- 18 Ağustos 2021
- 424
- 219
- 33
- 35
Aynen bize de yaz pozitif çıkarsın insallah bana da bir umıt olur kan testi yaptıracam bende yarın öbür gün falan adet olmazsamGit bizede yaz ozele gideceksin sanirm sonuc hemen cikar dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bize de yaz pozitif çıkarsın insallah bana da bir umıt olur kan testi yaptıracam bende yarın öbür gün falan adet olmazsamGit bizede yaz ozele gideceksin sanirm sonuc hemen cikar dimi
12. Günüm bugün kan testi yaptırmadım daha evde negatif çıkınca cesaret edemedim kan testine ama yine de bi Umut belki tutunmuştur bebeğim diye düşünmeden de edemiyorum işteSuan kacinci gunun
bana progestan vermedi doktor opu günü yumurtam çatladığı için aşılama yapıldı mecburen sadcee duplason kullandım benProgestan kullanıyor musunuz oda adet geciktiriyor diye okudum doğru mu acaba ondan mı adet olmuyorum ben çünkü evde 8.ve10.gün test yaptım negatif çıktı
ege üni acile gidecem umarım yaparlar testiGit bizede yaz ozele gideceksin sanirm sonuc hemen cikar dimi
Anladım canım hayırlı sonuçlar alırsın insallahbana progestan vermedi doktor opu günü yumurtam çatladığı için aşılama yapıldı mecburen sadcee duplason kullandım ben
Bugün kaçıncı gün emin misinkızlar gitmeme gerek kalmadan adet oldum
3. Gün kuzumKaçıncı gününüz bugün
Hadi bakalım Sonucunu yaz kuzum muhakkak inşaallah pozitif çıkarben kan vermeye gideceğim ya meraktan bugün 12.ci gün
Azcık daha sabret kuzum benimPozitif ciksada inanmiycam ama bazi insanlarin metebolizmasi igne etkisni erken atiyorya negatif cikarsa en azindan beklemis olmam. Aman ne bileyim bende sasirdim canm ya ne yapsam bilemedm kendmi kandryorum iste
Canım yerleşme falan olmasın direkt adet gibi mikızlar gitmeme gerek kalmadan adet oldum
kahverengi sulu leke geldi tuvaletteyken hiçte adet belirtim yoktu enteresan bekliyom sökülcekmi diyeCanım yerleşme falan olmasın direkt adet gibi mi
Ya hadi hayırlısıkahverengi sulu leke geldi tuvaletteyken hiçte adet belirtim yoktu enteresan bekliyom sökülcekmi diye
Daha yeniymiş moralinizi yüksek tutun insallah pozitif haberini alırız sizden3. Gün kuzum
sağ tarafımda batmalar var ve balime sancı giriyor ara ara uzanmalımıyım napmalıyım acayip şüpelenmeye başladım şuan peceteyi değdirince kahverengi sulu leke geliyo çamaşırın kirlenmedi ama garip duygular içerisindeyim seninle aynı gün aşılama günümüz allahım yüzümüzü güldürsünBenim karnım belim ağrıyor adet olacakmışım gibi ama olamıyorum 12.günüm bugün off çok zor beklemek yaa Allah herkesin yardımcısı olsun
İnşaallah hepimizin sonucu çok güzel olsun kuzum Ne zaman test yapcaksınDaha yeniymiş moralinizi yüksek tutun insallah pozitif haberini alırız sizden
Yerleşmede olabilir kuzum morelini yüksek tutsağ tarafımda batmalar var ve balime sancı giriyor ara ara uzanmalımıyım napmalıyım acayip şüpelenmeye başladım şuan peceteyi değdirince kahverengi sulu leke geliyo çamaşırın kirlenmedi ama garip duygular içerisindeyim seninle aynı gün aşılama günümüz allahım yüzümüzü güldürsün
İnsallah canım insallah Normalde ayın 25inde yap dedi doktorum bende bekleyeceğim yarın giderim diyordum kan testine ama vazgeçtim çarsamba günü gideceğim yarın evde idrar testi yaparım sabah oda negatif çıkarsa artık tutmamıştır zatenİnşaallah hepimizin sonucu çok güzel olsun kuzum Ne zaman test yapcaksın
Amin canım benim Acile gitsene eğer adete çevirmediyse bi test ver benim ilk aşılamam da kahverengi lekem olmuştu yoğun bi şekilde olmuştu ama sonradan peşi geldi adet oldum normal insallah senin adet değildirsağ tarafımda batmalar var ve balime sancı giriyor ara ara uzanmalımıyım napmalıyım acayip şüpelenmeye başladım şuan peceteyi değdirince kahverengi sulu leke geliyo çamaşırın kirlenmedi ama garip duygular içerisindeyim seninle aynı gün aşılama günümüz allahım yüzümüzü güldürsün