- 4 Nisan 2019
- 5.671
- 6.112
- 198
Aminn canım inşallahOhh hadi bakalım Rabbim inşaallah güzel haberler almayı nasip etsin hepimizeEvet kuzum ben biraz su içme işini abartmışım
Amin canım inşallahMerhaba benimde 2.aşılamam bu bugün de 10.günüm ama biraz önce idrar testi yaptım çok net negatif çıktı sanırım tutmadı bu seferde insallah sizin tutar
hadi hayırlı olsun canım insallah güzel sonuçlar alırsın
İnşallah tutmuştur canımHiç bi belirtim yok yani olanlar da adet belirtisinden farklı değil hepsini ona yoruyorum. Beklentiye girmeden beklemeye çalışıyorumherkes bi kasık ağrısı batma falan demiş ama bende yok vücudumda adet öncesi gibi ödem tutmaya başladı şimdiden İnşallah yanılıyorumdur da tutmuştur mercimeğim
Ay aminİnşallah tutmuştur canımbugün ilk gün olunca mi ne kasığım ağrıyor
İki üç gün yatacam inşallah canımAy aminİlk günler bende de hafif olmuştu ama sonra kayboldu, fırsatın varsa bol bol dinlen canım ben pek yapamadım ama bakalım takdir Allah’tan
Yok kuzum rapor almadım.Doktor normal hayatına dönebilirsin dedi.Uzanma ,ağır kaldırma , çok yorulma dedi o kadar.Zaten masa başı işim gerek duymadım bende.Aminn canım inşallahsende yatıyor musun
Allah kabul etsin canım benimKızlar insallah iyi haberler alırsınız bol bol dua vakti şimdi ben hergün Meryem süresini okuyorum sizin içinde okurum insallah rabbim bu uğraşların mükafatını versin tez vakitte insallah
Şifa olur inşaallah kuzumBende günde üç kez progesteranı kullanıyorum vajinal yoldan başka ilaç kullanmıyorum bide folik asit içiyorum o kadar
Hangi doktora gittiniz salih dural var çok iyiCanım tekirdağda nerden gidiyorsun ben şu anda çerkezköydr irmette yaptırıyorum 1060 tl aşılama fiyatı
ben test aldım dayanamadım yarın sabah test yapacam merak ediyorum artıkKabızlık bende de oldu bi kaç gün akıntım zaten progesteron fitilden dolayı hep var yarın 10.günüm progesteron yazdırmak içim sabah sağlık ocağına gideceğim kan testi yaptırsam mı diye düşünüyorum
Amin Allah razı olsunMekanı cennet olsun inşallah. Yıpranmamak elde değil ama sınav işte napıcaz, firavunun başı bile ağrımamış seviyoki sınıyo rabbimbiraz daha bekle bakalım bana 12.gün yap dedi ama 15i regl günüm zaten fikir değiştirmezsem adeti bekliycem test yapmayı şuan düşünmüyorum
Hadi hayırlı insallah pozitif çıkarben test aldım dayanamadım yarın sabah test yapacam merak ediyorum artık
İnşallah canımm hepimiz alalım o güzel haberleri inşallahhhh.Amin Allah razı olsunbeklemek en güzeli aslında zor ama sabredebilirsen bekle güzel haberler alırsın inşallah
İnsallah canım insallahŞifa olur inşaallah kuzumBen çalıştığım için sabah akşam iki şer tane kullanıyorum.İnşaallah bu kez olumlu olur hepimizin
Ay insallah bunu duymak bile o kadar güzel hissettiriyor ki yasamak kim bilir nasıl güzeldirAmin canım inşallahmerak etme iğne etkisi bitmiş bir iki güne gebeliğin varsa tekrar pozitif oluyor
Ona gidiyorum canım zatenHangi doktora gittiniz salih dural var çok iyi
Çok sevindim canım benim ikincisi güzel geçti şükürSüperÇok rahattı canım çok şükür.Sadece idrara çok fazla sıkışık gittim o zorladı biraz o kadar Senin nasıl geçti
İnşallah hepimiz pozitif sonuç alırız canım. Ben burda çok kişiye denk geldim negatif olup pozitiflesenAy insallah bunu duymak bile o kadar güzel hissettiriyor ki yasamak kim bilir nasıl güzeldir
İnsallah canım insallahİnşallah hepimiz pozitif sonuç alırız canım. Ben burda çok kişiye denk geldim negatif olup pozitiflesen
Ben annemlere tatile geldigimde gitmistim orda olsaydim tedavimi orda olacaktimOna gidiyorum canım zatena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?