- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
- 103
Haberleşiriz canım inşallah pozitif haberler alırız. Sen nerde tedavi görüyosun?Ben bugun vercektim esim vazgecirdi bi gun daha bekleyelim diye ama bugun byle bsy olunca yarin kesin veririm heralde. Sagliklisini hayirlisini versin insallah. Seni de merak ediyorum her seyimiz ayni
Amin insallahHaberleşiriz canım inşallah pozitif haberler alırız. Sen nerde tedavi görüyosun?
Bezmialemdeyim. Çok olumlu tedavisi olan yakınlarım oldu tavsiye üzerine gittim. İnşallah hepimiz için güzel olsun sonuAmin insallahbahceci fulyadayim sen
Evet yarim saate yakin oldu kan vereli, 3e dogru cikcak
0.100 cikti nasil bu kadar kusuratsiz cikabiliyor ya hayirlisi artik
Bahçeciden memnun musunuz? Mehmet Reşit bey mi doktorunuzAmin insallahbahceci fulyadayim sen
Memnunum doktorum Ozkan Bey. Her seyden once ekip olarak oldukca iyi olduklarini dusunuyorumBahçeciden memnun musunuz? Mehmet Reşit bey mi doktorunuz
Evet canım doktor bana büyük ihtimalle kimyasal gebelik dedi ama yine de emin olmak için salı gün de beta hcg vermemi istedi. Yarın tekrar kan vereceğim bakalım. Bu arada ilaçları cuma bırakmıştım bugün hemen regl oldum. Sen ne durumdasın?Efolis ne yaptınız bir gelişme var mı doktorla iletişime geçtiniz mi? Ben yarına randevu aldım bakalım
Ben de cuma son kez almıştım ilaçları, bugün regl oldum. Yarın doktor kontrolü var bakalım ne diyecekEvet canım doktor bana büyük ihtimalle kimyasal gebelik dedi ama yine de emin olmak için salı gün de beta hcg vermemi istedi. Yarın tekrar kan vereceğim bakalım. Bu arada ilaçları cuma bırakmıştım bugün hemen regl oldum. Sen ne durumdasın?
Ben doktorla tekrar görüştüm beta hcg vermenize gerek kalmadı adet olmuşsunuz zaten dedi. Adet bitince bir ara randevu alıp gelin dediBen de cuma son kez almıştım ilaçları, bugün regl oldum. Yarın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek
Rabbim yardımcınız olsun üzüldümBen de cuma son kez almıştım ilaçları, bugün regl oldum. Yarın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek
Doktora gittiniz miBen de cuma son kez almıştım ilaçları, bugün regl oldum. Yarın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek
Merhaba gittim ama hemen tekrardan tedaviye baslqmayacağımızı 2 ay ara önerdiğini söyledi. Bu iki ay doğal yolu deneyebilirsiniz dedi. 11 adet folikül gördü, (tüp bebek denerken 8 idi ama 5 yumurta oluşmuştu) transferden sonraki 4. Gün progesteron değerim 26 çıkmıştı, o düşüktü dedi. durumlar böyle. Siz gitmek için adet bitimi bekliyorsunuz değil mi?Doktora gittiniz mi
Evet adet bitimi gidecegim. Ben burda basarisiz tup bebek sonrasi hemen ertesi ay tekrar ignelere baslayanlari gordum ama bizimki kimyasal oldugu icin mi hemen baslayamiyoruz acaba?Merhaba gittim ama hemen tekrardan tedaviye baslqmayacağımızı 2 ay ara önerdiğini söyledi. Bu iki ay doğal yolu deneyebilirsiniz dedi. 11 adet folikül gördü, (tüp bebek denerken 8 idi ama 5 yumurta oluşmuştu) transferden sonraki 4. Gün progesteron değerim 26 çıkmıştı, o düşüktü dedi. durumlar böyle. Siz gitmek için adet bitimi bekliyorsunuz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?