Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben annemlere tatile geldigimde gitmistim orda olsaydim tedavimi orda olacaktim
çok iyi birisi ama yoğunda aynı zamanda ilgisinde sorun olmuyor ama bazen danışmak istediğin birşey olduğunda odasına bağlanmak ciddi anlamda sıkıntı

İnşaallah sonuçlarımız çok güzel olacak

Hadi hayırlı insallah pozitif çıkar Bende sabah gittim sağlık ocağına ama sistemde arıza varmış kan testi yaptıramadım haftaya yaptıracam artık
şu ucuz testlerden aldım negatif çıktı adet geçikince yapılıyormuş test onlarda 10 günde ne sonucu bekliyorsam bende

Benimde 11.günüm bugün test yapmadım bugün negatif görmekten korkuyorum yine dün yaptığımda negatif çok net çıkmıştı
hiç moralimi bozmadım sende bozma döllenme 7 ila 12 gün sürüyor bu yüzden 14 gün sonra test yapmamızı istiyorlar rabbim nasip ederse olur etmezse vardır bi bildiği diyip önümüze bakacağız artık

hiç moralimi bozmadım sende bozma döllenme 7 ila 12 gün sürüyor bu yüzden 14 gün sonra test yapmamızı istiyorlar rabbim nasip ederse olur etmezse vardır bi bildiği diyip önümüze bakacağız artık
Haklısın canım nasipte varsa olur yoksa üzülsekte boşuna ben ilk aşılamam da çok rahattım bu ikinci de stres yaptım çok kafama taktım o yüzden umudum da yok ama bakalım kan testime bi kaç gün kaldı yapınca görecez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…