• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bitki caylarini kahveyi bıraktım hiç icmiyorum. Hurma ananas maydanoz gibi yiyecekler de tüp bebekten sonra yenmemesi gereken yiyeceklermiş .rahim kasilmalarima ve bebeğin tutunamamasina yol açıyormuş Bi tüp bebek uzmanininın YouTube daki konuşmasında görmüştüm
Ben de araştırıyorum internetten, kahve sevmem zaten, çay içiyorum ama..Evet hurmayı doğuma yakın öneriyorlar normal doğum yapacak olanlara.Nasip olur da tutarsa tüp bebek ben sezeryan olacağım,diğer 2 doğumum da sezeryan olduğu için.

Ben de araştırıyorum internetten, kahve sevmem zaten, çay içiyorum ama..Evet hurmayı doğuma yakın öneriyorlar normal doğum yapacak olanlara.Nasip olur da tutarsa tüp bebek ben sezeryan olacağım,diğer 2 doğumum da sezeryan olduğu için.
[/QUOTE
Normal doğum istiyorum şimdilik ama zaman gösterecek hayırlısıyla bi hamile kalsaydım son dakika korkup karar değiştiren de çokmuş ben de öyle olabilirim 😃

Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah canım.

Merhaba inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır umayda tüp bebek tedavisi için ne hçkadar ücret ödediniz
A
Mrb amin inşallah çok teşekkür ederim toplamda ilaçlar ve dondurma ücreti hariç 7500 . Siz de mi oraya gitmeyi düşünüyorsunuz
Benim devlette 2 aşılama yaptırdım biri femarayla olduğu için bir kere daha iğneyle yaprçtırmsm gerekmiş aşılamadan sonra bir kez devlette deneyeceğim tutmazsa ikinciyi umayı çok duydum orda yaptırayım diyorum

A
Benim devlette 2 aşılama yaptırdım biri femarayla olduğu için bir kere daha iğneyle yaprçtırmsm gerekmiş aşılamadan sonra bir kez devlette deneyeceğim tutmazsa ikinciyi umayı çok duydum orda yaptırayım diyorum
İnşallah ilk denemede tutar ve gerek kalmaz canım her iki durumunda allah hayırlısını versin gönlüne göre olsun. Ben bu gün yumurta toplanması için gidicem nedense içim çok buruk. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi be korkuyorum da. İnşallah her şey yolunda gider 🤲🍀🐞

kızlar günaydın..benim durumumu anlatayım.30 yaşındayım.2 yılık evliyim.3 gebelik geçirdim hepsinde de kürtaj olak zorunda kaldm.ilk 2 tanesi iki ay arayla oldu ikinde de 7 buçuk haftalıktı kalp atışını hiç alamadk gelişimi durdu.genetiğe gittik bende çok az phtılaşma bir de bir gen bozukluğu(bir parmağın eğri olmasıı gibi açıklamıştı dr)çıktı.6 ay sonra 15 gün adetim gecikti.başka bi dr gittik hormonlara baktı amh çok çok düşük çıktı.aşılama tedavisine başladı.ancak çatlatma iğnesi yapılmadan normal ilişkiyle 3.ye gebe kaldım.6.haftada kalbini duyduk ancak 2 hafta sonra kontrole gittiğimizde kalbide gelişimi de durmuştu.4000 mg oksapar+progestan+d vitamini+coraspirin+folik asit herşeyi de kullanmışştım ama yine nasip olmadı..4 ocakta yine kürtaj oldum.bebeği genetiğe gönderdikk hiç bişey çıkmadı.anne baba genetiğe gitsin yazmışlar rapora..kısır bi dönngüye sokuyolar yani..kürtaj sonrası 2. adetim 9 gün gecikti yine başka bi dr gittik hem kadın doğum hem de tüp bebek dr.1 yumurtan var erken menepoza girersin dedi acil tüp bebek dedi.ilaçla adet oldum ancak virüsten tedavi iptal oldu.sonraki adetim yine gecikti yine ilaç kullandm ve dün çok şükür adet oldum yarın dr gitcem ve inşallah nasip olursa başlicak tedavi.pgt li tüp bebek olacak ve şansım sanırım çok düşük ama yine de ümidim var :(

