Merhaba 2 yıllık evliyim ve evlendiğim aydan bu yana hep bi sıkıntı yaşamaya başladım düğün stresi vs derken süt hormonum yüksek çıktı ve dostinex ilaç kullandım hormonum düzene girince bebek düşünerek denemeye başladık ama 6 ay geçti olmadı doktora gittim ve bu sefer yine süt hormonu yüksekliği için ilaç kullandım hormonu normale döndürdüm yine denedik 3 ay olmadı bu sefer rahim filmi dedi doktor rahim filmim çekildi tüpler açık rahim güzel sıkıntı yok 3 ay sonra tekrar gel dedi rahim filmi çektikten 2 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım sonra adet olamadım ilaçla 2 ay sonra adet gördüm doktorum bu sefer aşılama yapalım sonucu daha çabuk alırız dedi ve femara kullandım adetimin 5 inci gününden 10 uncu gününe kadar 4 gün sonra kontrole gittim yumurta istenilen boyutta değil dedi ve 2 gün arayla 3 kere daha gittim 22 mm ulaşınca yumurta çatlatma iğnesi oldum 2 gün sonrada aşılamam oldu 17 mayısta aşılama yapıldı ve bugün test yaptım 15. günüm ve malesef yine negatif benim gibi durum yaşayıp hamile kalan oldu mu bu süreçte 20 kilo aldım ve artık bunaldım bu durumdan Allahım geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diye umut ediyorum. Benim gibi yaşayıp hamile kalanların umut olması dileğiyle..