• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl yani, bu 12 günlük tedavide mi 6 kilo aldınız ?
Yok canım iğneden önce de klomen kullandım 5 ay onun da etkisi var birden aldığım bi kilo diildi. Hormon ilaçları hepsi kilo yapıyor doğal olarak . Çatlama iğneleri de ayrı bi hormon yüklemesi olunca 6 kilo 5 6 aylık bi süreçte aldım . Ama şimdi 3 kilo verdim tekar . Aşılamada o kadar uzun süre kullandırmadı bana doktorum 5 gün falan düşük doz kullandım.

Tek embriyo transferi yapılabiliyormuş, kural buymuş.. ikiz gebelikler riskli oldugu ıcın ve yasak oldugu ıcın bana lafını bile etme dediler.
35 yaşından küçükse tek 35 üstü ise çift embriyo yerleştiriyorlar yasalar gereği. İkiz yerleştirmede tutunma ihtimali daha yüksek ancak sonrasında düşük riski de olduğu için 35 yaş altına önermiyorlar canım. Tabi 35 yaş altı eğer ikinci yada üçüncü denemeyse bazen de anne adayi yumurta rezervi az ise ilk seferinde onlara da çift yerlestirebiliryolar . Muhtemelen senin yaşından ve tutunma ihtimalinden dolayı gerek gormemislerdir . Tüp bebek uzmanı gibi oldu birden 😅 stres yapma canım senin yapabileceğin tek şey bu . Gerisi doktorların çabası ve allahın izni ile olacak

İnsallah canım insallah iste insanın kafasından her şey geciyor

Positif düşünün inşallah positif olsun..
Ben kendime sözverdim hiç bir olumsuz söz kullanmayacağım...
Ben ANNE olacağım allahın izniyle...
2 negatif tüp bebek deneyimim var...
ALLAH yardımcımız olsun inşallah...

Positif düşünün inşallah positif olsun..
Ben kendime sözverdim hiç bir olumsuz söz kullanmayacağım...
Ben ANNE olacağım allahın izniyle...
2 negatif tüp bebek deneyimim var...
ALLAH yardımcımız olsun inşallah...
İnsallah kuzum bir yanım olacak diyor bir yanım sürekli ya olmazsa diyor Allah kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin gerçekten psikoloji alt üst bir gün çok iyi bir gün çok kötüyüm dengem bozuldu iyice

İnsallah kuzum bir yanım olacak diyor bir yanım sürekli ya olmazsa diyor Allah kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin gerçekten psikoloji alt üst bir gün çok iyi bir gün çok kötüyüm dengem bozuldu iyice

Inanki hepimiz ayrıyız ama olumlu düşünelim ki olumlu olsun inşallah..
O korku içimizde kor ateş gibi allah biliyor ya..
Sınavımız zor ama sonumuz güzel olur inşallah...

merhaba arkadaşlar nasipse haziran ayı için ben de ikinci tüp bebeği düşünüyorum..
ilk tüp bebeğimi aralıkta yaptırmıştım öncesinde 2 aşılamam var 4 kez klomen rahim filmi histeroskopi oldum..
yaklaşık 8 senedir evliyim yaş 35 düşük seviye pko adetlerim düzenli sebepsiz infertilite diyor doktor dondurulmuşlarım var onları nasipse transfer edilecek..
şu an kullanmam için doğum kontrol hapı yasmin..
vitamin de ımpryl verdi..
adetin ikinci ya da üçüncü günü merkeze gideceğim

kızlar ben de dün gittim adetimin 3. günüydü.klomen verdi iğne verdi haftaya çarşamba kontorlüm var.1 yumurtam gözüktü :( yumurta toplamalı pgd li tüp bebek yapılcakk.insülin direncim yüksek çıkmış e2 16 çıkmış aşırı düşmüş napcam bilmiyorum sanırım şansım çok az :(

kızlar ben de dün gittim adetimin 3. günüydü.klomen verdi iğne verdi haftaya çarşamba kontorlüm var.1 yumurtam gözüktü :KK43: yumurta toplamalı pgd li tüp bebek yapılcakk.insülin direncim yüksek çıkmış e2 16 çıkmış aşırı düşmüş napcam bilmiyorum sanırım şansım çok az :KK43:
Canım seninki tüp bebek diilmiydi . Klomenle ilk defa duydum . O az yumurta geliştiriyor . Bana doktorum günde 3 kez almami söylemişti 3 yumurta gelişti ama tutmadı .

Canım seninki tüp bebek diilmiydi . Klomenle ilk defa duydum . O az yumurta geliştiriyor . Bana doktorum günde 3 kez almami söylemişti 3 yumurta gelişti ama tutmadı .
hadi ya bilmiyorum onu verdi.5 gün kullancam arkasından da iğne verdi onu kullancam

merhaba arkadaşlar nasipse haziran ayı için ben de ikinci tüp bebeği düşünüyorum..
ilk tüp bebeğimi aralıkta yaptırmıştım öncesinde 2 aşılamam var 4 kez klomen rahim filmi histeroskopi oldum..
yaklaşık 8 senedir evliyim yaş 35 düşük seviye pko adetlerim düzenli sebepsiz infertilite diyor doktor dondurulmuşlarım var onları nasipse transfer edilecek..
şu an kullanmam için doğum kontrol hapı yasmin..
vitamin de ımpryl verdi..
adetin ikinci ya da üçüncü günü merkeze gideceğim
İnşallah bu kez tutunur bebişin. Benim de yaş 35 hiç gebelik geçirmedim . Nerde yaptırıyorsun canım tüp bebeği

hadi ya bilmiyorum onu verdi.5 gün kullancam arkasından da iğne verdi onu kullancam
İğne verdiyse belki büyütür diğerlerini de doktor sana uygun olanı daha iyi bilir sonuçta . Bana normal yolla düşünürken klomen vermişti. Şimdiki doktorumla iğne verecek diye konuştuk .

