• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de 35 yaşındayım . Sebepsiz infertilite bizimki . Doktor bi kez daha aşılama deneyebiliriz dedi ama ben istemedim. Aşılamanin normal yoldan farklı olduğunu düşünmüyorum .
Aşılamada şansın %15 dedi Dr. Direk tüp bebek mantıklı olanı dedi bana da. YouTube da tüp bebek ile bebek sahibi olan ünlüler videosu var. 48 yaşında olan da var, hatta 50yasinda olan da var. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşaallah 🤲

Merhaba, bu tüp bebek tedavisinde kullanılan hormon tedavisi nasıl ilaçlar ? iğne mi hap mı ? her gün mü kullanacağız? yan etkileri var mıdır ? biraz ön bilgi alabilirmiyim ? cumartesi günü başvurmak için gideceğiz. Azospermi eşim, tese olacak.

Aşılamada şansın %15 dedi Dr. Direk tüp bebek mantıklı olanı dedi bana da. YouTube da tüp bebek ile bebek sahibi olan ünlüler videosu var. 48 yaşında olan da var, hatta 50yasinda olan da var. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşaallah 🤲
Heralde bi onu izlemedim diyebilirim 😂 o kadar tüp bebek videosu izledim ki anlatamam . Ama bugün onu da izleyeyim inşallah bize de nasip eder allah

Merhaba, bu tüp bebek tedavisinde kullanılan hormon tedavisi nasıl ilaçlar ? iğne mi hap mı ? her gün mü kullanacağız? yan etkileri var mıdır ? biraz ön bilgi alabilirmiyim ? cumartesi günü başvurmak için gideceğiz. Azospermi eşim, tese olacak.
İğne kullanıyorlar canım. Yan etkisi kilo yapıyor sivilce de oluyor kişiye göre değişiyor . Onun dışında başka bilinen bi yan etkisi yok. Zaten o ayki var olan potansiyel yumurta oranını büyüttüğü için erken menepoz etkisi falan olmuyor . O konuda korkulacak bişey yok . İğneler yaklaşık 10 gün kadar doktorun verdiği ölçülerde günde 1-2 yada 3 kez yapılabiliyor. Çok can yakan bişey diil. Ben aşılamada kullanmıştım küçük dozlarda . Sinek ısırığı gibi bişey

Hakkınızda hayırlısı olsun canım . Nerede yaptırmayı düşünüyorsun

Aminn hepimizin inşallah, memorial şişli, iğneler ne kadar tutuyor yaklaşık ? kilo yapmasın ya zaten fazla kilom var :(
Benim de öyle canım fazladan 6 kilo aldım iğneden sonra 66 kilo olmuştum . Ama günlük 10 km yürüyüşle diyetsiz 3 kilo verdim 20 günde . Tabi oruç ta tutuyorum . Yürüyüşü de oruçlu yapıyorum . İğneler 3000 gibi bi fiyat oluyor sanırım . Yeni yaptıran arkadaşlar güncel fiyatları söyleyebilir sana . Aşılamada daha uygun oluyor sanırım .

Benim de öyle canım fazladan 6 kilo aldım iğneden sonra 66 kilo olmuştum . Ama günlük 10 km yürüyüşle diyetsiz 3 kilo verdim 20 günde . Tabi oruç ta tutuyorum . Yürüyüşü de oruçlu yapıyorum . İğneler 3000 gibi bi fiyat oluyor sanırım . Yeni yaptıran arkadaşlar güncel fiyatları söyleyebilir sana . Aşılamada daha uygun oluyor sanırım .
En fazla 3-3,5 tutuyor.

Nasıl yani, bu 12 günlük tedavide mi 6 kilo aldınız ?

Biz de başlıyoruz ve aşırı stresliyim aslında olacağına çok inanıyordum çok rahattım ve mutluydum ama burda okudukça modum çok düştü suan sürekli kafamda deli sorular 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Sizin sorun neydi?

Modunuzu düşürmeyin herkesin durumu farklı..
Ben çok gördüm burda ilk tüp bebek tedavisinde positifi olan çok arkadaş var..

Back