kızlar günaydın..benim durumumu anlatayım.30 yaşındayım.2 yılık evliyim.3 gebelik geçirdim hepsinde de kürtaj olak zorunda kaldm.ilk 2 tanesi iki ay arayla oldu ikinde de 7 buçuk haftalıktı kalp atışını hiç alamadk gelişimi durdu.genetiğe gittik bende çok az phtılaşma bir de bir gen bozukluğu(bir parmağın eğri olmasıı gibi açıklamıştı dr)çıktı.6 ay sonra 15 gün adetim gecikti.başka bi dr gittik hormonlara baktı amh çok çok düşük çıktı.aşılama tedavisine başladı.ancak çatlatma iğnesi yapılmadan normal ilişkiyle 3.ye gebe kaldım.6.haftada kalbini duyduk ancak 2 hafta sonra kontrole gittiğimizde kalbide gelişimi de durmuştu.4000 mg oksapar+progestan+d vitamini+coraspirin+folik asit herşeyi de kullanmışştım ama yine nasip olmadı..4 ocakta yine kürtaj oldum.bebeği genetiğe gönderdikk hiç bişey çıkmadı.anne baba genetiğe gitsin yazmışlar rapora..kısır bi dönngüye sokuyolar yani..kürtaj sonrası 2. adetim 9 gün gecikti yine başka bi dr gittik hem kadın doğum hem de tüp bebek dr.1 yumurtan var erken menepoza girersin dedi acil tüp bebek dedi.ilaçla adet oldum ancak virüsten tedavi iptal oldu.sonraki adetim yine gecikti yine ilaç kullandm ve dün çok şükür adet oldum yarın dr gitcem ve inşallah nasip olursa başlicak tedavi.pgt li tüp bebek olacak ve şansım sanırım çok düşük ama yine de ümidim var :(
Çok geçmiş olsun yaşadıkların çok zor. Allah sana en kısa zamanda ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. İnşallah yolunda gider herşey ama yarın açık mı pazar günü nasıl gideceksin doktora canım

Çok geçmiş olsun yaşadıkların çok zor. Allah sana en kısa zamanda ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. İnşallah yolunda gider herşey ama yarın açık mı pazar günü nasıl gideceksin doktora canım
Allah razı olsun canım..aminnnnnnn tez vakitte inşalllah Rabbim isteyen herkese versin bana da versin inşallah..yarın pazartesi canım :KK51:

senin nedir durumun sayfaları okuyamadm da
Ben birazdan yumurta toplanması için merkeze gidicem stresiyim baya korkuyorum inşallah güzel ve iyi geçer. Olumlu sonuç alırım. 2 yıldır evliyim 30 yaş klomen 2 defa kullandım olmadı hsg de rahimde perde vardı o alındı yine olmadı. Aşılama yaptırdım olmadı. Amh 7 pco luyum. Hiç gebelik olmadı. Yumurtalar da sorun çıkmazsa dondurulup hormonlar düzelince transfer yapılacak. Ama olumsuz bir şey olur diye çok gergin tedirgin ve huzursuzum. İşte böyle canım. Eşim tek çocuk ailesi çok iyi insanlar ve torun istiyorlar haklı olarak. Bunu karşılayamamak ta çok üzücü. Benimle ve benden sonra evlenen herkes çocuk sahibi bir ben kaldım. 😐

temmuzda baslamayı düşünüyorum suan ortalık sıkıntılı diye kızlar valla bu emeklerimiz bosa gitmesin inşallah kucağımız boş kalmaz :( cok zor dönemler ben iki yıl önce yaptırmıstım tüp iki embriyo yerleşti tutmadı sonra kendiliğimden hamile kaldım oda 4.ayda sonlandı :( sımdı beklıyorum hala öyle zor gunler gecırdımkı rabbim bu günlerimizi bize unuttursun inşallah

