Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arada okuyorum ama dinleme fikride iyiymiş işteyken dinlerim canım hatırlattığın için sağ ol

Bende çok merak ettim ..İnşaallah Pozitiftir kuzum ya sıra sıra hepimiz alırız Pozitifleri bu ay
Aminn aminn İnşallah canım. Ay çok heyecanlı ya benim bu asilamamda diğeri gibi değil çok farklı geçiyor. Oncekinde agrinda afedersin lavaboya gidemiyorfum.simdi ara ara batma oluyor. Hassasiyet diğerinde de bundada aynı .ama ağrılar başka

Canım çıktı mu sonucun ?
Benim sonuç yılan hikayesine döndü kızlar sabah sağlık ocağına verdim kanı aradım dört buçukta benim doktorun işi çıkmış gitmiş onun bilgisayarında olduğu için sonucuma bakamadılar yarın sabah arayın öğrenirsiniz dediler bende kan tahlilimi gönderdikleri devlet hastanesinde hemşire arkadaşım var ona sordurdum laboratuvarda sonuç onaylanmamış görülüyormuş onaylansın hemen söylicem sana sonucu dedi bekliyorum şuan kalbim ağzımda

Hepimiz namazın arkasından hemen dua edelim pozitif çıksın İnşallah. Hiç belirtin var mı kaç gün oldu

Bende de hafif hafif adet sancısı oluyor kuzum inşaallah belirtidir hepsi

Ayyy Allah'ım inşaallah pozitiftir kuzum inşaallah Herşeyde vardır bir hayır inşaallah olumlu haberler verirsin bizlere

CANIM BENDEKİ BUHRAN GİTTİ SENIN DEDIĞINI DINLEYİP HEPİMİZ İÇİN MERYEM SURESI DINLEDIM VE IÇİM UMUT DOLDU ÖNÜNDE SONUNDA REBBİM BİZLER İÇİN HAYIRLISINI VERECEK
Ohh harikasın kuzum Rabbim hepimizin duasını kabul etsin hepimiz hayırlı haberleri bu aşılamada alalım inşaallah

Ayyy Allah'ım inşaallah pozitiftir kuzum inşaallah Herşeyde vardır bir hayır inşaallah olumlu haberler verirsin bizlere
İnsallah bende öyle diyorum bu kadar zor öğreniyorum sonucu belki de vardır bunda bi hayır Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bize de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…