- 25 Ocak 2020
- 630
- 544
- 53
Amin canımSağol canım. Bende dua ediyorum işimiz rast gitsin. Yüzümüz gülsün. Kucağımız genişlerimizle dolsun. Aminnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımSağol canım. Bende dua ediyorum işimiz rast gitsin. Yüzümüz gülsün. Kucağımız genişlerimizle dolsun. Aminnnnn
Bence de tedavi surecine girenler yazsınlar biz de öğrenelim ben mayis 25 yada 26 gibi başlıcam iğnelere. Yazarım size de . O kürler yokmu o kürler acı ekşi kokulu ama hepsini bal gibi içtim bebeğim olacak diye . Herkese yarayan bize yaramadı napalm . Nasibimiz tüp bebekte demekki . Gelsin bakalım mucizelerimiz
[/QUOTE
Bebişlerle yazacaktım yazamamışımSağol canım. Bende dua ediyorum işimiz rast gitsin. Yüzümüz gülsün. Kucağımız genişlerimizle dolsun. Aminnnnn
Canım yeni gördüm. Ben Yasemin hocaya gittim. Medicana hastanesindeydi ama duydumki kendi yerini açmış.bizim sorun karışıktı. Eşimin hareketsiz spermi çıktı bende adetlerim çok düzenli değildi.Bende eşimden başgelemedimki bacım tutturdu aşılama diye çok şükür yaptırdık tutmadı şimdide keşke senin sözünü dinleseydim de direk tüp bebek yaptırsaydık diyor. Neyse artık bir kereden bir şey olmaz en azından içimizde kalmadı. Diyarbakır Dicle Memorial hastanesinde aşılama yaptırmıştım. Doktorundan çok memnunum o yüzden tüp bebeği de orda yaptıracaz
Yasemin hocaya gittim canım. Eşimin spermleri hareketi azdı benimde adetim düzenli olmuyoduSen nerde yaptırdın canım sorun neydi sizde
Hayırlı olsun canım. Sonu güzel olır inşallahMerhaba kızlar bende yeni tedaviye başladım şuan gonal f kullaniyorum çarşamba kontrol var
Hayırlı olsun canım . Asamalarini anlat bize de. İlk tüp bebek mi .Merhaba kızlar bende yeni tedaviye başladım şuan gonal f kullaniyorum çarşamba kontrol var
Hayırlı olsun inşallah hangi hastane özelmi devlet mi.Merhaba kızlar bende yeni tedaviye başladım şuan gonal f kullaniyorum çarşamba kontrol var
Aminn.Hayırlı olsun. İnşallah sonu güzel olır.allah gönlümüze göre versin hepimizin.ağlaya ağlaya bitirdim ben şimdi gelişmelerini bekliyorum allahın izniyle.Merhaba hanımlar. Ben de başladım tüp bebek tedavisine. Bugün 8. günüm. Gonal-f ve cetrotide kullanıyorum. Çarşamba günü randevum var bakalım. İnşaallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.
Teşekkür ederim. Rabbim güzel sonuç almayı nasip etsin. Dilerim en kısa zamanda bekleme sürecini de olumlu bir sonuçla atlatırsın. En zor kısmı o sanirim. Zahmetli bir süreç ama insan Umut edince herşeye değer diyor.Aminn.Hayırlı olsun. İnşallah sonu güzel olır.allah gönlümüze göre versin hepimizin.ağlaya ağlaya bitirdim ben şimdi gelişmelerini bekliyorum allahın izniyle.
Amin canım. Allah senim ve tüm çabalayınların sürecini de rahat huzurlu devam ettirsin. Zahmetli ama sonunda hayallerine kavuşmak olunca jer şeye değiyor. Bebeğin var mı başka ya da ilk sürecin miTeşekkür ederim. Rabbim güzel sonuç almayı nasip etsin. Dilerim en kısa zamanda bekleme sürecini de olumlu bir sonuçla atlatırsın. En zor kısmı o sanirim. Zahmetli bir süreç ama insan Umut edince herşeye değer diyor.
İlk sürecim ilk denemem. İki yıllık evliyim ama tüp bebek önerdi doktorlar. En kısa zamanda inşaallah canım.Amin canım. Allah senim ve tüm çabalayınların sürecini de rahat huzurlu devam ettirsin. Zahmetli ama sonunda hayallerine kavuşmak olunca jer şeye değiyor. Bebeğin var mı başka ya da ilk sürecin mi
Allah yüzüne baksın canım . İnşallah ilk denemede tuttururuzİlk sürecim ilk denemem. İki yıllık evliyim ama tüp bebek önerdi doktorlar. En kısa zamanda inşaallah canım.
Amin canım . İnşallah sağlıklı bebişlerin olur. Sizi duydukça sabırsızlanıyorum . Ben de 25 26 si gibi başlıcam. Senin sorun neydi .Merhaba hanımlar. Ben de başladım tüp bebek tedavisine. Bugün 8. günüm. Gonal-f ve cetrotide kullanıyorum. Çarşamba günü randevum var bakalım. İnşaallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.
Eşimde azosperm var. Benim de yaşım 33. Dr. Vakit kaybetmeyelim dedi.Amin canım . İnşallah sağlıklı bebişlerin olur. Sizi duydukça sabırsızlanıyorum . Ben de 25 26 si gibi başlıcam. Senin sorun neydi .
Evet ilk deneme olacak çarşamba günü kontrol var hayırlısı olur insallahHayırlı olsun canım . Asamalarini anlat bize de. İlk tüp bebek mi .
Teşekkürler özeldeHayırlı olsun inşallah hangi hastane özelmi devlet mi.
Bende suan gonal f kullanıyorum 4. Gün çarşamba benmde kontrol varMerhaba hanımlar. Ben de başladım tüp bebek tedavisine. Bugün 8. günüm. Gonal-f ve cetrotide kullanıyorum. Çarşamba günü randevum var bakalım. İnşaallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.