Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun üzüldüm sizin adınızaLekelenmelerim vardı dün akşam düşükle sonuçlandı malesef yine olmadı İlk tüp bebek tedavimdi 5. Düşüğüm artık gücüm kalmadı.
Ya çok zor Bi imtihan rabbim yardımcınız olsunLekelenmelerim vardı dün akşam düşükle sonuçlandı malesef yine olmadı İlk tüp bebek tedavimdi 5. Düşüğüm artık gücüm kalmadı.
Geçmiş olsun doktor ek tahlil istedi miLekelenmelerim vardı dün akşam düşükle sonuçlandı malesef yine olmadı İlk tüp bebek tedavimdi 5. Düşüğüm artık gücüm kalmadı.
Hayır istemediGeçmiş olsun doktor ek tahlil istedi mi
Benden ve eşimden genetik test ve sadece benden pıhtılaşma testi istediler ayrıca tsh ıma tekrar bakmak istediler. Sanırım genetik testin çıkması uzun sürüyor bu aya yetişmeyecek. Olsun sebebi net bulunsun ve ona göre tedavi olalım da bekleyelimEvet adet bitimi gidecegim. Ben burda basarisiz tup bebek sonrasi hemen ertesi ay tekrar ignelere baslayanlari gordum ama bizimki kimyasal oldugu icin mi hemen baslayamiyoruz acaba?
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşllh olumlu olurSelam kızlar yarın saat 16:30 da transferim var. Dualarınıza talibim.
Hiç bilmediğim soruyorum kusura bakmayın, bu genetik test dediğiniz yumurta ve sperm dna sına bakılan testler mi yoksa kandan mı bakılıyor? Bir de genetik test ikiniz için ne kadar tuttu toplamda? Ben pıhtılaşmayı önceden yaptırmıştım, trombofili paneli testi diye geçiyor adı yanılmıyorsamBenden ve eşimden genetik test ve sadece benden pıhtılaşma testi istediler ayrıca tsh ıma tekrar bakmak istediler. Sanırım genetik testin çıkması uzun sürüyor bu aya yetişmeyecek. Olsun sebebi net bulunsun ve ona göre tedavi olalım da bekleyelim
Biz genetik kromozom testlerini devlet hastanelerinde tanıdıklarımz olduğu halde yaptıramadık. Üç düşük olması gerekiyor en az dediler. Kromozom genetiği kandan bakılıyor. Tüp bebek kliniğimzde yaptırdık. 1030 tl verdik iki testeHiç bilmediğim soruyorum kusura bakmayın, bu genetik test dediğiniz yumurta ve sperm dna sına bakılan testler mi yoksa kandan mı bakılıyor? Bir de genetik test ikiniz için ne kadar tuttu toplamda? Ben pıhtılaşmayı önceden yaptırmıştım, trombofili paneli testi diye geçiyor adı yanılmıyorsam
Tromboz paneli testi (6lı) 750 TL (sadece kadına yapılıyor)Hiç bilmediğim soruyorum kusura bakmayın, bu genetik test dediğiniz yumurta ve sperm dna sına bakılan testler mi yoksa kandan mı bakılıyor? Bir de genetik test ikiniz için ne kadar tuttu toplamda? Ben pıhtılaşmayı önceden yaptırmıştım, trombofili paneli testi diye geçiyor adı yanılmıyorsam
Canım selam, ben de seninle aynı tarihte transfer oldum. Çok şükür pozitifi gördüm. Aynı durumdayım senle. Gece 4-5 kere wc ye kalkıyorum. Gündüz de ikide bir sıkışık vaziyetteyim. Şişlik de normal canım, bir öncekinde de böyle olmuştu bende.Arkadaşlar 30 ağustos transfer tarihim sorum şu çok sık idrara ckiyorum özellikle geceleri sürekli sıkışıklık hissi ile uyanıp wcye koşuyorum sonra tekrar vs.. bu durumu yaşayan var mi? Birde fitili koyarken önceleri yoktu smdi bariz elime şişlik geliyo iç tarafta üstten zor ittiriyorum bu tarz bişey yaşayan var mı ele gelen şişlik?
Canım iyice derine ittir. Ben de işyerinde yapıyorum. Sıkıntı olmuyor.mescide git tatlım. hem uzanırsın da biraz.
Canım malesef benim bir önceki gebeliğimde iki kese vardı, birin tamamen boş diğeri ise 6+2 de gelişim durmuş. Kalp atışı alamadık ve kürtaj oldum. Şimdi tekrar yeni transferimle hamilem. 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez ama çok korkuyorum. İnşallah sen benim yaşadıklarımı yaşamazsınBu hamileliğin sağlıklı geçerKızlar merhaba. Gebeliğin 6+2 haftasında doktora gittim. Keseyi gördük ancak bebeği göremedik Böyle olup da daha sonra gören duyan bilen var mı? Bu arada kesenin boyutu 13.5 mm..
Çok teşekkür ederim gelişim olmadı ve doktorum ilaçla sonlandırmaya karar verdi. 7+5 te de göremedik bir süre sonra 2. Transferi olacağım nasipseCanım malesef benim bir önceki gebeliğimde iki kese vardı, birin tamamen boş diğeri ise 6+2 de gelişim durmuş. Kalp atışı alamadık ve kürtaj oldum. Şimdi tekrar yeni transferimle hamilem. 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez ama çok korkuyorum. İnşallah sen benim yaşadıklarımı yaşamazsınBu hamileliğin sağlıklı geçer
Çok teşekkür ederim, inşallah senin bir sonraki gebeliğin de sağlıkla devam etsin inşallahÇok teşekkür ederim gelişim olmadı ve doktorum ilaçla sonlandırmaya karar verdi. 7+5 te de göremedik bir süre sonra 2. Transferi olacağım nasipse
Senin hamileliğin güzel ve sağlıklı ilerler inşallah
İnşallah hayırlısıyla olurÇok teşekkür ederim, inşallah senin bir sonraki gebeliğin de sağlıkla devam etsin inşallah
Ben de trombofili paneline geçen sene 600 tl ödemişimTromboz paneli testi (6lı) 750 TL (sadece kadına yapılıyor)
Eşli karyotip ise 500 TL fiyat verdiler
Siz ne kadar ödemiştiniz?
Sizin iki transferiniz arasında ne kadar süre geçmişti acaba?Canım malesef benim bir önceki gebeliğimde iki kese vardı, birin tamamen boş diğeri ise 6+2 de gelişim durmuş. Kalp atışı alamadık ve kürtaj oldum. Şimdi tekrar yeni transferimle hamilem. 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez ama çok korkuyorum. İnşallah sen benim yaşadıklarımı yaşamazsınBu hamileliğin sağlıklı geçer