çok iyi birisi ama yoğunda aynı zamanda ilgisinde sorun olmuyor ama bazen danışmak istediğin birşey olduğunda odasına bağlanmak ciddi anlamda sıkıntıBen annemlere tatile geldigimde gitmistim orda olsaydim tedavimi orda olacaktim
Evet bende fark ettim randevu almakta zorçok iyi birisi ama yoğunda aynı zamanda ilgisinde sorun olmuyor ama bazen danışmak istediğin birşey olduğunda odasına bağlanmak ciddi anlamda sıkıntı
İnşaallah sonuçlarımız çok güzel olacakÇok sevindim canım benim ikincisi güzel geçti şükür. Ilkinde rahim agzim kapaliydi biraz dr ek aparat kullandi o biraz canimi yakmıştı bir de dua et simdi veriyorum kanulle dediginde heyecan yapip adam akilli dua bile edememistim. Ikincisinde duami da guzelce ettim
şu ucuz testlerden aldım negatif çıktıHadi hayırlı insallah pozitif çıkarBende sabah gittim sağlık ocağına ama sistemde arıza varmış kan testi yaptıramadım haftaya yaptıracam artık
Kaçıncı günün senin bugün canımşu ucuz testlerden aldım negatif çıktıadet geçikince yapılıyormuş test onlarda 10 günde ne sonucu bekliyorsam bende
Tabi o testleri ya gününde yapacsksın ya da gecikince. Erken olmuşşu ucuz testlerden aldım negatif çıktıadet geçikince yapılıyormuş test onlarda 10 günde ne sonucu bekliyorsam bende
aşılama gününü saymazsak 11 gün olduKaçıncı günün senin bugün canım
ya işte millete çat diye çıkıyoya belki bi ihtimal dedim oda çatttt diye negatif verdi sabah sabah hay dedim sizi üreten firmanın bacaana tükürim bi kerede negatif desen ölürsün demi dedim attım çöpeTabi o testleri ya gününde yapacsksın ya da gecikince. Erken olmuş
Benimde 11.günüm bugün test yapmadım bugün negatif görmekten korkuyorum yine dün yaptığımda negatif çok net çıkmıştıaşılama gününü saymazsak 11 gün oldu
hiç moralimi bozmadım sende bozma döllenme 7 ila 12 gün sürüyor bu yüzden 14 gün sonra test yapmamızı istiyorlar rabbim nasip ederse olur etmezse vardır bi bildiği diyip önümüze bakacağız artıkBenimde 11.günüm bugün test yapmadım bugün negatif görmekten korkuyorum yine dün yaptığımda negatif çok net çıkmıştı
Haklısın canım nasipte varsa olur yoksa üzülsekte boşuna ben ilk aşılamam da çok rahattım bu ikinci de stres yaptım çok kafama taktım o yüzden umudum da yok ama bakalım kan testime bi kaç gün kaldı yapınca görecez artıkhiç moralimi bozmadım sende bozma döllenme 7 ila 12 gün sürüyor bu yüzden 14 gün sonra test yapmamızı istiyorlar rabbim nasip ederse olur etmezse vardır bi bildiği diyip önümüze bakacağız artık
Ayni gun asilama olmusuz nasilsin merak ettm arada yamayi unutmaKızlar o gün geldi çattı bugün aşılama oluyorum.Dualarınızı eksik etmeyin benden deİnşalalah hepimiz hayırlı haberler alalım
Öncelikle merhaba doktor bana asilamanin ertesi gununden basla birer gun arayala iliskiye girin olasiligi arttiralim dediKizlar aşılamadan sonra ilişki önerdi mi doktor
Okudukca umutlaniyorum bende persembe oldum Allah hepimize hayirlisini nasip etsinHadi bakalımAramızda 1 gün var canım bende dün oldum.İnşsallsh çok güzel geçer ve hepimiz güzel haberleri alırız
Merhabalar Bu aşılama da bana da aynısıni söyledi.ilk aşılamamda ilişki yasak demişti kafam karıştı. Aşılamadan sonra ki ilişkide ağrınız oldu mu?Öncelikle merhaba doktor bana asilamanin ertesi gununden basla birer gun arayala iliskiye girin olasiligi arttiralim dedi
Bana aşılama günü akşamı ya da ertesi gün sabah olabilir daha sonra gerek yok dedi canımKizlar aşılamadan sonra ilişki önerdi mi doktor
Yaa süperAyni gun asilama olmusuz nasilsin merak ettm arada yamayi unutma
AmiinOkudukca umutlaniyorum bende persembe oldum Allah hepimize hayirlisini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?