Teşekkür ediyorumHakan Turan tunalıda klinişi gen art ile çalışıyor ama para odaklı bir doktor değil en azından bu konuda garanti verebilirim. Ücretsiz bi ön görüşme ayarlayabiliyorsunuz detaylı dinliyor ve ilgileniyor. Birde hiç ücret ödemiyorsunuz toplama işlemine kadar yapılan hiç bir işlemden muayeneden.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
TÜP BEBEKTE UZUN PROTOKOL
- Konu Sahibi ikosan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #uzun protokol gonapeptyl tüp bebek tüp bebek 1. deneme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende seninle aynındurumdayım cnm yaşım 40 çok yoruldum ama pes etmiyorum. Rabbim elbet bizim de yüzümüz ü güldürecek az daha sabır cnm rabbim görüyor emeklerimiziÇok zor geliyor artık, cehennem azabı gibi... 38 yaşındayım
Anne babalığı haketmeyen onca insan çocuk sahibi olurken bizim bu kadar acı çekmemiz neden?.. biz niye bu kadar sınanıyoruz bilmiyorum. Ama değinin gibi pes etmek, vazgeçmek olmaz. Öfkeye kapılıyorum her seferinde ama geçecek inşallah. Teşekkür ederim moral verdiğin içinBende seninle aynındurumdayım cnm yaşım 40 çok yoruldum ama pes etmiyorum. Rabbim elbet bizim de yüzümüz ü güldürecek az daha sabır cnm rabbim görüyor emeklerimizi
Benimde oluyor arada böyle ataklarım cnö haketmeyen insanları gördükçe neden diye sorguluyorum sonra kendime geliyorum rabbim oldurandır vardır herşeyde bir hayır diyorum susuyorum töbe ediyorum. Belirli dönemler oluyor cnm herkes de. Bizi bizden başkası anlayamaz cnm destek olacağız birbirimize. Bide ben devletten yararlanamıyprum yaştan dolayı. Maddi manevi bittik. Elin lafından herşeyden bıktım uzaklaştım herkesten.sessizce halletmeye başladım artık işlerimi. Ne zaman bebeğim olacak o zaman çıkacağım piyasaya cnm.Anne babalığı haketmeyen onca insan çocuk sahibi olurken bizim bu kadar acı çekmemiz neden?.. biz niye bu kadar sınanıyoruz bilmiyorum. Ama değinin gibi pes etmek, vazgeçmek olmaz. Öfkeye kapılıyorum her seferinde ama geçecek inşallah. Teşekkür ederim moral verdiğin için
İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız burada birbirimizle. Benim kalan embriyolarım için yarın arayacaklar yarın. 2 embriyo kaldı yarın 5. Gün. Kaç gündür nasıl bir mutsuzluk ve korku içindeyim anlatamam. İnşallah herkes güzel olurBenimde oluyor arada böyle ataklarım cnö haketmeyen insanları gördükçe neden diye sorguluyorum sonra kendime geliyorum rabbim oldurandır vardır herşeyde bir hayır diyorum susuyorum töbe ediyorum. Belirli dönemler oluyor cnm herkes de. Bizi bizden başkası anlayamaz cnm destek olacağız birbirimize. Bide ben devletten yararlanamıyprum yaştan dolayı. Maddi manevi bittik. Elin lafından herşeyden bıktım uzaklaştım herkesten.sessizce halletmeye başladım artık işlerimi. Ne zaman bebeğim olacak o zaman çıkacağım piyasaya cnm.
Dün gelişimleri devam ediyor dediler. Yarın arayacaklar. İnşallah her şey güzel olacak
Güzel sonuçlar gelecek allahın izniyle cnm endişe etme. Bide 5. Gün embriyosu olmuş bak 2 tane ne güzel benim 1 tane 3. Gün embriyosu oldu arkası yok. İnşallah altın yumurtadır da yüzümüz güler cnmİnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız burada birbirimizle. Benim kalan embriyolarım için yarın arayacaklar yarın. 2 embriyo kaldı yarın 5. Gün. Kaç gündür nasıl bir mutsuzluk ve korku içindeyim anlatamam. İnşallah herkes güzel olur
İnşallah canım teşekkür ediyorumGüzel sonuçlar gelecek allahın izniyle cnm endişe etme. Bide 5. Gün embriyosu olmuş bak 2 tane ne güzel benim 1 tane 3. Gün embriyosu oldu arkası yok. İnşallah altın yumurtadır da yüzümüz güler cnm
Önemli olan sayısı değil kalitesiGüzel sonuçlar gelecek allahın izniyle cnm endişe etme. Bide 5. Gün embriyosu olmuş bak 2 tane ne güzel benim 1 tane 3. Gün embriyosu oldu arkası yok. İnşallah altın yumurtadır da yüzümüz güler cnm
İnşallah cnm benimÖnemli olan sayısı değil kalitesi
