- 22 Ağustos 2021
- 236
- 344
- 53
Aynen bende öyle düşünüyorumAynen öyle ama beklerken düşünmekten kafayı yiyoruz yaa bi netleşse tutsa da tutmasa da en azından belirsizlik ortadan kalkacak bi rahatlama gelecek bana yani kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende öyle düşünüyorumAynen öyle ama beklerken düşünmekten kafayı yiyoruz yaa bi netleşse tutsa da tutmasa da en azından belirsizlik ortadan kalkacak bi rahatlama gelecek bana yani kesin
Çok şükür ona göre şuan çok çok iyiyimYapma ya üzüldüm kuzum..Aman çok şükür şimdi rahat geçsinde
Yapma ya Hayırlısı olsun kuzum 3. Aşılama yerine neden tüp bebek yaptırmıyosun canımHanımlar benden pas, kan testim negatif çıktı. 3.aşılamaya direkt devam etmek yerine Covid aşılarımı olacağım. Bekleyen herkesin hayırlı haber alması dileğiyle.
Cuma günü oldumSen kaçıncı gündesin kuzum ben daha 5. Gündeyim
Asıl belirti test günümüzden bir hafta sonra başlıyor Muş. İnşallah seninde öyle olur çıkmış mi sonuc14.günüm bugün bugüne kadar bel kasık ağrısı vardı ama bugün hiç bişe yok sıfır belirti
Hayır hala bekliyorum sabaha kaldı benim sonuç sanırım böyle olacağını bilseydim gider özelde yaptırırdım tahlilimi bir saat sonra elimdeydiAsıl belirti test günümüzden bir hafta sonra başlıyor Muş. İnşallah seninde öyle olur çıkmış mi sonuc
hayırlısı olsun canım insallah bi sonrakinde nasip olsunHanımlar benden pas, kan testim negatif çıktı. 3.aşılamaya direkt devam etmek yerine Covid aşılarımı olacağım. Bekleyen herkesin hayırlı haber alması dileğiyle.
Sigortamız 3 aşılamayı da karşılıyor o yüzden şans verelim dedik. Doktorumuz da böyle yapalım diyince tamam dedik.Yapma ya Hayırlısı olsun kuzum 3. Aşılama yerine neden tüp bebek yaptırmıyosun canım
Vardır bunda da bir hayır . İnşallah tüp Bebegin tutar. Benim iki arkadasim tüp Bebek yaptırdı ikisininde ikizi oldu. Hemde biri kız biri erkek. Belki seninde öyle olur. Ikisininde tadını yasarsinKızlar benim sonucum çıktı negatif maalesef Eylül ayında direk tüp bebeğe geçiş yapıcaz biz artık
İnşallah tutar canım.rabbim hepimiz e anne baba. Olmayı nasip etsinSigortamız 3 aşılamayı da karşılıyor o yüzden şans verelim dedik. Doktorumuz da böyle yapalım diyince tamam dedik.
3. de tutmazsa artık tüp bebek yaptıracağız o da sanırım yeni yılı falan bulur.
Anladım kuzum.İnşaallah tüp bebeğe gerek kalmadan nasip eder Rabbim Adet belirtileri varmıydı sende de peki kuzumSigortamız 3 aşılamayı da karşılıyor o yüzden şans verelim dedik. Doktorumuz da böyle yapalım diyince tamam dedik.
3. de tutmazsa artık tüp bebek yaptıracağız o da sanırım yeni yılı falan bulur.
Amin canım benimİnşallah tutar canım.rabbim hepimiz e anne baba. Olmayı nasip etsin
Yapma ya Çok ümitliydim ya İnşaallah ilk tüp bebeğin hemen tutar kuzum.Bende olmazsa rapor için yine aşılama sonra tüp bebek yaptırıcamKızlar benim sonucum çıktı negatif maalesef Eylül ayında direk tüp bebeğe geçiş yapıcaz biz artık
Yaaa ne kadar güzel insallah canım insallah o günleri görmek nasip olur bize deVardır bunda da bir hayır . İnşallah tüp Bebegin tutar. Benim iki arkadasim tüp Bebek yaptırdı ikisininde ikizi oldu. Hemde biri kız biri erkek. Belki seninde öyle olur. Ikisininde tadını yasarsin
Bende ümitliydim ama nasip işte canım eşim çok metanetli bu ikinci aşılamayı zaten tüp bebek için yaptırmıştık sakın üzülme diyor onun desteği o kadar önemli ki bu süreçteYapma ya Çok ümitliydim ya İnşaallah ilk tüp bebeğin hemen tutar kuzum.Bende olmazsa rapor için yine aşılama sonra tüp bebek yaptırıcam
Tabi ki nasip olur. Allah dilemeseydi bize bu isteğinde vermezdi .dua ve sabır. Hadi inşallah uslu cıvıl cıvıl ikiz annesi olursun inşallahYaaa ne kadar güzel insallah canım insallah o günleri görmek nasip olur bize de
Ayy insallah bende sizin için diliyorum bu güzel dilekleri buradan birinin pozitif haberini okumak o kadar mutlu ediyor ki beni bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımızda bugünleri unutacağız insallahTabi ki nasip olur. Allah dilemeseydi bize bu isteğinde vermezdi .dua ve sabır. Hadi inşallah uslu cıvıl cıvıl ikiz annesi olursun inşallah
Amin inşallah canımAyy insallah bende sizin için diliyorum bu güzel dilekleri buradan birinin pozitif haberini okumak o kadar mutlu ediyor ki beni bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımızda bugünleri unutacağız insallah