Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canım inşallah merak etme iğne etkisi bitmiş bir iki güne gebeliğin varsa tekrar pozitif oluyor

İnşallah tutmuştur canım bugün ilk gün olunca mi ne kasığım ağrıyor

Kızlar insallah iyi haberler alırsınız bol bol dua vakti şimdi ben hergün Meryem süresini okuyorum sizin içinde okurum insallah rabbim bu uğraşların mükafatını versin tez vakitte insallah
Allah kabul etsin canım benim Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşaallah

Bende günde üç kez progesteranı kullanıyorum vajinal yoldan başka ilaç kullanmıyorum bide folik asit içiyorum o kadar
Şifa olur inşaallah kuzum Ben çalıştığım için sabah akşam iki şer tane kullanıyorum.İnşaallah bu kez olumlu olur hepimizin

Amin Allah razı olsun beklemek en güzeli aslında zor ama sabredebilirsen bekle güzel haberler alırsın inşallah

Süper Çok rahattı canım çok şükür.Sadece idrara çok fazla sıkışık gittim o zorladı biraz o kadar Senin nasıl geçti
Çok sevindim canım benim ikincisi güzel geçti şükür. Ilkinde rahim agzim kapaliydi biraz dr ek aparat kullandi o biraz canimi yakmıştı bir de dua et simdi veriyorum kanulle dediginde heyecan yapip adam akilli dua bile edememistim. Ikincisinde duami da guzelce ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…