Ben birazdan yumurta toplanması için merkeze gidicem stresiyim baya korkuyorum inşallah güzel ve iyi geçer. Olumlu sonuç alırım. 2 yıldır evliyim 30 yaş klomen 2 defa kullandım olmadı hsg de rahimde perde vardı o alındı yine olmadı. Aşılama yaptırdım olmadı. Amh 7 pco luyum. Hiç gebelik olmadı. Yumurtalar da sorun çıkmazsa dondurulup hormonlar düzelince transfer yapılacak. Ama olumsuz bir şey olur diye çok gergin tedirgin ve huzursuzum. İşte böyle canım. Eşim tek çocuk ailesi çok iyi insanlar ve torun istiyorlar haklı olarak. Bunu karşılayamamak ta çok üzücü. Benimle ve benden sonra evlenen herkes çocuk sahibi bir ben kaldım. 😐
Allah yardımcın olsun canım:dua: en azından çok yumurtan çıkar ve kaliteli olurlar inşallah.ovulasyon testlerini denemiş miydin pco lu olupta onlarla hamile olanlar var

Allah yardımcın olsun canım:dua: en azından çok yumurtan çıkar ve kaliteli olurlar inşallah.ovulasyon testlerini denemiş miydin pco lu olupta onlarla hamile olanlar var
Bir defa denedim canım ama o da olmadı. Doktor yumurta da çatlıyor diyor ama bilmiyorum. Sınanma şeklim bu sanırım. Allah jerşeyin hayırlısını versin. Sağlık sıhhatli olsun her şey.

temmuzda baslamayı düşünüyorum suan ortalık sıkıntılı diye kızlar valla bu emeklerimiz bosa gitmesin inşallah kucağımız boş kalmaz :( cok zor dönemler ben iki yıl önce yaptırmıstım tüp iki embriyo yerleşti tutmadı sonra kendiliğimden hamile kaldım oda 4.ayda sonlandı :( sımdı beklıyorum hala öyle zor gunler gecırdımkı rabbim bu günlerimizi bize unuttursun inşallah
Amin inşallah her şey çok güzel bir şekilde ilerler hepimiz için

kızlar günaydın..benim durumumu anlatayım.30 yaşındayım.2 yılık evliyim.3 gebelik geçirdim hepsinde de kürtaj olak zorunda kaldm.ilk 2 tanesi iki ay arayla oldu ikinde de 7 buçuk haftalıktı kalp atışını hiç alamadk gelişimi durdu.genetiğe gittik bende çok az phtılaşma bir de bir gen bozukluğu(bir parmağın eğri olmasıı gibi açıklamıştı dr)çıktı.6 ay sonra 15 gün adetim gecikti.başka bi dr gittik hormonlara baktı amh çok çok düşük çıktı.aşılama tedavisine başladı.ancak çatlatma iğnesi yapılmadan normal ilişkiyle 3.ye gebe kaldım.6.haftada kalbini duyduk ancak 2 hafta sonra kontrole gittiğimizde kalbide gelişimi de durmuştu.4000 mg oksapar+progestan+d vitamini+coraspirin+folik asit herşeyi de kullanmışştım ama yine nasip olmadı..4 ocakta yine kürtaj oldum.bebeği genetiğe gönderdikk hiç bişey çıkmadı.anne baba genetiğe gitsin yazmışlar rapora..kısır bi dönngüye sokuyolar yani..kürtaj sonrası 2. adetim 9 gün gecikti yine başka bi dr gittik hem kadın doğum hem de tüp bebek dr.1 yumurtan var erken menepoza girersin dedi acil tüp bebek dedi.ilaçla adet oldum ancak virüsten tedavi iptal oldu.sonraki adetim yine gecikti yine ilaç kullandm ve dün çok şükür adet oldum yarın dr gitcem ve inşallah nasip olursa başlicak tedavi.pgt li tüp bebek olacak ve şansım sanırım çok düşük ama yine de ümidim var :KK43:
Canımın ümidini kaybetme tüp bebekle ilgili meditasyon var onu dinle iğneleri vurulduktan sonra . Kendini inandır olacak diye . Çok üzüldüm bebeklerini kaybetmene . Ben de 3 yıllık evliyim hiç gebelik geçirmedim 35 yaşındayım . Hiç bi sebep yokken insan nasıl kalamaz diyorum ama kalamiyormuş işte . Bak en azından sen kendiliğinden hamile kalabiliyorsun . Üzme kendini olumlu taraftan bak kendini olmayacak diye yıpratma çünkü bizim beyin hemen inanıyo olmamaya programlanıyo. Olacak çok tatli olacak hem de . Öpüp koklayacalsin bebişini

