inşallah psikolojik değil gerçektir :) sonucunuzu haber verin mutlaka belki bize umut olursunuzAy insallahhhSaat dokuz olsun gideceğim bide benim bu sabah itibari ile koku hassasiyetim başladı Buda mı psikolojik yaa
bugün kaçıncı gününüzdü önceden yazdıysanız bile aklımda kalmıyor okuduklarım kusura bakmayınGuanydin kizlar bende hic belirti kalmadi umudum sizden yana Umuarim guzel haberler aliriz ❤
Aynen görüyorum hepsini okuyorum haklısın hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah sıkmayalım canımızıCanm buradan okadr sey okudumki butun belirtileri yasayip hamile kalamayan hic belirti olmdan hamile kalan beklmek kan testi yaprirmak en sagliklisi aslinda
Ayy hadi inşaallahAy insallahhhSaat dokuz olsun gideceğim bide benim bu sabah itibari ile koku hassasiyetim başladı Buda mı psikolojik yaa
Canım dur daha henüz 5. Gün.Aynı gün olmadık mı biz seninleGuanydin kizlar bende hic belirti kalmadi umudum sizden yana Umuarim guzel haberler aliriz ❤
Bendede ara ara adet sancısı değil de adet olunca bir his olur ya o kıpırtılar geliyor dün daha çoktu ama benim adetim 4 eylülAyy hadi inşaallahKuzum benimde ara ara hafif adet sancısı gibi ağrılarım oluyor.Bir var bir yok.Göğüs uçlarımda çok hassas ama adet olacağım zamanda da böyle olabiliyor.Sizde de ağrı oluyor mu ? Daha aşılamanın 5. Günü
Evet ama benim tutmadı gibi bir his girdi içime akşama doğru o his gider inşallahCanım dur daha henüz 5. Gün.Aynı gün olmadık mı biz seninle
Benim bugün 14.günüm ve ağrım hep devam etti bugüne kadar bel kaşık ağrısı ama şuan hiç bişe hissetmiyorum zaten sürekli değilde belli aralıklarla gelen bi ağrı oluyorAyy hadi inşaallahKuzum benimde ara ara hafif adet sancısı gibi ağrılarım oluyor.Bir var bir yok.Göğüs uçlarımda çok hassas ama adet olacağım zamanda da böyle olabiliyor.Sizde de ağrı oluyor mu ? Daha aşılamanın 5. Günü
Ya canım ya Allah'ım gönlüne göre versin inşallah hayırlı evlatların olur hepimize bu duam 10 gün sonra bizde senin gibi heyecan yapacağızKızlar ben verdim kanı eve geldim şimdi öğleden sonra dört buçuk gibi çıkar dedi hemşire hanım arayıp sonucu telefonla öğreneceğimKan alırken damarımı çok zor buldu hemşire stresten büzülmüş damarların dedi nasıl heyecan yaptıysam artık
Arada bende de oluyor o his ama umutlu olalım yine deEvet ama benim tutmadı gibi bir his girdi içime akşama doğru o his gider inşallah
Yapma yaKızlar ben verdim kanı eve geldim şimdi öğleden sonra dört buçuk gibi çıkar dedi hemşire hanım arayıp sonucu telefonla öğreneceğimKan alırken damarımı çok zor buldu hemşire stresten büzülmüş damarların dedi nasıl heyecan yaptıysam artık
Bende de öyle canım ya .Adet olcağım zamanda aynı oluyor benim.Bazen umudum kırılıyor ama sonra diyorum herkes adet sancısı gibi belirtilerin vardı diyor.Öyle motive ediyorum kendimiBenim bugün 14.günüm ve ağrım hep devam etti bugüne kadar bel kaşık ağrısı ama şuan hiç bişe hissetmiyorum zaten sürekli değilde belli aralıklarla gelen bi ağrı oluyor
İçimi karartmamaya uğraşıyorum Allahtan çalışıyorum da oyalanıyorum bu tutmazsa 1 aşılama daha oda olmazsa tüp bebek yaptırım ne olacak sanki kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz diyorum kendimi motive ediyorumBende de öyle canım ya .Adet olcağım zamanda aynı oluyor benim.Bazen umudum kırılıyor ama sonra diyorum herkes adet sancısı gibi belirtilerin vardı diyor.Öyle motive ediyorum kendimi
Umudunu kaybetme ben evde yaptığım üç testte de negatifi gördüm ama hala umudum var hislerim doğru çıkarsa tuttu bebeğim yada öyle mi düşünmek istiyorum bilmiyorum ki ama sen yine de umudunu sakın kaybetme rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç bişey yokBende de öyle canım ya .Adet olcağım zamanda aynı oluyor benim.Bazen umudum kırılıyor ama sonra diyorum herkes adet sancısı gibi belirtilerin vardı diyor.Öyle motive ediyorum kendimi
Aynen canım hep böyle düşün rabbim dert verdi ama en azından çaresi var umudumuz var Meryem suresini okuyabilirsen oku okuyamazsan günde bir kez dinle mutlaka ben aşılama olduğum günden beri günde bi kaç kere okuyorum mutlakaİçimi karartmamaya uğraşıyorum Allahtan çalışıyorum da oyalanıyorum bu tutmazsa 1 aşılama daha oda olmazsa tüp bebek yaptırım ne olacak sanki kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz diyorum kendimi motive ediyorum
On gün sonra sizin pozitif haberlerinizi almak nasip olsun insallahYa canım ya Allah'ım gönlüne göre versin inşallah hayırlı evlatların olur hepimize bu duam 10 gün sonra bizde senin gibi heyecan yapacağız
Aynen öyle canımUmudunu kaybetme ben evde yaptığım üç testte de negatifi gördüm ama hala umudum var hislerim doğru çıkarsa tuttu bebeğim yada öyle mi düşünmek istiyorum bilmiyorum ki ama sen yine de umudunu sakın kaybetme rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç bişey yok
Bende aynı süreçteyim canım ..İnşaallah olumlu olur hepimizinİçimi karartmamaya uğraşıyorum Allahtan çalışıyorum da oyalanıyorum bu tutmazsa 1 aşılama daha oda olmazsa tüp bebek yaptırım ne olacak sanki kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz diyorum kendimi motive ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?