- 4 Nisan 2019
- 5.671
- 6.112
- 198
Tmm canım çok sağolKorkma canım.Ayaklarını sıcak tutmaya çalış üşütme.Allahın izniyle hiçbirşey olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm canım çok sağolKorkma canım.Ayaklarını sıcak tutmaya çalış üşütme.Allahın izniyle hiçbirşey olmaz
BEN HEP SABAH GİDİYORUM ÖĞLENE KADAR İŞİM BİTİYOR SONRA İŞE DÖNÜYORUM ÇOK İZİN ALINMASI GEREKİYOR ÇALIŞIRKEN UĞRAŞMAK COK YORUCU OLUYOREşim Satış sorumlusu canım.Sürekli fabrika da olmuyor.İstanbulda çok müşterisi var.Ziyaret günlerini randevular göre ayarlıyor.Bende iş yerinden izin alıyorum o şekilde yapıyoruz.Tüp bebek raporu için mecbur devlet ya da araştırma Hastanesi'nde yapılan aşılamayı kabul ediyorlar.Daha önce İstanbul'da yaşıyordum orada da Bezmialem hastanesinden çok memnun kalıyorduk.Bu yüzden orayı tercih ettik canım.Çok şükür memnunum baya
Bana da doktorum 25 Ağustos da kan testi yapcaz dedi ama benim polikistik overim olduğu için adet tarihim net değil maalesef ben ilk aşılamam da onuncu gün adet olmuştum o yüzden bu sefer hala olmayınca progestan mı geciktirdi diye düşündümDAHA 13 GÜN OLMUS OLMAMAN LAZIM DEGILMI ZATEN BEN SADECE KORASPRİN VE FOLİKASIT KULLANIYORUM. MESELA BANA DR 2 EYLULDE GEL DEDI TEST YAPILACAKMIŞ BENM REGL TARIHIM 4 EYLUL
Aynen test verme günüm geldi sayılır ama onbeşinci gün ver dedi doktorum o yüzden çarsamba gününü bekliyorumYarın test verme günün o zaman inşallah güzel haberler alırsınız
AY HADI INDALLAH HAMILESINDIRDE ONDAN GECİKME OLMUSTUR EVRENE POZİTİF ENERJİ YOLLAYALIMBana da doktorum 25 Ağustos da kan testi yapcaz dedi ama benim polikistik overim olduğu için adet tarihim net değil maalesef ben ilk aşılamam da onuncu gün adet olmuştum o yüzden bu sefer hala olmayınca progestan mı geciktirdi diye düşündüm
Benim alt göbeğim şişti canım.2 gündür karşılaştığım herkes hamile misin diyor İğnelerden kaynaklı sanırımBİDE KIZLAR BU İĞNELERDEN İLAÇLARDAN MİDİR NE ANLAMADIM ÇOK KİLO ALDIM SANIRIM KIYAFETLERİM SIKAR OLDU BÖYLE OLAN VARMI
o zaten var bende gaz falandır belki diyorum ama karnım kocaman ve sert şuanda bile göbeğimin alt kısımda iğne batması şeklinde ara ara sızı oluyor belimede vuruyorBenim alt göbeğim şişti canım.2 gündür karşılaştığım herkes hamile misin diyor İğnelerden kaynaklı sanırım
İnsallah canım insallah rabbim isteyen herkese hepimize tez vakitte nasip etsin insallahAY HADI INDALLAH HAMILESINDIRDE ONDAN GECİKME OLMUSTUR EVRENE POZİTİF ENERJİ YOLLAYALIM
İlaçlardan bende çok şişkinlik oldu kilom aynı ama karnım çok şişti gaz doldu bi kaç gündür iyiyim karnım normale döndü artık ilaçların etkisi gitti artık sanırım ama ilk on gün gazım çok oldu ve sancımdaBİDE KIZLAR BU İĞNELERDEN İLAÇLARDAN MİDİR NE ANLAMADIM ÇOK KİLO ALDIM SANIRIM KIYAFETLERİM SIKAR OLDU BÖYLE OLAN VARMI
Hayır hiçbişey kullanmıyorumProgestan verdi mi doktorunuz size
Allah razı olsun inşallahAMİN BALIM İNŞALLAH DÜN ÇOK DUA ETTİM HEPİMİZE ALLAHIM KABUL EDER UMARIM
Banada Çarşamba dedi ama Çarşamba benim 14ncu günüm oluyorAynen test verme günüm geldi sayılır ama onbeşinci gün ver dedi doktorum o yüzden çarsamba gününü bekliyorum
Yaaa hadi insallah çarsamba gidelim teste ikimizde pozitif haberi alalım insallahBanada Çarşamba dedi ama Çarşamba benim 14ncu günüm oluyor
İnşallah inşallah isteyen herkese bize Rabbim bu özel ve güzel duyguyu nasip etsinYaaa hadi insallah çarsamba gidelim teste ikimizde pozitif haberi alalım insallah
Merhaba bende 8. Gün yaptım negatif çıktı bugün 10. Günüm yine negatif çıktı erken gebelik testim umudum tükeniyor yavaş yavas umarım pozitife döner sizin de benim deAşılamadan sonra 8. 10. Ve 13.gün yani bu sabah test yaptım hepsi negatif çıktı çarsamba günü kan testi günüm adet olmazsam o zmana kadar kan testi verecem bakalım hayırlısı iki günüm kaldı artık oda geçer
İnsallah canım bazı kişilerde idrar testinde çıkmıyormuş gebelik ama kan testinde çıkıyor Allahtan Ümit kesilmez ne kadar negatif olduğumu bilsem de kan testi vermeden ümidimi yitiremiyorum ben sende umutlu ol insallah pozitif çıkarMerhaba bende 8. Gün yaptım negatif çıktı bugün 10. Günüm yine negatif çıktı erken gebelik testim umudum tükeniyor yavaş yavas umarım pozitife döner sizin de benim de
İlk aşılamam da negatif olduğu için içimde umut olmuyor ya üzüntüden ölecek gibi hissediyorum bazen ilk asilamamda hiç belirtim olmamıştı bunda vardı umutluydum ama negatif çıkınca bitti bende bütün duygular. Ne zaman kan testi vereceksiniz sizİnsallah canım bazı kişilerde idrar testinde çıkmıyormuş gebelik ama kan testinde çıkıyor Allahtan Ümit kesilmez ne kadar negatif olduğumu bilsem de kan testi vermeden ümidimi yitiremiyorum ben sende umutlu ol insallah pozitif çıkar