• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Kızlar bu sabah opu yapıldı. Aşırı bir gaz sancım var yürüyemiyorum resmen gaz sancısından. İlaç olarak antibiyotik, parol, buscopan ve cetrotide iğme verildi ayrıca yarın oksapar iğneye başlayacağım. Hepsini anladım ama cetrotide neden kullanılıyor anlamadım herkes kullandı mı bunu?
e2 yüksekse dengelemek için.

Arkadaşlar 30 ağustos transfer tarihim sorum şu çok sık idrara ckiyorum özellikle geceleri sürekli sıkışıklık hissi ile uyanıp wcye koşuyorum sonra tekrar vs.. bu durumu yaşayan var mi? Birde fitili koyarken önceleri yoktu smdi bariz elime şişlik geliyo iç tarafta üstten zor ittiriyorum bu tarz bişey yaşayan var mı ele gelen şişlik?

Ya kızlar evde yatarken iyiydi de işe başladıktan sonra bu fitil işi çok zor oluyor. Mecburen tuvalette koyuyorsun, sonra masana gidene kadar akıyor. Koyduktan sonra uzanma şansın da yok. Daha önce tecrübe etmiş olanlar siz nasıl başa çıktınız bu durumla lütfen bir yol gösterin
mescide git tatlım. hem uzanırsın da biraz.

Arkadaşlar 30 ağustos transfer tarihim sorum şu çok sık idrara ckiyorum özellikle geceleri sürekli sıkışıklık hissi ile uyanıp wcye koşuyorum sonra tekrar vs.. bu durumu yaşayan var mi? Birde fitili koyarken önceleri yoktu smdi bariz elime şişlik geliyo iç tarafta üstten zor ittiriyorum bu tarz bişey yaşayan var mı ele gelen şişlik?
benim de 31 i transferim. tüm yumurtalarımı toplamadı doktor ohss riski yüzünden ben ona bağlıyorum sıkışmayı. şiş çünkü karnım. diğer sorun için de fitil yumuşatıyor tatlım endişe etme.

Merhaba canım geçmiş olsun. Evet yumurta sayım çoktu sanırım o yüzden. Çarşamba toplandı benim bugün genel olarak rahatladım diyebilirim bi an hep öyle kalıcam sanmıştım . Cetrotide 2 adet yazılmıstı ikisini de kullandım. Eczanelerle pazarlık edin alırken. Özellikle toplu alırken indirim yapıyorlar
Bende cumartewi toplandi bugun halen kotuyum heryerim şiş agriyo ve dostinex ilac verdi ama perisan etti o ilaç migde bulantisi uyku halsizlik duzensiz tansiyon bugun kontrolum var insallah bende en kisa zamanda duzelirim🙏 cetrotide buldum buarada saolsun siteden bir arkadas yardimci oldu

Ağızdan alabilirsiniz yazmış. Ama burda ağızdan alanların yaşadıkları yan etkileri okuduktan sonra cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Niye iğneye okey demedi anlamadım ya sonuçta ilaç markasına varana kadar aynı sadece uygulanma şekli farklı iğneye neden sıcak bakmıyo bu doktorlar ya
doktor bir arkadaşım progesteronun iğnedense ciltten daha iyi emildiğini söylemişti.

benim de 31 i transferim. tüm yumurtalarımı toplamadı doktor ohss riski yüzünden ben ona bağlıyorum sıkışmayı. şiş çünkü karnım. diğer sorun için de fitil yumuşatıyor tatlım endişe etme.
Kaç adet transfer edildi size? Kaçıncı gün test yapacaksiniz

Arkadaşlar merhaba çok şükür pozitif haberimi vermiştim sizlere simdi sormak istediğim birsey var benim sizlere. Benim kan değerlerim sırasıyla söyle ;
7 gun 52
8. Gun 95
10. Gun 260
12. Gun 627

23 agustosta 5. Gun embriyo transferi yapılmışti. Artışlarda sıkıntı yok degil mi?kimyasal gebelik filan gerçi hiç ilac kullanmadım ben dondurulmuş embriyo transferi oldu ve Dr tamamen kendiliğinden ilerlemesini istedi hiç ilac kullanmadım o yüzden
maşallah hayırlı olsun. sağlıkla kucağınıza alın inşallah. hiç bir sorun yok çok güzel. 3000 leri bulunca kese için gidiyorsunuz hatırladığım kadarıyla.

Bende cumartewi toplandi bugun halen kotuyum heryerim şiş agriyo ve dostinex ilac verdi ama perisan etti o ilaç migde bulantisi uyku halsizlik duzensiz tansiyon bugun kontrolum var insallah bende en kisa zamanda duzelirim🙏 cetrotide buldum buarada saolsun siteden bir arkadas yardimci ol

Bende cumartewi toplandi bugun halen kotuyum heryerim şiş agriyo ve dostinex ilac verdi ama perisan etti o ilaç migde bulantisi uyku halsizlik duzensiz tansiyon bugun kontrolum var insallah bende en kisa zamanda duzelirim🙏 cetrotide buldum buarada saolsun siteden bir arkadas yardimci oldu
Dostinex prolaktini düşürmek için verilir. Yatmadan içersen yan etkilerini çok hissetmezsin. Cetrotide soğuk zincir ilacı olduğu için dikkat etmeni öneririm özellikle farklı ilden filan olmaz elden alabiliyorsan al

Dostinex prolaktini düşürmek için verilir. Yatmadan içersen yan etkilerini çok hissetmezsin. Cetrotide soğuk zincir ilacı olduğu için dikkat etmeni öneririm özellikle farklı ilden filan olmaz elden alabiliyorsan al
Cetrotide soguk zincir degil canim toz ve su ayri oldugu icin, sadece catlatma igneleri kan sulandiricilar, ve gonalf kalem olanlar soguk zincir

Ama yinede elden alicaz

Back