• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amiin 🤲🏻 Bende canım çok umutluyum.Hatta eşim ,kayınvalidemler herkes hamileymişim gibi davranıyorlar çok hoşuma gidiyor 🥰 İnşaallah hepimiz hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız 🤲🏻
Benmde tam tersi esim umutlu degl benmde pek yok dogrusu sende bi degisiklik varmi nasil hissediyorsun

Yaa süper 🥰 İyiyim canım çok fazla düşünmemeye çalışıyorum ama yinede hep aklımda sabırsızlıkla test gününü bekliyorum.Sen nasılsın ilk aşılama mı senin de ☺️
Evet ilk asilama bende bekliyorum 5. Gun test tapmayi planliyorum negatifse zaten yoktur pozitifse yalancida olsa yuzde elli ihtimal kalmis oluyor.

Amiin 🤲🏻 Bende canım çok umutluyum.Hatta eşim ,kayınvalidemler herkes hamileymişim gibi davranıyorlar çok hoşuma gidiyor 🥰 İnşaallah hepimiz hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız 🤲🏻
Merhaba kızlar nasıl gidiyor bekleme süreci aşılama sonucu belli Olan var mı

Benmde tam tersi esim umutlu degl benmde pek yok dogrusu sende bi degisiklik varmi nasil hissediyorsun
Hayır kuzum yok.Zaten fizyolojik olarak döllenme 6-8 gün arasında oluyor.Eğer varsa bile daha tüplerden rahme gelmeye çalışıyor döllenmiş yumurta ☺️ Sadece kullanmış olduğum ilaçlardan dolayı göğüslerimde hassasiyet var o kadar canım

Hayır kuzum yok.Zaten fizyolojik olarak döllenme 6-8 gün arasında oluyor.Eğer varsa bile daha tüplerden rahme gelmeye çalışıyor döllenmiş yumurta ☺️ Sadece kullanmış olduğum ilaçlardan dolayı göğüslerimde hassasiyet var o kadar canım
Benmde gogus uclarimda hassaslik var bide karnim sis gazdandir diye dusunuyorum

Pozitif ciksada inanmiycam ama bazi insanlarin metebolizmasi igne etkisni erken atiyorya negatif cikarsa en azindan beklemis olmam. Aman ne bileyim bende sasirdim canm ya ne yapsam bilemedm kendmi kandryorum iste
Bence 5. Gün yapma yanıltır seni.10. güne kadar çatlatma iğnesi in etkisiyle pozitif çıkabilir çünkü can

Pozitif ciksada inanmiycam ama bazi insanlarin metebolizmasi igne etkisni erken atiyorya negatif cikarsa en azindan beklemis olmam. Aman ne bileyim bende sasirdim canm ya ne yapsam bilemedm kendmi kandryorum iste
Ben 8.gün yapmıştım test silik bile olsa ikinci çıkmadı sanırım çatlatma iğnesinin etkisini erken attı benim vücudum o yüzden çok net negatif çıktı

Back