• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben dayanamayip 5 tl lik testlerden yaptm bugun asilama gunu dahil 5. Gun negatif cikti ilacin etkisiylede olsa pozitif cikmasi gerekmezmiydi bende o bile kalmamis demek neyse gende bekleyecegm bakalim degisirmi bilmiyorumki
Bende sizin gibi düşünüyorum yalancı da olsa poziitif çıkmıyorsa kesin negatif diyorum kendi kendime ama Allah'tan da umut kesilmez

Ben dayanamayip 5 tl lik testlerden yaptm bugun asilama gunu dahil 5. Gun negatif cikti ilacin etkisiylede olsa pozitif cikmasi gerekmezmiydi bende o bile kalmamis demek neyse gende bekleyecegm bakalim degisirmi bilmiyorumki
Bünyeye göre değişiyor canım.Vücudun çatlatma iğnesinin etkisini erken atmış olabilir

Gunaydin kizlar benmde 5. Gun ise gec kalinca hizli hizli hazirlanmak zorunda kaldm simdi sol kasigim ve belime agri girdi hadi hayrlsi
Merhabalar benimde aşılama sonrası 8. Günüm ve sürekli bel agrılarım kasık kramplarım var gögüslerim asırı hassas ve vucudumda damarlarım asırı belirginleşti sizce olabilir mi?

Kizlar madem bu iğnelerin etkileri azalıyor neden bizim şişlik inmiyor agrilarimiz artıyor.hafif hafif hassasiyet Ler başlıyor
Bilmiyorum bence biz beklentimiz oldugundan belirti ariyoruz eskiden bir arkadasm hamile kaldigini dusdundu nasil inandiysa karni sisti midesi bulandi kesin 3 aylik diyordu sonra hamile olmadigi ortaya cikti bizmde o hesap nasil inaniyorsak demekki belirti ortaya cikyor

Merhabalar benimde aşılama sonrası 8. Günüm ve sürekli bel agrılarım kasık kramplarım var gögüslerim asırı hassas ve vucudumda damarlarım asırı belirginleşti sizce olabilir mi?
Sabret sen 8. Gune gelmissn bak ben 5 gun dolmadan test yaptm kendime kizsammi saf gibi gulsemmi bilemedm

İlk aşılamam da negatif olduğu için içimde umut olmuyor ya üzüntüden ölecek gibi hissediyorum bazen ilk asilamamda hiç belirtim olmamıştı bunda vardı umutluydum ama negatif çıkınca bitti bende bütün duygular. Ne zaman kan testi vereceksiniz siz
Benimde ilk aşılamam da hiç ağrım sancım olmamıştı ve aşılamamın 10.günü adet olmuştım o yüzden bu ikinci aşılamamdan umutluyum hala kan testimi çarsamba günü vereceğim çarsamba günü 15.günüm oluyor

Bende ilk idrar testimi 8.gün yapmıştım çok net negatif çıkmıştı ilacın etkisini bende çabuk attım vücudumdan sanırım

Bilmiyorum bence biz beklentimiz oldugundan belirti ariyoruz eskiden bir arkadasm hamile kaldigini dusdundu nasil inandiysa karni sisti midesi bulandi kesin 3 aylik diyordu sonra hamile olmadigi ortaya cikti bizmde o hesap nasil inaniyorsak demekki belirti ortaya cikyor
Bence de sanırım psikolojik ya çünkü artık iğnelerin etkisinin gitmesi lazım benim vücudumdan ama hala karnım şiş kasım ağrım bel ağrım var progestan kullanıyorum belki onunda yan etkisi olabilir diye düşünüyorum yarını da bi atlatayım da çarşamba sabah sağlık ocağına gideceğim hemen

Bence de sanırım psikolojik ya çünkü artık iğnelerin etkisinin gitmesi lazım benim vücudumdan ama hala karnım şiş kasım ağrım bel ağrım var progestan kullanıyorum belki onunda yan etkisi olabilir diye düşünüyorum yarını da bi atlatayım da çarşamba sabah sağlık ocağına gideceğim hemen
Ben onlari kullanmiyorum 5. Gune girdim benmde karnim sis gaz desen degl bide sol kasigima aci batmalar oldu aksama dogru

Canm buradan okadr sey okudumki butun belirtileri yasayip hamile kalamayan hic belirti olmdan hamile kalan beklmek kan testi yaprirmak en sagliklisi aslinda

Ben onlari kullanmiyorum 5. Gune girdim benmde karnim sis gaz desen degl bide sol kasigima aci batmalar oldu aksama dogr
Canm buradan okadr sey okudumki butun belirtileri yasayip hamile kalamayan hic belirti olmdan hamile kalan beklmek kan testi yaprirmak en sagliklisi aslinda
Aynen öyle ama beklerken düşünmekten kafayı yiyoruz yaa😅 bi netleşse tutsa da tutmasa da en azından belirsizlik ortadan kalkacak bi rahatlama gelecek bana yani kesin

Kizlar madem bu iğnelerin etkileri azalıyor neden bizim şişlik inmiyor agrilarimiz artıyor.hafif hafif hassasiyet Ler başlıyor
Çünkü ovulasyon döneminde oluyoruz kuzum adete yaklaştığımız için hassasiyetler başlıyor.Zaten vücuttan atılan hormon hcg yani çatlatma iğnesi bin etkisi.Yumurtalar büyüsün diye kullandığımız iğne ve hapların etkileri de devam ediyor olabilir

Back