temmuzda baslamayı düşünüyorum suan ortalık sıkıntılı diye kızlar valla bu emeklerimiz bosa gitmesin inşallah kucağımız boş kalmaz :KK43: cok zor dönemler ben iki yıl önce yaptırmıstım tüp iki embriyo yerleşti tutmadı sonra kendiliğimden hamile kaldım oda 4.ayda sonlandı :KK43: sımdı beklıyorum hala öyle zor gunler gecırdımkı rabbim bu günlerimizi bize unuttursun inşallah
Çok üzüldüm canım baya büyümüş bi de 4 aylık olmuş . Düşük sebebini öğrenebildiniz mi. Ona göre tedavi uygularlar belki ilaç değiştirirler. Herkese söylüyorum kızlar ama vucudun buna inanması lazım meditasyon dinleyin inanırım kendinizi. Beynimizin biyerleri inanmiyor vücudu buna zorluyor . İnanarak başla ben bunu hakediyorum de . Bence en çok biz hakediyoruz o kadar bekemişiz hala bekliyoruz inşallah allah bizi duyar gönderir bebeklerimizi. Ben inanıyorum olacak

Canımın ümidini kaybetme tüp bebekle ilgili meditasyon var onu dinle iğneleri vurulduktan sonra . Kendini inandır olacak diye . Çok üzüldüm bebeklerini kaybetmene . Ben de 3 yıllık evliyim hiç gebelik geçirmedim 35 yaşındayım . Hiç bi sebep yokken insan nasıl kalamaz diyorum ama kalamiyormuş işte . Bak en azından sen kendiliğinden hamile kalabiliyorsun . Üzme kendini olumlu taraftan bak kendini olmayacak diye yıpratma çünkü bizim beyin hemen inanıyo olmamaya programlanıyo. Olacak çok tatli olacak hem de . Öpüp koklayacalsin bebişini
İnşallah canım benim hepimizin olsun..şu adetlerim kesilir gibi olmasaydı tüp e yine gitmicektim belki kendiliğinden olur diye ancak kürtaj sonrası 4 ay oldu ilaçsız adetlerim gelmedi..herkes farklı bişey diiyo senin kendiliğinden oluyor niye tüp yaptırıyorsun bekle başkaları diyo acil tüp yaptır çaresine bak birileri diyor kürle dene falan filan..amh düşüklüğünü zaten kimseye anlatamıyorsun..ama istiyordum ki bi kere daha Rabbim kendiliğinden verseydi bi de düşünüyorum yine aynı şeyler olursa yine boşa gitcekti bir sürü zaman belki de hiç olmicak Allah bilir ama bu son söylediğime inanmak istemiyorum verecektir Rabbim sabırlı olalım diyorum..zaten bir bebek tamamen mucize değil mi?ister nomal ister tüp..Rabbim ol derse olacak..böyle düşününce de bütün olumsuz ihtimaller yok olup gidiyor ancak insan kafasından da atamııyor olumsuzlukları

Çok üzüldüm canım baya büyümüş bi de 4 aylık olmuş . Düşük sebebini öğrenebildiniz mi. Ona göre tedavi uygularlar belki ilaç değiştirirler. Herkese söylüyorum kızlar ama vucudun buna inanması lazım meditasyon dinleyin inanırım kendinizi. Beynimizin biyerleri inanmiyor vücudu buna zorluyor . İnanarak başla ben bunu hakediyorum de . Bence en çok biz hakediyoruz o kadar bekemişiz hala bekliyoruz inşallah allah bizi duyar gönderir bebeklerimizi. Ben inanıyorum olacak
elbette Rabbim bizi duyuyor sakın şüphen olmasın :) ama verecek olan da alacak olan da o sabırlı olmalıyız bizim için bu bir ihtihan..geçebilirsek takdirimizi alcaz inşallah :dua:

Back