2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Ama bana ezzacı soguk zincir dedi
Dolapta da saklaniyor sorun olmuyor ama toz u ayri suyu ayri olanlar soguk zincir olmuyor ama uygulamaya hazir direk vurduklarin soguk zincir. Ama tabiki genel olarak ilaclr cok yuksek ısılara maruz bırakılmaması gerekiyor

Peki bu ay hemen yeni sürece başlayabilecekler mi? Biz sonucu telefonla görüştük, henüz yüzyüze detaylı görüşme ve muayeneyi yapamadık. İlk denemem. O yüzden devamındaki süreç hakkında pek bilgim yok

Negatifmi oldu sonuc? Hemen adet olduktan sonra 3.gün iğnelere basladım ben,dozumu yükseltti.size de öyle yaparlar muhtemelen

Kızlar bu progestan iğne mahvetti beni kalçam çok ağrıyor. İyi gelen bişey varmı bilen varmı acaba

Evet evet aynen öyle dedi doktor.benım geçen ay 3 yumurtam vardı birisi gitti öyle,2 topladılar bi tanesi döllendi.bu ayki muayenede 5 tane falan gördü folikül
Ay inşallah bu yeni dönemde yüzümüz Güler
Doktor bana hemen tekrar baslicaz demedi Ben suan kimyasal gebelik gecirdigim icin beta degerlerim hala yuksek cikiyo reglim de hala sökülmedi Diyorum acaba direk negatif ciksa daha mi iyiydi boyle kimyasal gebelik olmasindansa Bana doktor sadece pihtilasma testi yapicaz dedi. Hsg falan cekmicek misiniz dedim gerek yok dedi. Sizin doktorunuz ek tetkik istedi mi sonuc negatif olunca?

Benden istemedi canım,adetin 3.günü gittim kist olusmus iki tane ilaçlardan ötürü ama e2 degerime baktı tekrar ve baslamaya karar verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…