Dolapta da saklaniyor sorun olmuyor ama toz u ayri suyu ayri olanlar soguk zincir olmuyor ama uygulamaya hazir direk vurduklarin soguk zincir. Ama tabiki genel olarak ilaclr cok yuksek ısılara maruz bırakılmaması gerekiyorAma bana ezzacı soguk zincir dedi
Malesef dogru benim 25 yumurtadan zorla 2 embriyo ciktiÇok doğru canm rabbim yardımcımız olsun
2 adet trabsfer edildi 12 eylül test günüm ama ben test verdim bugün :)Kaç adet transfer edildi size? Kaçıncı gün test yapacaksiniz
Aslında amh 2.3 idi 4 yumurtadan 2si sağlıklıydı ve döllendiSizlerde de mi amh dusuklugu var benim gibi
Yarın test günüm hiç evde de yapmadımSiz hic test verdiniz mi betaniz ne cikti?
Ćoooook sevindimm Rabbim saglikla sihaatle kucağınıza almayınasippp etsinn2 adet trabsfer edildi 12 eylül test günüm ama ben test verdim bugün :)teyzeleri şehzade geliüüüüür
Rabbim evlat hasreti çeken tüm kardeşlerime nasip etsin. En yakın zaman da burdan bolca güzel haberler almak dileğiyleĆoooook sevindimm Rabbim saglikla sihaatle kucağınıza almayınasippp etsinn
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah.2 adet trabsfer edildi 12 eylül test günüm ama ben test verdim bugün :)teyzeleri şehzade geliüüüüür
Peki bu ay hemen yeni sürece başlayabilecekler mi? Biz sonucu telefonla görüştük, henüz yüzyüze detaylı görüşme ve muayeneyi yapamadık. İlk denemem. O yüzden devamındaki süreç hakkında pek bilgim yokOlsun sıkma canını,her zaman bir umut vardır.tutmasa bile üzülme,bu ay yumurtam bi tok fazla imiş,geçen ay kullandıgım ilaçların etkisindenmiş 4-5 tane gördü bu sefer.her işte bi hayır vardır.ertesi ay öyle olurmuş.
Negatifmi oldu sonuc? Hemen adet olduktan sonra 3.gün iğnelere basladım ben,dozumu yükseltti.size de öyle yaparlar muhtemelenPeki bu ay hemen yeni sürece başlayabilecekler mi? Biz sonucu telefonla görüştük, henüz yüzyüze detaylı görüşme ve muayeneyi yapamadık. İlk denemem. O yüzden devamındaki süreç hakkında pek bilgim yok
NegatifNegatifmi oldu sonuc? Hemen adet olduktan sonra 3.gün iğnelere basladım ben,dozumu yükseltti.size de öyle yaparlar muhtemelen
Evet evet aynen öyle dedi doktor.benım geçen ay 3 yumurtam vardı birisi gitti öyle,2 topladılar bi tanesi döllendi.bu ayki muayenede 5 tane falan gördü folikülNegatifacaba hemen başlayınca yumurtalar geçen ayki ilaçlardan dolayı uyarılmış mı oluyor? Yani bi şekilde ihtimal artıyor mu?
Ay inşallah bu yeni dönemde yüzümüz GülerEvet evet aynen öyle dedi doktor.benım geçen ay 3 yumurtam vardı birisi gitti öyle,2 topladılar bi tanesi döllendi.bu ayki muayenede 5 tane falan gördü folikül
Sonucu merakla bekliyorum hayırlı haberler inşallahYarın test günüm hiç evde de yapmadım
Beklediğim gibi negatif ne yazık kiSonucu merakla bekliyorum hayırlı haberler inşallah
Ben göbekten kendim yapıyorum çok rahat bu şeklinden kullanın istersenz doktora bi sorunKızlar bu progestan iğne mahvetti beni kalçam çok ağrıyor. İyi gelen bişey varmı bilen varmı acaba
Progestani fitil formunda kullanin cok daha rahat. Hem de igneden cok daha fazla emildigi icin daha etkiliymisKızlar bu progestan iğne mahvetti beni kalçam çok ağrıyor. İyi gelen bişey varmı bilen varmı acaba
Evet evet aynen öyle dedi doktor.benım geçen ay 3 yumurtam vardı birisi gitti öyle,2 topladılar bi tanesi döllendi.bu ayki muayenede 5 tane falan gördü folikül
Doktor bana hemen tekrar baslicaz demediAy inşallah bu yeni dönemde yüzümüz Güler
Benden istemedi canım,adetin 3.günü gittim kist olusmus iki tane ilaçlardan ötürü ama e2 degerime baktı tekrar ve baslamaya karar verdiDoktor bana hemen tekrar baslicaz demediBen suan kimyasal gebelik gecirdigim icin beta degerlerim hala yuksek cikiyo reglim de hala sökülmedi Diyorum acaba direk negatif ciksa daha mi iyiydi boyle kimyasal gebelik olmasindansa Bana doktor sadece pihtilasma testi yapicaz dedi. Hsg falan cekmicek misiniz dedim gerek yok dedi. Sizin doktorunuz ek tetkik istedi mi sonuc negatif olunca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?