• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020’nin en güzel “ANNE” adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bene aranıza yeni katıldım benım hikayem şöyle ben 2 yıllık evliyim 3 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ve maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım kürtaj olalı 3 ay oluyor anne olmayı o kadar çok istiyorum ki inşallah bu ay rabbım mucızemı gönderir yıne catlatma ıgnesı denıycem bakalım hayırlısı olsun 🙏

Merhaba kızlar bene aranıza yeni katıldım benım hikayem şöyle ben 2 yıllık evliyim 3 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ve maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım kürtaj olalı 3 ay oluyor anne olmayı o kadar çok istiyorum ki inşallah bu ay rabbım mucızemı gönderir yıne catlatma ıgnesı denıycem bakalım hayırlısı olsun 🙏
Geçmiş olsun canım Rabbim tekrar sağlıkla nasip rtsin insAllah

Aleyküm Selam cnm napayim vala aynı şeyler sen nasildin napiosun
bende yeni duş aldım çıktım oyle yatcam birazdan yarın erken kalkcam temizlik yapıp okula gtcem öğlen arkadasım gelecek
İlk bebeğin miydi canım 😔 Rabbim en kısa zamanda hayırlısını sağlıklısını yeniden nasip etsin insallah 🙏🏻🙏🏻❤️❤️

bende yeni duş aldım çıktım oyle yatcam birazdan yarın erken kalkcam temizlik yapıp okula gtcem öğlen arkadasım gelecek

İlk bebeğin miydi canım 😔 Rabbim en kısa zamanda hayırlısını sağlıklısını yeniden nasip etsin insallah 🙏🏻🙏🏻❤️❤️
Evet ilk bebeğimdi inşallah canım inşallah benım de tek temennim o 🙏

İlk bebeğin miydi canım 😔 Rabbim en kısa zamanda hayırlısını sağlıklısını yeniden nasip etsin insallah 🙏🏻🙏🏻❤❤
Sihhatler olsun cnm güzelmiş bnmdr cnm sıkılıyor evde kendimi dışarı atıyorum surekli 😉

Back