- 25 Ocak 2020
- 630
- 544
- 53
Hepimiz dönem dönem ya olmazsa diye yiyoruz kendimizi emin ol yalnız diilsin. Büyük bi taraf da çok inanıyor olacağına . Benim çocuğum olacak diyorum birden. Bi sevinç kaplıyor içimi. 5 kez klomen+çatlama ignesı. 1 de aşılama oldum ama nasip dilimiş ve hiç neden yok her şey çok iyi hormonlar testler eşim . Ama olmadı nedensiz . Boşa gitmesine hepimiz çok korkuyoruz ama olacak inanİnşallah canım benim hepimizin olsun..şu adetlerim kesilir gibi olmasaydı tüp e yine gitmicektim belki kendiliğinden olur diye ancak kürtaj sonrası 4 ay oldu ilaçsız adetlerim gelmedi..herkes farklı bişey diiyo senin kendiliğinden oluyor niye tüp yaptırıyorsun bekle başkaları diyo acil tüp yaptır çaresine bak birileri diyor kürle dene falan filan..amh düşüklüğünü zaten kimseye anlatamıyorsun..ama istiyordum ki bi kere daha Rabbim kendiliğinden verseydi bi de düşünüyorum yine aynı şeyler olursa yine boşa gitcekti bir sürü zaman belki de hiç olmicak Allah bilir ama bu son söylediğime inanmak istemiyorum verecektir Rabbim sabırlı olalım diyorum..zaten bir bebek tamamen mucize değil mi?ister nomal ister tüp..Rabbim ol derse olacak..böyle düşününce de bütün olumsuz ihtimaller yok olup gidiyor ancak insan kafasından da atamııyor olumsuzlukları