Bende sizin gibi düşünüyorum yalancı da olsa poziitif çıkmıyorsa kesin negatif diyorum kendi kendime ama Allah'tan da umut kesilmezBen dayanamayip 5 tl lik testlerden yaptm bugun asilama gunu dahil 5. Gun negatif cikti ilacin etkisiylede olsa pozitif cikmasi gerekmezmiydi bende o bile kalmamis demek neyse gende bekleyecegm bakalim degisirmi bilmiyorumki
Benimde karnım. Şiş .tartıda fazlalık yok ama karnım kocamanBİDE KIZLAR BU İĞNELERDEN İLAÇLARDAN MİDİR NE ANLAMADIM ÇOK KİLO ALDIM SANIRIM KIYAFETLERİM SIKAR OLDU BÖYLE OLAN VARMI
Canim benim 13.gun bile kanda pozitif idrar testinde pozitif çıkıyordu ilkindeBen dayanamayip 5 tl lik testlerden yaptm bugun asilama gunu dahil 5. Gun negatif cikti ilacin etkisiylede olsa pozitif cikmasi gerekmezmiydi bende o bile kalmamis demek neyse gende bekleyecegm bakalim degisirmi bilmiyorumki
Bünyeye göre değişiyor canım.Vücudun çatlatma iğnesinin etkisini erken atmış olabilirBen dayanamayip 5 tl lik testlerden yaptm bugun asilama gunu dahil 5. Gun negatif cikti ilacin etkisiylede olsa pozitif cikmasi gerekmezmiydi bende o bile kalmamis demek neyse gende bekleyecegm bakalim degisirmi bilmiyorumki
Merhabalar benimde aşılama sonrası 8. Günüm ve sürekli bel agrılarım kasık kramplarım var gögüslerim asırı hassas ve vucudumda damarlarım asırı belirginleşti sizce olabilir mi?Gunaydin kizlar benmde 5. Gun ise gec kalinca hizli hizli hazirlanmak zorunda kaldm simdi sol kasigim ve belime agri girdi hadi hayrlsi
Bilmiyorum bence biz beklentimiz oldugundan belirti ariyoruz eskiden bir arkadasm hamile kaldigini dusdundu nasil inandiysa karni sisti midesi bulandi kesin 3 aylik diyordu sonra hamile olmadigi ortaya cikti bizmde o hesap nasil inaniyorsak demekki belirti ortaya cikyorKizlar madem bu iğnelerin etkileri azalıyor neden bizim şişlik inmiyor agrilarimiz artıyor.hafif hafif hassasiyet Ler başlıyor
Sabret sen 8. Gune gelmissn bak ben 5 gun dolmadan test yaptm kendime kizsammi saf gibi gulsemmi bilemedmMerhabalar benimde aşılama sonrası 8. Günüm ve sürekli bel agrılarım kasık kramplarım var gögüslerim asırı hassas ve vucudumda damarlarım asırı belirginleşti sizce olabilir mi?
