- 29 Mayıs 2021
- 2.859
- 5.536
- 108
- 39
35 yaşından büyükseniz evet yaparlarPeki ben doktordan 2 embriyo transferi istesem yapar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
35 yaşından büyükseniz evet yaparlarPeki ben doktordan 2 embriyo transferi istesem yapar mı
Evet tam günümde oldum.Progestan almanıza rağmen gününde regl mi oldunuz?
Ne güzel haber darısı bekleyen herkesin başınaBiz bugün bebişlerin kalp atışlarını duyduk
Malesef 25 yaşındayım istesem yapmazlar mı belki o şekilde şansım daha çok olur35 yaşından büyükseniz evet yaparlar
Ben 35 üzerine yapılabiliyor diye biliyorum ama zaten 25 iseniz sağlıklı yumurta sayınız saha çok olacaktırMalesef 25 yaşındayım istesem yapmazlar mı belki o şekilde şansım daha çok olur
Regl olacağınızı anladınız mı? Benim regl günüm yarın ama test tarihim cumartesi. Psikolojik mi bilmiyorum regl ağrısına benzer ağrım varEvet tam günümde oldum.
Ctesi negatiften sonra ilacları ve igneyi almadım ama.
Ben de cetrotide ı soğuk zincir biliyorum prospektüs söyler aslındaAma bana ezzacı soguk zincir dedi
Haklısınız ama ben olursa bir kerede ikiz olsun istiyorum ya tutarsaBen 35 üzerine yapılabiliyor diye biliyorum ama zaten 25 iseniz sağlıklı yumurta sayınız saha çok olacaktır
Yok hayır olmadı,transferden beri hafif kasık agrıları oluyordu regl sancısı gibi ama hafif hafif ve anlık.onun dısında bir ağrım olmadı.progestronu bırakmadan adet olmazsın zaten.normalde ağrım olur ilk gün,bu sefer olmadı.ilk gün koyu kanama geldi durdu ertesi gün tam anlamıyla basladı ve sancı oldu.Regl olacağınızı anladınız mı? Benim regl günüm yarın ama test tarihim cumartesi. Psikolojik mi bilmiyorum regl ağrısına benzer ağrım var
Üzüldüm Allah yardımcınız olsun bundan sonraki süreç zahmetsiz dertsiz gidip sağlıklı bebişle sonuçlansın inşallah dondurulmuş embriyo sizin de benim gibi yok sanırım süreç maddi manevi çok zor Allah yanımızda olsunYok hayır olmadı,transferden beri hafif kasık agrıları oluyordu regl sancısı gibi ama hafif hafif ve anlık.onun dısında bir ağrım olmadı.progestronu bırakmadan adet olmazsın zaten.normalde ağrım olur ilk gün,bu sefer olmadı.ilk gün koyu kanama geldi durdu ertesi gün tam anlamıyla basladı ve sancı oldu.
Hemde nasıl,maddi manevi sıkıcı bir dönem.sonucunda meyvesini alabilsek hepsini unutacağız ama bakalım alnımızda yazıyorsa olacak.dondurulmus yok malesef,ztn geçen ay basladık ilk kez ondada yumurtam 2 tane oldu birisi döllendi 3.gün embriyo olarak onu koydularÜzüldüm Allah yardımcınız olsun bundan sonraki süreç zahmetsiz dertsiz gidip sağlıklı bebişle sonuçlansın inşallah dondurulmuş embriyo sizin de benim gibi yok sanırım süreç maddi manevi çok zor Allah yanımızda olsun
Birebir aynı durumdayızHemde nasıl,maddi manevi sıkıcı bir dönem.sonucunda meyvesini alabilsek hepsini unutacağız ama bakalım alnımızda yazıyorsa olacak.dondurulmus yok malesef,ztn geçen ay basladık ilk kez ondada yumurtam 2 tane oldu birisi döllendi 3.gün embriyo olarak onu koydular
Olsun sıkma canını,her zaman bir umut vardır.tutmasa bile üzülme,bu ay yumurtam bi tok fazla imiş,geçen ay kullandıgım ilaçların etkisindenmiş 4-5 tane gördü bu sefer.her işte bi hayır vardır.ertesi ay öyle olurmuş.Birebir aynı durumdayız
Estrofeme 31 ağustosta başladım. Günde 3 tane kullanıyorumMerhaba estrofemi nasıl kullandınız ne zaman başladınız
Canim her merkez isteğe göre karar vermiyor normalde 35 yas üstüne 2 transfer yapıyorlar yada 35 yaşından küçük olup da 2 olumsuz denemesi olana 2 transfer yapıyorlar benim 2. Denememdeki merkezim 2 tane yaptı mesela normalde yaşımda 28Peki ben doktordan 2 embriyo transferi istesem yapar mı
Insallah canim bebisin tutunmuştur da beta hormonu salgılamaya başlıyordur :) kaçıncı denemen canimTransfer gunu haric bugun 5.gunum henuz. Insallah hepimiz guzel haberler aliriz
Daha once 2 asilamam oldu. Ilk tup bebek denememInsallah canim bebisin tutunmuştur da beta hormonu salgılamaya başlıyordur :) kaçıncı denemen canim
Siz hic test verdiniz mi betaniz ne cikti?Regl olacağınızı anladınız mı? Benim regl günüm yarın ama test tarihim cumartesi. Psikolojik mi bilmiyorum regl ağrısına benzer ağrım var
Birebir aynı durumdayız
Sizlerde de mi amh dusuklugu var benim gibiOlsun sıkma canını,her zaman bir umut vardır.tutmasa bile üzülme,bu ay yumurtam bi tok fazla imiş,geçen ay kullandıgım ilaçların etkisindenmiş 4-5 tane gördü bu sefer.her işte bi hayır vardır.ertesi ay öyle olurmuş.