Ben transfer oldum arkadaşlar anca yazmaya fırsat bulabildim. 3 tane embriyom oldu 1 tanesi önden 5A kalitede 2 tanesi de geriden gelmiş ve bölünmüşler. Mucize gibi... hiç ümidim yoktu oysa. Dün yani 3 ocakta 5A kalitede embriyomu transfer ettiler. Bana destek oldunuz, moral verdiniz hepinize teşekkür ediyorum dualarım sizinle inşallah en yakın zamanda hepimiz güzel haberler paylaşırız buradan. 15 ocak test günüm, inşallah her şey çok güzel olacakDün gelişimleri devam ediyor dediler. Yarın arayacaklar. İnşallah her şey güzel olacak
Çok sevindim inşallah buraya pozitif haberlerle de gelirisn mucizeni sağlıkla kucağına aldığın günlerde olur inşallah. Dinlenmeye çalış arada evde yürüyüşler yap kan dolaşımı için . Ama eğilme birşeyler kaldırma bol su iç ve kabız olmamaya çalış bende opu oldum geceyi acilde geçirdim umarım bi an önce iyileşiirm bana dua etBen transfer oldum arkadaşlar anca yazmaya fırsat bulabildim. 3 tane embriyom oldu 1 tanesi önden 5A kalitede 2 tanesi de geriden gelmiş ve bölünmüşler. Mucize gibi... hiç ümidim yoktu oysa. Dün yani 3 ocakta 5A kalitede embriyomu transfer ettiler. Bana destek oldunuz, moral verdiniz hepinize teşekkür ediyorum dualarım sizinle inşallah en yakın zamanda hepimiz güzel haberler paylaşırız buradan. 15 ocak test günüm, inşallah her şey çok güzel olacak
Çok teşekkür ediyorum canım, darısı hepinizin başına. Hiç bu aşamaya gelmemiştim. İnşallah devamı da sağlıklı ve güzel olur. Benim de Opum çok ağrılı olmuştu 2 gün kıvrandım bu acılı, ağrılı günler geride kalacak İnşallahÇok sevindim inşallah buraya pozitif haberlerle de gelirisn mucizeni sağlıkla kucağına aldığın günlerde olur inşallah. Dinlenmeye çalış arada evde yürüyüşler yap kan dolaşımı için . Ama eğilme birşeyler kaldırma bol su iç ve kabız olmamaya çalış bende opu oldum geceyi acilde geçirdim umarım bi an önce iyileşiirm bana dua et
Cnm benim hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz bize de umut ol cnm.Ben transfer oldum arkadaşlar anca yazmaya fırsat bulabildim. 3 tane embriyom oldu 1 tanesi önden 5A kalitede 2 tanesi de geriden gelmiş ve bölünmüşler. Mucize gibi... hiç ümidim yoktu oysa. Dün yani 3 ocakta 5A kalitede embriyomu transfer ettiler. Bana destek oldunuz, moral verdiniz hepinize teşekkür ediyorum dualarım sizinle inşallah en yakın zamanda hepimiz güzel haberler paylaşırız buradan. 15 ocak test günüm, inşallah her şey çok güzel olacak
Şu an bu mesaj o kadar iyi geldi ki gecenin bu saati ağlıyorum göğüslerim ağrıdan çatlayacak 9 gün oldu gonapeptyl vuruyorum bugüne kadar yan etki yoktu arada yoklayan boğaz ağrım ve ateş basması dışında çok fazla ama adet günüm iki gün geçti kendimi tuhaf yorgun bitkin aynı zamanda şiş hissediyorum artık hayırlısıyla gelse o her ay görmekten korktuğum adeti iple çekiyorum kızlarüzerinden zaman geçmiş ama benzer durumda olan arkadaşlar için yazıyorum, hiç istemesem de bana da uzun protokol uygulanmıştı bende de 3 gün adet gecikmesi olmuştu geçici menepoza sokan iğne nedeni ile
Hiç korkmayın adet gecikmesi korkulacak bişey değil, beklenen bir durum. benim kızım karnımda şimdi, bütün korkularınız uçacak gidecek geriye bebişiniz ve siz kalacaksınızŞu an bu mesaj o kadar iyi geldi ki gecenin bu saati ağlıyorum göğüslerim ağrıdan çatlayacak 9 gün oldu gonapeptyl vuruyorum bugüne kadar yan etki yoktu arada yoklayan boğaz ağrım ve ateş basması dışında çok fazla ama adet günüm iki gün geçti kendimi tuhaf yorgun bitkin aynı zamanda şiş hissediyorum artık hayırlısıyla gelse o her ay görmekten korktuğum adeti iple çekiyorum kızlar
Merhaba herkese hayırlı haberler diliyorum bende pazartesiyi bekliyorum opu için biraz geç büyüdüler ama büyüdüler artık trasfer olanlara hayırlı sevindirici haberler adet olmayı bekleyenler sakın sakın korkmayın gonapeptyle başladıktan sonra 13. Günde oldum bende gonapeptyl enteresan bi iğne bidaha inşallah kendisiyle karşılaşmayız sabırlı olun lütfen ve korkmayın adet olmak olmamak sizin elinizde olan bir şey değil doktor gözetimi altındayız sonuçta bi aksi durum olursa yine müdahale onların elinde hiç panik yapmadan bekleyin biz ikosan ile bunun kanıtıyız konunun en başında hep bunları konuşmuştuk rahat olun eninde sonunda oluyorsunuz inşallah son tedavimizdir ve artık herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur