• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Progestan kullanıyor musunuz oda adet geciktiriyor diye okudum doğru mu acaba ondan mı adet olmuyorum ben çünkü evde 8.ve10.gün test yaptım negatif çıktı
bana progestan vermedi doktor opu günü yumurtam çatladığı için aşılama yapıldı mecburen sadcee duplason kullandım ben

Benim karnım belim ağrıyor adet olacakmışım gibi ama olamıyorum 12.günüm bugün off çok zor beklemek yaa Allah herkesin yardımcısı olsun

Benim karnım belim ağrıyor adet olacakmışım gibi ama olamıyorum 12.günüm bugün off çok zor beklemek yaa Allah herkesin yardımcısı olsun
sağ tarafımda batmalar var ve balime sancı giriyor ara ara uzanmalımıyım napmalıyım acayip şüpelenmeye başladım şuan peceteyi değdirince kahverengi sulu leke geliyo çamaşırın kirlenmedi ama garip duygular içerisindeyim 🥲 seninle aynı gün aşılama günümüz allahım yüzümüzü güldürsün 🙏

y
sağ tarafımda batmalar var ve balime sancı giriyor ara ara uzanmalımıyım napmalıyım acayip şüpelenmeye başladım şuan peceteyi değdirince kahverengi sulu leke geliyo çamaşırın kirlenmedi ama garip duygular içerisindeyim 🥲 seninle aynı gün aşılama günümüz allahım yüzümüzü güldürsün 🙏
Yerleşmede olabilir kuzum morelini yüksek tut

İnşaallah hepimizin sonucu çok güzel olsun kuzum ❤️ Ne zaman test yapcaksın
İnsallah canım insallah 🤲🏻Normalde ayın 25inde yap dedi doktorum bende bekleyeceğim yarın giderim diyordum kan testine ama vazgeçtim çarsamba günü gideceğim yarın evde idrar testi yaparım sabah oda negatif çıkarsa artık tutmamıştır zaten

Amin canım benim 🤲🏻 Acile gitsene eğer adete çevirmediyse bi test ver benim ilk aşılamam da kahverengi lekem olmuştu yoğun bi şekilde olmuştu ama sonradan peşi geldi adet oldum normal insallah senin adet değildir

Back