Evet bana da Folidoce,coraspin,Progestan verdi Progestanı bugün kullanmaya başlıycam sabah akşam vajinal yoldanİlk aşılamam da bana da vermemişti doktorum sonra hastane değiştirdim bu doktor verdi bebeğin tutunması için iyiymiş pregesteron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bana da Folidoce,coraspin,Progestan verdi Progestanı bugün kullanmaya başlıycam sabah akşam vajinal yoldanİlk aşılamam da bana da vermemişti doktorum sonra hastane değiştirdim bu doktor verdi bebeğin tutunması için iyiymiş pregesteron
İnşaallah canımMerhabalar bende bugun ilk gonalf 75 igne vuruldum aşılama icin sizin ilk kez mi aşılama olucaktı ? Benim ikinci olucak inşallah öncesinde fosfimon 75 le olmuştu ama tutmadi malesef inşallah gonal f ile tutar
Günaydınn, allahım hayra çevirip nasip etsin, güzel geçsin, hemencecik tutunsun inşallah . Güzel güzel stressizce dinlenmeye çalış ben pek dinlenemedim aşılamamın 9.günü bakalım bi bekleyişte bende varKizlar bugün asilamam yapılacak
Hadi bakalım Aramızda 1 gün var canım bende dün oldum.İnşsallsh çok güzel geçer ve hepimiz güzel haberleri alırızKizlar bugün asilamam yapılacak
Doktorunun yanina cikmalisin çünkü benim doktorum transvajinal muayene de yapiyor 2.gün. Rahim ve yumurtalıkları temiz gormesi gerek aksi halde başlatmaz aşılamaya.Kızlar merhaba, ilk kez aşılama yaptıracağım. Adetin ilk günü vermem gereken kan testi olacak, hormon için. Merak ettiğim şey şu: o gün sadece sabahtan kanı verip eve mi dönmeliyim? Yoksa aynı gün doktorumdan randevu da alıp yanına çıkmalı mıyım? İlk kez olacağı için prosedürü bilmiyorum
Ben de senden bi gün once oldum senin nasil gecti aşılamaHadi bakalım Aramızda 1 gün var canım bende dün oldum.İnşsallsh çok güzel geçer ve hepimiz güzel haberleri alırız
Amin canım.3 senedirInsallahh her birimiz hic birsey demedi gun asiri birliktelik tavsiye etti, agir iş yapma dedi o kadar. Progesteron da yazmadi. Allah hayra cikarsin asilamalarimizi sen ne bebek zamandir istiyorsun?
Amin canım inşallah senin belirtin var mı? Ağrın falan oldu mu? İnşallah hepimiz anne oluruz.Günaydınn, allahım hayra çevirip nasip etsin, güzel geçsin, hemencecik tutunsun inşallah . Güzel güzel stressizce dinlenmeye çalış ben pek dinlenemedim aşılamamın 9.günü bakalım bi bekleyişte bende var
Amin canım inşallah senin nasıl gidiyor ağrın sizin var mı?Hadi bakalım Aramızda 1 gün var canım bende dün oldum.İnşsallsh çok güzel geçer ve hepimiz güzel haberleri alırız
İyi kuzum çok şükür ağrım,kanamam vs olmadı rahat geçti çok.Sadece idrara çok sıkışmışım ondan dolayı biraz zorlandım ama çok şükür güzel geçti Sen oldun mu saat kaçta aşılamaAmin canım inşallah senin nasıl gidiyor ağrın sizin var mı?
Süper Çok rahattı canım çok şükür.Sadece idrara çok fazla sıkışık gittim o zorladı biraz o kadar Senin nasıl geçtiBen de senden bi gün once oldum senin nasil gecti aşılama
10a doğru oldum. Canim şimdi yatıyorum evde. İdrara çok sıkışık olmaya gerek yok dediler bana. Ben sıkışmadan yaptırdım.İyi kuzum çok şükür ağrım,kanamam vs olmadı rahat geçti çok.Sadece idrara çok sıkışmışım ondan dolayı biraz zorlandım ama çok şükür güzel geçti Sen oldun mu saat kaçta aşılama
Ohh hadi bakalım Rabbim inşaallah güzel haberler almayı nasip etsin hepimize Evet kuzum ben biraz su içme işini abartmışım10a doğru oldum. Canim şimdi yatıyorum evde. İdrara çok sıkışık olmaya gerek yok dediler bana. Ben sıkışmadan yaptırdım.
Merhaba benimde 2.aşılamam bu bugün de 10.günüm ama biraz önce idrar testi yaptım çok net negatif çıktı sanırım tutmadı bu seferde insallah sizin tutarMerhabalar bende bugun ilk gonalf 75 igne vuruldum aşılama icin sizin ilk kez mi aşılama olucaktı ? Benim ikinci olucak inşallah öncesinde fosfimon 75 le olmuştu ama tutmadi malesef inşallah gonal f ile tutar
hadi hayırlı olsun canım insallah güzel sonuçlar alırsınKizlar bugün asilamam yapılacak
Bende günde üç kez progesteranı kullanıyorum vajinal yoldan başka ilaç kullanmıyorum bide folik asit içiyorum o kadarEvet bana da Folidoce,coraspin,Progestan verdi Progestanı bugün kullanmaya başlıycam sabah akşam vajinal yoldan
Kızlar insallah iyi haberler alırsınız bol bol dua vakti şimdi ben hergün Meryem süresini okuyorum sizin içinde okurum insallah rabbim bu uğraşların mükafatını versin tez vakitte insallahHadi bakalım Aramızda 1 gün var canım bende dün oldum.İnşsallsh çok güzel geçer ve hepimiz güzel haberleri alırız
Benimde bugün 10.günüm sağlık ocağına kan testine gittim arıza varmış sistemde veremedim tahlil idrar testlerim negatif ama yine de bi umudum var ama zor bi süreç yaa ben 15 yaşımda annemi kaybettim o çok acıydı şimdi bide bu bebek işi beni çok yıprattı elimde değil insan düşünüyor üzülüyorGünaydınn, allahım hayra çevirip nasip etsin, güzel geçsin, hemencecik tutunsun inşallah . Güzel güzel stressizce dinlenmeye çalış ben pek dinlenemedim aşılamamın 9.günü bakalım bi bekleyişte bende var
Hiç bi belirtim yok yani olanlar da adet belirtisinden farklı değil hepsini ona yoruyorum. Beklentiye girmeden beklemeye çalışıyorum herkes bi kasık ağrısı batma falan demiş ama bende yok vücudumda adet öncesi gibi ödem tutmaya başladı şimdiden İnşallah yanılıyorumdur da tutmuştur mercimeğimAmin canım inşallah senin belirtin var mı? Ağrın falan oldu mu? İnşallah hepimiz anne oluruz.
Mekanı cennet olsun inşallah. Yıpranmamak elde değil ama sınav işte napıcaz, firavunun başı bile ağrımamış seviyoki sınıyo rabbim biraz daha bekle bakalım bana 12.gün yap dedi ama 15i regl günüm zaten fikir değiştirmezsem adeti bekliycem test yapmayı şuan düşünmüyorumBenimde bugün 10.günüm sağlık ocağına kan testine gittim arıza varmış sistemde veremedim tahlil idrar testlerim negatif ama yine de bi umudum var ama zor bi süreç yaa ben 15 yaşımda annemi kaybettim o çok acıydı şimdi bide bu bebek işi beni çok yıprattı elimde değil insan düşünüyor üzülüyor