- 5 Mayıs 2020
- 66
- 70
- 3
- 39
İnşaallah ikimiz de güzel şeyler duyarak çıkarız dr.larin odasından.Bende suan gonal f kullanıyorum 4. Gün çarşamba benmde kontrol var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah ikimiz de güzel şeyler duyarak çıkarız dr.larin odasından.Bende suan gonal f kullanıyorum 4. Gün çarşamba benmde kontrol var
Ben de 35 yaşındayım . Sebepsiz infertilite bizimki . Doktor bi kez daha aşılama deneyebiliriz dedi ama ben istemedim. Aşılamanin normal yoldan farklı olduğunu düşünmüyorum .Eşimde azosperm var. Benim de yaşım 33. Dr. Vakit kaybetmeyelim dedi.
İnşallah hayırlısıyla olacak . Ama olacak . Stres yapmamaya çalış . Kafanı bişeylerle meşgul et . ben de kitap okumaya başlıcam iğneler başladığındaEvet ilk deneme olacak çarşamba günü kontrol var hayırlısı olur insallah
Amin canim insallahİnşaallah ikimiz de güzel şeyler duyarak çıkarız dr.larin odasından.
Aşılamada şansın %15 dedi Dr. Direk tüp bebek mantıklı olanı dedi bana da. YouTube da tüp bebek ile bebek sahibi olan ünlüler videosu var. 48 yaşında olan da var, hatta 50yasinda olan da var. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşaallahBen de 35 yaşındayım . Sebepsiz infertilite bizimki . Doktor bi kez daha aşılama deneyebiliriz dedi ama ben istemedim. Aşılamanin normal yoldan farklı olduğunu düşünmüyorum .
Evet. Değilse aklın sadece orada oluyor.İnşallah hayırlısıyla olacak . Ama olacak . Stres yapmamaya çalış . Kafanı bişeylerle meşgul et . ben de kitap okumaya başlıcam iğneler başladığında
Heralde bi onu izlemedim diyebilirim o kadar tüp bebek videosu izledim ki anlatamam . Ama bugün onu da izleyeyim inşallah bize de nasip eder allahAşılamada şansın %15 dedi Dr. Direk tüp bebek mantıklı olanı dedi bana da. YouTube da tüp bebek ile bebek sahibi olan ünlüler videosu var. 48 yaşında olan da var, hatta 50yasinda olan da var. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşaallah
İğne kullanıyorlar canım. Yan etkisi kilo yapıyor sivilce de oluyor kişiye göre değişiyor . Onun dışında başka bilinen bi yan etkisi yok. Zaten o ayki var olan potansiyel yumurta oranını büyüttüğü için erken menepoz etkisi falan olmuyor . O konuda korkulacak bişey yok . İğneler yaklaşık 10 gün kadar doktorun verdiği ölçülerde günde 1-2 yada 3 kez yapılabiliyor. Çok can yakan bişey diil. Ben aşılamada kullanmıştım küçük dozlarda . Sinek ısırığı gibi bişeyMerhaba, bu tüp bebek tedavisinde kullanılan hormon tedavisi nasıl ilaçlar ? iğne mi hap mı ? her gün mü kullanacağız? yan etkileri var mıdır ? biraz ön bilgi alabilirmiyim ? cumartesi günü başvurmak için gideceğiz. Azospermi eşim, tese olacak.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım . Nerede yaptırmayı düşünüyorsunMerhaba, bu tüp bebek tedavisinde kullanılan hormon tedavisi nasıl ilaçlar ? iğne mi hap mı ? her gün mü kullanacağız? yan etkileri var mıdır ? biraz ön bilgi alabilirmiyim ? cumartesi günü başvurmak için gideceğiz. Azospermi eşim, tese olacak.
Aminn hepimizin inşallah, memorial şişli, iğneler ne kadar tutuyor yaklaşık ? kilo yapmasın ya zaten fazla kilom varHakkınızda hayırlısı olsun canım . Nerede yaptırmayı düşünüyorsun
Benim de öyle canım fazladan 6 kilo aldım iğneden sonra 66 kilo olmuştum . Ama günlük 10 km yürüyüşle diyetsiz 3 kilo verdim 20 günde . Tabi oruç ta tutuyorum . Yürüyüşü de oruçlu yapıyorum . İğneler 3000 gibi bi fiyat oluyor sanırım . Yeni yaptıran arkadaşlar güncel fiyatları söyleyebilir sana . Aşılamada daha uygun oluyor sanırım .Aminn hepimizin inşallah, memorial şişli, iğneler ne kadar tutuyor yaklaşık ? kilo yapmasın ya zaten fazla kilom var
Yok canım 3 günde bir çağırıyor o da senin durumuna bağlı . Bazen 2 günde bir de uygun görebiliyor.iğneleri kendiniz vuruyorsunuz peki her gün doktora gidilmesine gerek var mı ?
En fazla 3-3,5 tutuyor.Benim de öyle canım fazladan 6 kilo aldım iğneden sonra 66 kilo olmuştum . Ama günlük 10 km yürüyüşle diyetsiz 3 kilo verdim 20 günde . Tabi oruç ta tutuyorum . Yürüyüşü de oruçlu yapıyorum . İğneler 3000 gibi bi fiyat oluyor sanırım . Yeni yaptıran arkadaşlar güncel fiyatları söyleyebilir sana . Aşılamada daha uygun oluyor sanırım .
Beni çok motive etti. Ya da benim motive olasım var o bahanesi olduHeralde bi onu izlemedim diyebilirim o kadar tüp bebek videosu izledim ki anlatamam . Ama bugün onu da izleyeyim inşallah bize de nasip eder allah
Yaaa inşallah olacak bizim de eminim çifter çifter isim bulcazBeni çok motive etti. Ya da benim motive olasım var o bahanesi oldu
Nasıl yani, bu 12 günlük tedavide mi 6 kilo aldınız ?Benim de öyle canım fazladan 6 kilo aldım iğneden sonra 66 kilo olmuştum . Ama günlük 10 km yürüyüşle diyetsiz 3 kilo verdim 20 günde . Tabi oruç ta tutuyorum . Yürüyüşü de oruçlu yapıyorum . İğneler 3000 gibi bi fiyat oluyor sanırım . Yeni yaptıran arkadaşlar güncel fiyatları söyleyebilir sana . Aşılamada daha uygun oluyor sanırım .
Tek embriyo transferi yapılabiliyormuş, kural buymuş.. ikiz gebelikler riskli oldugu ıcın ve yasak oldugu ıcın bana lafını bile etme dediler.Yaaa inşallah olacak bizim de eminim çifter çifter isim bulcaz
Biz de başlıyoruz ve aşırı stresliyim aslında olacağına çok inanıyordum çok rahattım ve mutluydum ama burda okudukça modum çok düştü suan sürekli kafamda deli sorular Sizin sorun neydi?