Bende tutuyorum yapmamak için olsun umut ne yapalım Rabbim hepimize nasip eder inşallahSabret sen 8. Gune gelmissn bak ben 5 gun dolmadan test yaptm kendime kizsammi saf gibi gulsemmi bilemedm
Benimde ilk aşılamam da hiç ağrım sancım olmamıştı ve aşılamamın 10.günü adet olmuştım o yüzden bu ikinci aşılamamdan umutluyum hala kan testimi çarsamba günü vereceğim çarsamba günü 15.günüm oluyorİlk aşılamam da negatif olduğu için içimde umut olmuyor ya üzüntüden ölecek gibi hissediyorum bazen ilk asilamamda hiç belirtim olmamıştı bunda vardı umutluydum ama negatif çıkınca bitti bende bütün duygular. Ne zaman kan testi vereceksiniz siz
Bende ilk idrar testimi 8.gün yapmıştım çok net negatif çıkmıştı ilacın etkisini bende çabuk attım vücudumdan sanırımBen dayanamayip 5 tl lik testlerden yaptm bugun asilama gunu dahil 5. Gun negatif cikti ilacin etkisiylede olsa pozitif cikmasi gerekmezmiydi bende o bile kalmamis demek neyse gende bekleyecegm bakalim degisirmi bilmiyorumki
Bilmiyorum bence biz beklentimiz oldugundan belirti ariyoruz eskiden bir arkadasm hamile kaldigini dusdundu nasil inandiysa karni sisti midesi bulandi kesin 3 aylik diyordu sonra hamile olmadigi ortaya cikti bizmde o hesap nasil inaniyorsak demekki belirti ortaya cikyor
Bence de sanırım psikolojik ya çünkü artık iğnelerin etkisinin gitmesi lazım benim vücudumdan ama hala karnım şiş kasım ağrım bel ağrım var progestan kullanıyorum belki onunda yan etkisi olabilir diye düşünüyorum yarını da bi atlatayım da çarşamba sabah sağlık ocağına gideceğim hemenBilmiyorum bence biz beklentimiz oldugundan belirti ariyoruz eskiden bir arkadasm hamile kaldigini dusdundu nasil inandiysa karni sisti midesi bulandi kesin 3 aylik diyordu sonra hamile olmadigi ortaya cikti bizmde o hesap nasil inaniyorsak demekki belirti ortaya cikyor
Ben onlari kullanmiyorum 5. Gune girdim benmde karnim sis gaz desen degl bide sol kasigima aci batmalar oldu aksama dogruBence de sanırım psikolojik ya çünkü artık iğnelerin etkisinin gitmesi lazım benim vücudumdan ama hala karnım şiş kasım ağrım bel ağrım var progestan kullanıyorum belki onunda yan etkisi olabilir diye düşünüyorum yarını da bi atlatayım da çarşamba sabah sağlık ocağına gideceğim hemen
Canm buradan okadr sey okudumki butun belirtileri yasayip hamile kalamayan hic belirti olmdan hamile kalan beklmek kan testi yaprirmak en sagliklisi aslindaMerhabalar benimde aşılama sonrası 8. Günüm ve sürekli bel agrılarım kasık kramplarım var gögüslerim asırı hassas ve vucudumda damarlarım asırı belirginleşti sizce olabilir mi?
Ben onlari kullanmiyorum 5. Gune girdim benmde karnim sis gaz desen degl bide sol kasigima aci batmalar oldu aksama dogr
Aynen öyle ama beklerken düşünmekten kafayı yiyoruz yaaCanm buradan okadr sey okudumki butun belirtileri yasayip hamile kalamayan hic belirti olmdan hamile kalan beklmek kan testi yaprirmak en sagliklisi aslinda
Olabilir mi acabaBilmiyorum bence biz beklentimiz oldugundan belirti ariyoruz eskiden bir arkadasm hamile kaldigini dusdundu nasil inandiysa karni sisti midesi bulandi kesin 3 aylik diyordu sonra hamile olmadigi ortaya cikti bizmde o hesap nasil inaniyorsak demekki belirti ortaya cikyor
Çünkü ovulasyon döneminde oluyoruz kuzum adete yaklaştığımız için hassasiyetler başlıyor.Zaten vücuttan atılan hormon hcg yani çatlatma iğnesi bin etkisi.Yumurtalar büyüsün diye kullandığımız iğne ve hapların etkileri de devam ediyor olabilirKizlar madem bu iğnelerin etkileri azalıyor neden bizim şişlik inmiyor agrilarimiz artıyor.hafif hafif hassasiyet Ler başlıyor
İnşallah pozitif sonuç alırsınBenimde ilk aşılamam da hiç ağrım sancım olmamıştı ve aşılamamın 10.günü adet olmuştım o yüzden bu ikinci aşılamamdan umutluyum hala kan testimi çarsamba günü vereceğim çarsamba günü 15.günüm oluyor
Ay insallahhhİnşallah pozitif sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?