kızlar ben de dün gittim adetimin 3. günüydü.klomen verdi iğne verdi haftaya çarşamba kontorlüm var.1 yumurtam gözüktü :KK43: yumurta toplamalı pgd li tüp bebek yapılcakk.insülin direncim yüksek çıkmış e2 16 çıkmış aşırı düşmüş napcam bilmiyorum sanırım şansım çok az :KK43:
Moralini bozma üzülme . Mesajın ı tekrar okudum sanırım kendiliğinden 1 yumurta var dimi yanlış anlamadiysam klomen e yeni başlayacaksın . Klomen le diğerlerini de büyütüp iğneyle hepsini uyaracaklar demek ki . Öyle şansım düşük moda sokma kendini . Olacak . Neden olmasın . Kimlerin oluyor bizim mi olmayacak .

Moralini bozma üzülme . Mesajın ı tekrar okudum sanırım kendiliğinden 1 yumurta var dimi yanlış anlamadiysam klomen e yeni başlayacaksın . Klomen le diğerlerini de büyütüp iğneyle hepsini uyaracaklar demek ki . Öyle şansım düşük moda sokma kendini . Olacak . Neden olmasın . Kimlerin oluyor bizim mi olmayacak .
inşallah canım inşallah:dua:evet 1 yumurta gördü.ancak sordum dedimki başka folikul yok mu ilaçlarla da mı artmaz dedm hayır yok dedi bunun büyümesini beklicez belki buda boş çıkabiliir dedi..nasıl dr anlamadm hiç moral verici konuşmuyor

Kızlar merhaba aranızda tüp bebek yaptırıp ilk seferde gebe kalan var mı ve neler yaptınız acaba. Bilgi verebilir misiniz. Gelecek ay tüp bebek tedavisine gecicez
Merhabalar herkese, bende bu yil tup bebeğe baslamak isteyenlerdenim. Herkesin yazdıklarını okudum. Herkesin Allah yardimcisi olsun. Benimde ilk tup bebek denemem olacak. Henuz surece baslayamadim. Rahim filmi cekildim kan tahlilleri oldum amh 0,4 yumurta rezerv düşüklüğü sebebi ile tup bebege baslayacagim. Denizliye gideceğim bunun için. Umarim bu yil hepimiz hayirli haberler aliriz🙏🙏

Merhabalar herkese, bende bu yil tup bebeğe baslamak isteyenlerdenim. Herkesin yazdıklarını okudum. Herkesin Allah yardimcisi olsun. Benimde ilk tup bebek denemem olacak. Henuz surece baslayamadim. Rahim filmi cekildim kan tahlilleri oldum amh 0,4 yumurta rezerv düşüklüğü sebebi ile tup bebege baslayacagim. Denizliye gideceğim bunun için. Umarim bu yil hepimiz hayirli haberler aliriz🙏🙏
Amin canım . Hepimiz dua ediyoruz inşallah olumlu sonuçlanır . Yaş kaç . Hangi hastanede yapacaksın devlet mı özle mi

inşallah canım inşallah:dua:evet 1 yumurta gördü.ancak sordum dedimki başka folikul yok mu ilaçlarla da mı artmaz dedm hayır yok dedi bunun büyümesini beklicez belki buda boş çıkabiliir dedi..nasıl dr anlamadm hiç moral verici konuşmuyor
Allah allah . Gerçekten garip bi doktormuş . Sen nerde yapiyordun canım . Bütün doktorlar çok fazla umutlu konuşmuyor zaten ama bu da bi garipmiş yani. Canım inşallah tutar bu sefer de bi ihtimal tutmazsa hastane ve doktor değiş . İstanbul a yakınsan bahceci cem bey e git . O kadar para döküyoruz en azından profesyonel insanlara danış . Hiç gitmek istemezsen sadece görüşme için randevu al . Diğer hastanelerden çok pahalı diil. En fazla 1000 tl fark ediyor

Allah allah . Gerçekten garip bi doktormuş . Sen nerde yapiyordun canım . Bütün doktorlar çok fazla umutlu konuşmuyor zaten ama bu da bi garipmiş yani. Canım inşallah tutar bu sefer de bi ihtimal tutmazsa hastane ve doktor değiş . İstanbul a yakınsan bahceci cem bey e git . O kadar para döküyoruz en azından profesyonel insanlara danış . Hiç gitmek istemezsen sadece görüşme için randevu al . Diğer hastanelerden çok pahalı diil. En fazla 1000 tl fark ediyor
amin canım inşallah çabuk gelir mucizemiz...bahçeçiyi çok öneriyolar ama hayırlsı bakalm inşallah başka yerlere gerek kalmaz

Amin canım . Hepimiz dua ediyoruz inşallah olumlu sonuçlanır . Yaş kaç . Hangi hastanede yapacaksın devlet mı özle mi
Denizli özel saglik hastanesi Dr Yunus Aydin a inşallah devlet değil özel olacak. Sigorta vs 5 yil olmadi virus olayları derken ozel e karar verdim. yaşım 28.

Back