- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 35
Evet biraz oldu ama ben gecen ay laparoskopiyle sag tupumu aldirdm onun etkiside olabilir belkiMerhabalar Bu aşılama da bana da aynısıni söyledi.ilk aşılamamda ilişki yasak demişti kafam karıştı. Aşılamadan sonra ki ilişkide ağrınız oldu mu?
Benmde tam tersi esim umutlu degl benmde pek yok dogrusu sende bi degisiklik varmi nasil hissediyorsunAmiinBende canım çok umutluyum.Hatta eşim ,kayınvalidemler herkes hamileymişim gibi davranıyorlar çok hoşuma gidiyor İnşaallah hepimiz hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız
Evet ilk asilama bende bekliyorum 5. Gun test tapmayi planliyorum negatifse zaten yoktur pozitifse yalancida olsa yuzde elli ihtimal kalmis oluyor.Yaa süperİyiyim canım çok fazla düşünmemeye çalışıyorum ama yinede hep aklımda sabırsızlıkla test gününü bekliyorum.Sen nasılsın ilk aşılama mı senin de
Geçmiş olsun canım . İnşallah bu ay hepimizin yüzü gülerEvet biraz oldu ama ben gecen ay laparoskopiyle sag tupumu aldirdm onun etkiside olabilir belki
Merhaba kızlar nasıl gidiyor bekleme süreci aşılama sonucu belli Olan var mıAmiinBende canım çok umutluyum.Hatta eşim ,kayınvalidemler herkes hamileymişim gibi davranıyorlar çok hoşuma gidiyor İnşaallah hepimiz hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız
Bence 5. Gün yapma yanıltır seni.10. güne kadar çatlatma iğnesi in etkisiyle pozitif çıkabilir çünkü canımEvet ilk asilama bende bekliyorum 5. Gun test tapmayi planliyorum negatifse zaten yoktur pozitifse yalancida olsa yuzde elli ihtimal kalmis oluyor.
Hayır kuzum yok.Zaten fizyolojik olarak döllenme 6-8 gün arasında oluyor.Eğer varsa bile daha tüplerden rahme gelmeye çalışıyor döllenmiş yumurtaBenmde tam tersi esim umutlu degl benmde pek yok dogrusu sende bi degisiklik varmi nasil hissediyorsun
Benim doktorum önerdi alışamanın ertesi günü ve ondan sonra da gün aşırı birlikte oldukKizlar aşılamadan sonra ilişki önerdi mi doktor
Benmde gogus uclarimda hassaslik var bide karnim sis gazdandir diye dusunuyorumHayır kuzum yok.Zaten fizyolojik olarak döllenme 6-8 gün arasında oluyor.Eğer varsa bile daha tüplerden rahme gelmeye çalışıyor döllenmiş yumurtaSadece kullanmış olduğum ilaçlardan dolayı göğüslerimde hassasiyet var o kadar canım
Benim daha 3. Gün kuzum daha çok var belli olmasına.İnşaallah hepimizin olumlu olurMerhaba kızlar nasıl gidiyor bekleme süreci aşılama sonucu belli Olan var mı
Aynen öyle canım.Alt karnım özellikle çok şişBenmde gogus uclarimda hassaslik var bide karnim sis gazdandir diye dusunuyorum
Kaçıncı gününüz bugünYaa süperİyiyim canım çok fazla düşünmemeye çalışıyorum ama yinede hep aklımda sabırsızlıkla test gününü bekliyorum.Sen nasılsın ilk aşılama mı senin de
Yaa tam gününü sorduğum anda yazmışsınız cevabıBenim daha 3. Gün kuzum daha çok var belli olmasına.İnşaallah hepimizin olumlu olur
Benim 12.günüm insallah pozitif çıkar sonucunuz insallahben kan vermeye gideceğim ya meraktanbugün 12.ci gün
Bence 5. Gün yapma yanıltır seni.10. güne kadar çatlatma iğnesi in etkisiyle pozitif çıkabilir çünkü can
Progestan kullanıyor musunuz oda adet geciktiriyor diye okudum doğru mu acaba ondan mı adet olmuyorum ben çünkü evde 8.ve10.gün test yaptım negatif çıktıben kan vermeye gideceğim ya meraktanbugün 12.ci gün
Ben 8.gün yapmıştım test silik bile olsa ikinci çıkmadı sanırım çatlatma iğnesinin etkisini erken attı benim vücudum o yüzden çok net negatif çıktıPozitif ciksada inanmiycam ama bazi insanlarin metebolizmasi igne etkisni erken atiyorya negatif cikarsa en azindan beklemis olmam. Aman ne bileyim bende sasirdim canm ya ne yapsam bilemedm kendmi kandryorum iste
Git bizede yaz ozele gideceksin sanirm sonuc hemen cikar dimiben kan vermeye gideceğim ya meraktanbugün 12.ci gün
Suan kacinci gununBen 8.gün yapmıştım test silik bile olsa ikinci çıkmadı sanırım çatlatma iğnesinin etkisini erken attı benim vücudum o yüzden çok net negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?