- 14 Ekim 2020
- 158
- 206
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
Merhabalar bende bi sıkıntı olmazsa inşaAllah Ağustos annesi olacağım Gebeliğimi daha dün öğrendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb cnm hayırlı olsun saglıkla kucagina alMerhabalar bende bi sıkıntı olmazsa inşaAllah Ağustos annesi olacağım Gebeliğimi daha dün öğrendim
Amin canım çok teşekkür ederimMrb cnm hayırlı olsun saglıkla kucagina al
Kızlarr sat 29 ekim
26 kasım beta 12.4
29 kasım beta 124.5
3 aralık beta 1230 (2 kat artış hesaplarsak 500 olması lazımdı)
Değerlerim hızlı yükseliyor gibi hissediyorum sizce normal mi bu artış yoksa ikizden şüphelenmeli miyim yarın gitsem kese görür müyümm
Hayırlı olsun cnm seninle satlarımız aynıKızlarr sat 29 ekim
26 kasım beta 12.4
29 kasım beta 124.5
Değerlerim hızlı yükseliyor gibi hissediyorum sizce normal mi bu artış yoksa ikizden şüphelenmeli miyim yarın gitsem kese görür müyümm
Hayırlı olsun cnm seninle satlarımız aynı
Benım 1500 du gorunmemıstı daha ama normalde gorunuyor dıyorlarKızlarr sat 29 ekim
26 kasım beta 12.4
29 kasım beta 124.5
Teşekkür ederim canım doktora hcg değerlerimi söyledim cumartesi gel görürüz dediHayırlı olsun cnm seninle satlarımız aynı
Doktorum cumartesi gel görünür dedi muhtemelen 2500 falan olur o zamana da zatenHayirli olsun saglikla kucaginiza alin. 1000 üstü vajinalde kese görülüyor. Cogul olabilir belki
Hayırlı olsun cnm seninle satlarımız aynı
Hayırlı olsunKızlarr sat 29 ekim
26 kasım beta 12.4
29 kasım beta 124.5
Hayırlı olsunMerhabalar bende bi sıkıntı olmazsa inşaAllah Ağustos annesi olacağım Gebeliğimi daha dün öğrendim
pzt günü 3. kanı verecem cnm 16 aralıkta da Dr gidecemSen ne yaptin canim
hadii güzel haberlerle gel cnmTeşekkür ederim canım doktora hcg değerlerimi söyledim cumartesi gel görürüz dedi
Hayırlı olsun cnmBende bugün öğrendim idrar testiyle sat 2kasimdi bakalım ilerde neler göreceğiz...
İlk defa duydum cnm senin ki kesinleşmişti cnmKarın guruldaması gebelik belirtisi olablir mi kızlar
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun..Hayırlı olsun cnm