- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #1.161
Kafam karıştı ya sağlık ocağına kan veren yok mu acaba
Senin degerin 1000 den yüksek cikmis. Bende saglik ocaginda kan verdim bende tam sayi yaziyordi mesela 1850 gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafam karıştı ya sağlık ocağına kan veren yok mu acaba
Gözünüz aydın kalp atışı için ne zaman çağırdı Dr canmBen bugün doktora gittim beta hcg değerime burda herkes ikiz demişti ikiz değil değerim haftasına göre normal keseyi de gördük diğer mesajları okuyan olursa diye bilgi paylaşmak istedim ikiz gebelik için
Süper canm maşallah iyi ilerlemişKızlar ben bugun bhcg verdim tam 2 gün sonra 692 çıkmış ilki 257 ydi
Bende bu durumdan muzdaribim alışkanlık sonuçtaOyyy maşallah benim.minik ile aynı degerleri aynen çok dikkat etmek lazım uyanınca gerinmekte tehlikeliymis işte een çokta bu zor geliyor
Canım o yazını bile görmedim ben sanırım yanlış anladın diğer arkadaş betaya takılmıştı ya Dr un söylediklerini yazmıştım yoksa senin yazını görüp yazmadımÇok yiyorum demedim zaten sağlıklı besleniyorum demek istedim her bünye farklıdır herşeyi espiri konusu yapmayın lütfen
Gözünüz aydın o zamana kadar kesin görünürMerhaba bende katıldım sat 4 kasım 5 gün önce öğrendim kanda baktım iki kat artışı gördüm iki günde bidaha bakmadım ancak randevuyu 16 aralığa alabildim acaba gittiğimde kese görünür mü
Peki neden tam sayı yazmıyor Bilgin var mıSenin degerin 1000 den yüksek cikmis. Bende saglik ocaginda kan verdim bende tam sayi yaziyordi mesela 1850 gibi
Peki neden tam sayı yazmıyor Bilgin var mı
Tamam canımHic bilmiyorum canim. Arayip sirabilirsin ama bence normal
Sizinde gözünüz aydın galiba 1500ün üstünde mi görünüyor cok bilmiyorum ama sizin son adet ne zaman?Kızlar ben nezaman gideyim bi akıl verin çok merak ediyorum dün 635çıktı
Ben de bilmiyorum acaba ne zaman görünür 2 gün sonra görünür mü kiSizinde gözünüz aydın galiba 1500ün üstünde mi görünüyor cok bilmiyorum ama sizin son adet ne zaman?
Devam ediyor mu o açık kahve akıntıKızlar dün akşam benim açık kahve bi akıntım oldu demiş miydim ondan beri korkuyorum sizce napılır bana yardım edinn lütfen
Sat 3 Kasım ama bat 5aralıktıSizinde gözünüz aydın galiba 1500ün üstünde mi görünüyor cok bilmiyorum ama sizin son adet ne zaman?
Kızlar dün değeri 635 çıktığını söylemiştim ya sizce nezaman gidersem kese yi görürüm Dr alttan bakmadı üstten baktı daha küçük görünmez dedi tahmini cuma günü nasipse 2400civar olur görünür mü ozaman üstten sizce
Yok sabah kremimsi kahvemsiydi baska olmadı.olmaz insallah enfeksiyon gibi geldi bende enfeksiyon vardı cunkuDevam ediyor mu o açık kahve akıntı
Bol bol dinlenin bide stres yapmayın bazen yerleşme kanaması olabiliyor eğer artarsa hemen doktora gidersiniz doktor bişey demedi mi akıntı içinKızlar dün akşam benim açık kahve bi akıntım oldu demiş miydim ondan beri korkuyorum sizce napılır bana yardım edinn lütfen
Dün gittim doktora dün yoktu bi kaç doktora sordum devam ederse doktora görsün dediler diken üstünde bekliyorumBol bol dinlenin bide stres yapmayın bazen yerleşme kanaması olabiliyor eğer artarsa hemen doktora gidersiniz doktor bişey demedi mi akıntı için