- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 35
Arada okuyorum ama dinleme fikride iyiymiş işteyken dinlerim canım hatırlattığın için sağ olAynen canım hep böyle düşün rabbim dert verdi ama en azından çaresi var umudumuz var Meryem suresini okuyabilirsen oku okuyamazsan günde bir kez dinle mutlaka ben aşılama olduğum günden beri günde bi kaç kere okuyorum mutlaka
Asilamam persembe sabah 9da yapildi ogun haric 5. Gunumbugün kaçıncı gününüzdü önceden yazdıysanız bile aklımda kalmıyor okuduklarım kusura bakmayın
umudunuzu yitirmeyin kan sonucunu bekleyin napalım başka çaremiz yok umuttan başka rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsinAsilamam persembe sabah 9da yapildi ogun haric 5. Gunum
Canım çıktı mu sonucun ?Aynen canım hep böyle düşün rabbim dert verdi ama en azından çaresi var umudumuz var Meryem suresini okuyabilirsen oku okuyamazsan günde bir kez dinle mutlaka ben aşılama olduğum günden beri günde bi kaç kere okuyorum mutlaka
Canım çıktı mu sonucun ?
bende merak ettim şimdi saati görünce aklıma geldiOn gün sonra sizin pozitif haberlerinizi almak nasip olsun insallah
Bende çok merak ettim ..İnşaallah Pozitiftir kuzum ya sıra sıra hepimiz alırız Pozitifleri bu ayKan sonucu çıktı mı ? Ay İnşallah pozitiftir .amin Allah im sen büyüksün
Aminn aminn İnşallah canım. Ay çok heyecanlı yaBende çok merak ettim ..İnşaallah Pozitiftir kuzum ya sıra sıra hepimiz alırız Pozitifleri bu ay
Benim sonuç yılan hikayesine döndü kızlar sabah sağlık ocağına verdim kanı aradım dört buçukta benim doktorun işi çıkmış gitmiş onun bilgisayarında olduğu için sonucuma bakamadılar yarın sabah arayın öğrenirsiniz dediler bende kan tahlilimi gönderdikleri devlet hastanesinde hemşire arkadaşım var ona sordurdum laboratuvarda sonuç onaylanmamış görülüyormuş onaylansın hemen söylicem sana sonucu dedi bekliyorum şuan kalbim ağzımdaCanım çıktı mu sonucun ?
Hepimiz namazın arkasından hemen dua edelim pozitif çıksın İnşallah. Hiç belirtin var mı kaç gün olduBenim sonuç yılan hikayesine döndü kızlar sabah sağlık ocağına verdim kanı aradım dört buçukta benim doktorun işi çıkmış gitmiş onun bilgisayarında olduğu için sonucuma bakamadılar yarın sabah arayın öğrenirsiniz dediler bende kan tahlilimi gönderdikleri devlet hastanesinde hemşire arkadaşım var ona sordurdum laboratuvarda sonuç onaylanmamış görülüyormuş onaylansın hemen söylicem sana sonucu dedi bekliyorum şuan kalbim ağzımda
Bende de hafif hafif adet sancısı oluyor kuzum inşaallah belirtidir hepsiAminn aminn İnşallah canım. Ay çok heyecanlı yabenim bu asilamamda diğeri gibi değil çok farklı geçiyor. Oncekinde agrinda afedersin lavaboya gidemiyorfum.simdi ara ara batma oluyor. Hassasiyet diğerinde de bundada aynı .ama ağrılar başka
Ayyy Allah'ım inşaallah pozitiftir kuzum inşaallahBenim sonuç yılan hikayesine döndü kızlar sabah sağlık ocağına verdim kanı aradım dört buçukta benim doktorun işi çıkmış gitmiş onun bilgisayarında olduğu için sonucuma bakamadılar yarın sabah arayın öğrenirsiniz dediler bende kan tahlilimi gönderdikleri devlet hastanesinde hemşire arkadaşım var ona sordurdum laboratuvarda sonuç onaylanmamış görülüyormuş onaylansın hemen söylicem sana sonucu dedi bekliyorum şuan kalbim ağzımda
Sen kaçıncı gündesin kuzum ben daha 5. GündeyimHepimiz namazın arkasından hemen dua edelim pozitif çıksın İnşallah. Hiç belirtin var mı kaç gün oldu
Amin inşallah canım. Ilki çokagriliydi. Kocaman kistler olmuştu.bu sefer öğle değil ağrılarım çok şükür.hayatim 3 ay zindan olmuştu ağrı ilaçlar öldüm sandım o kistler yüzündenBende de hafif hafif adet sancısı oluyor kuzum inşaallah belirtidir hepsi
Yapma ya üzüldüm kuzum..Aman çok şükür şimdi rahat geçsindeA
Amin inşallah canım. Ilki çokagriliydi. Kocaman kistler olmuştu.bu sefer öğle değil ağrılarım çok şükür.hayatim 3 ay zindan olmuştu ağrı ilaçlar öldüm sandım o kistler yüzünden
CANIM BENDEKİ BUHRAN GİTTİ SENIN DEDIĞINI DINLEYİP HEPİMİZ İÇİN MERYEM SURESI DINLEDIM VE IÇİM UMUT DOLDU ÖNÜNDE SONUNDA REBBİM BİZLER İÇİN HAYIRLISINI VERECEKBende de hafif hafif adet sancısı oluyor kuzum inşaallah belirtidir hepsi
Ohh harikasın kuzumCANIM BENDEKİ BUHRAN GİTTİ SENIN DEDIĞINI DINLEYİP HEPİMİZ İÇİN MERYEM SURESI DINLEDIM VE IÇİM UMUT DOLDU ÖNÜNDE SONUNDA REBBİM BİZLER İÇİN HAYIRLISINI VERECEK
14.günüm bugün bugüne kadar bel kasık ağrısı vardı ama bugün hiç bişe yok sıfır belirtiHepimiz namazın arkasından hemen dua edelim pozitif çıksın İnşallah. Hiç belirtin var mı kaç gün oldu
İnsallah bende öyle diyorum bu kadar zor öğreniyorum sonucu belki de vardır bunda bi hayır Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bize de nasip etsinAyyy Allah'ım inşaallah pozitiftir kuzum inşaallahHerşeyde vardır bir hayır inşaallah olumlu haberler verirsin bizlere
Çook amin canım benimİnsallah bende öyle diyorum bu kadar zor öğreniyorum sonucu belki de vardır bunda bi hayır Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bize de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?