Nasıl ilerlesin cnm zor bir süreç gerçekten igneler kullanıyorum yarın yine kontrol var Pazartesiden itibaren hergun kontrol olucak az bir süre kaldı.cnmAmiiinnn insallah canım süreç nasıl ilerliyor Peki suan
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık 2020’nin en güzel “ANNE” adayları ❤️
- Konu Sahibi Youlost16
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Allahım sana cabucakkk geçmesini nasip etsin insallahNasıl ilerlesin cnm zor bir süreç gerçekten igneler kullanıyorum yarın yine kontrol var Pazartesiden itibaren hergun kontrol olucak az bir süre kaldı.cnm
İnşallah canımcımmmAllahım sana cabucakkk geçmesini nasip etsin insallah ❤❤
- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Bende bu ay hsg çekildim suan yumurtlama günlerim eşimin işten gelmesini bekliyorumİnşallah canımcımmm
Ayyyyygeçmiş olsun cnm hsg den sonra hemn hamiş olan kızlar var cnmn inşallah sende onlardan bir tanesi olursun değerlendir bugünleriiiBende bu ay hsg çekildim suan yumurtlama günlerim eşimin işten gelmesini bekliyorum
- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Evet varmış canım darısı benim başıma insallah eşim geldi ben iş basınaAyyyyygeçmiş olsun cnm hsg den sonra hemn hamiş olan kızlar var cnmn inşallah sende onlardan bir tanesi olursun değerlendir bugünleriii
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Aleyküm Selam cnm napayim vala aynı şeyler sen nasildin napiosunSelam canımlar nasılsınız topiğimiz bayağı sessiz
- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
Merhaba kızlar bene aranıza yeni katıldım benım hikayem şöyle ben 2 yıllık evliyim 3 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ve maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım kürtaj olalı 3 ay oluyor anne olmayı o kadar çok istiyorum ki inşallah bu ay rabbım mucızemı gönderir yıne catlatma ıgnesı denıycem bakalım hayırlısı olsun
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Geçmiş olsun canım Rabbim tekrar sağlıkla nasip rtsin insAllahMerhaba kızlar bene aranıza yeni katıldım benım hikayem şöyle ben 2 yıllık evliyim 3 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ve maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım kürtaj olalı 3 ay oluyor anne olmayı o kadar çok istiyorum ki inşallah bu ay rabbım mucızemı gönderir yıne catlatma ıgnesı denıycem bakalım hayırlısı olsun
- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
Amin inşallah canım hepımıze nasıp eder inşallahGeçmiş olsun canım Rabbim tekrar sağlıkla nasip rtsin insAllah
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
İnsAllah cnm hayırlısıylaAmin inşallah canım hepımıze nasıp eder inşallah
- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
bende yeni duş aldım çıktım oyle yatcam birazdan yarın erken kalkcam temizlik yapıp okula gtcem öğlen arkadasım gelecekAleyküm Selam cnm napayim vala aynı şeyler sen nasildin napiosun
İlk bebeğin miydi canım Rabbim en kısa zamanda hayırlısını sağlıklısını yeniden nasip etsin insallahMerhaba kızlar bene aranıza yeni katıldım benım hikayem şöyle ben 2 yıllık evliyim 3 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ve maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım kürtaj olalı 3 ay oluyor anne olmayı o kadar çok istiyorum ki inşallah bu ay rabbım mucızemı gönderir yıne catlatma ıgnesı denıycem bakalım hayırlısı olsun
- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
Evet ilk bebeğimdi inşallah canım inşallah benım de tek temennim obende yeni duş aldım çıktım oyle yatcam birazdan yarın erken kalkcam temizlik yapıp okula gtcem öğlen arkadasım gelecek
İlk bebeğin miydi canım Rabbim en kısa zamanda hayırlısını sağlıklısını yeniden nasip etsin insallah
- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Sihhatler olsun cnm güzelmiş bnmdr cnm sıkılıyor evde kendimi dışarı atıyorum sureklibende yeni duş aldım çıktım oyle yatcam birazdan yarın erken kalkcam temizlik yapıp okula gtcem öğlen arkadasım gelecek
İlk bebeğin miydi canım Rabbim en kısa zamanda hayırlısını sağlıklısını yeniden nasip etsin insallah ❤❤
- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Bende iki bebeğimi kaybettim şimdi 3. İçin uğraşıyoruz 8 aydır bişey yok henüzEvet ilk bebeğimdi inşallah canım inşallah benım de tek temennim o
- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Dışarı nereye çıkıyorsun kızSihhatler olsun cnm güzelmiş bnmdr cnm sıkılıyor evde kendimi dışarı atıyorum surekli
- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
Allahım inşallah tez zamanda nasıp eder canım düşüklerının sebebı neBende iki bebeğimi kaybettim şimdi 3. İçin uğraşıyoruz 8 aydır bişey yok henüz
- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Düşük değil benimki biri dış gebelik biri kimyasalAllahım inşallah tez zamanda nasıp eder canım düşüklerının sebebı ne
- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
Anladım canım rabbım inş bu sefer gercek hayırlı ve saglıklı bır gebelık nasıp ederDüşük değil benimki biri dış gebelik biri kimyasal