• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah canım benim hepimizin olsun..şu adetlerim kesilir gibi olmasaydı tüp e yine gitmicektim belki kendiliğinden olur diye ancak kürtaj sonrası 4 ay oldu ilaçsız adetlerim gelmedi..herkes farklı bişey diiyo senin kendiliğinden oluyor niye tüp yaptırıyorsun bekle başkaları diyo acil tüp yaptır çaresine bak birileri diyor kürle dene falan filan..amh düşüklüğünü zaten kimseye anlatamıyorsun..ama istiyordum ki bi kere daha Rabbim kendiliğinden verseydi bi de düşünüyorum yine aynı şeyler olursa yine boşa gitcekti bir sürü zaman belki de hiç olmicak Allah bilir ama bu son söylediğime inanmak istemiyorum verecektir Rabbim sabırlı olalım diyorum..zaten bir bebek tamamen mucize değil mi?ister nomal ister tüp..Rabbim ol derse olacak..böyle düşününce de bütün olumsuz ihtimaller yok olup gidiyor ancak insan kafasından da atamııyor olumsuzlukları
Hepimiz dönem dönem ya olmazsa diye yiyoruz kendimizi emin ol yalnız diilsin. Büyük bi taraf da çok inanıyor olacağına . Benim çocuğum olacak diyorum birden. Bi sevinç kaplıyor içimi. 5 kez klomen+çatlama ignesı. 1 de aşılama oldum ama nasip dilimiş ve hiç neden yok her şey çok iyi hormonlar testler eşim . Ama olmadı nedensiz . Boşa gitmesine hepimiz çok korkuyoruz ama olacak inan

elbette Rabbim bizi duyuyor sakın şüphen olmasın :) ama verecek olan da alacak olan da o sabırlı olmalıyız bizim için bu bir ihtihan..geçebilirsek takdirimizi alcaz inşallah :dua:
Kesinlikle . Ve gecicez o imtihani merak etme inanıyoruz .

Hepimiz dönem dönem ya olmazsa diye yiyoruz kendimizi emin ol yalnız diilsin. Büyük bi taraf da çok inanıyor olacağına . Benim çocuğum olacak diyorum birden. Bi sevinç kaplıyor içimi. 5 kez klomen+çatlama ignesı. 1 de aşılama oldum ama nasip dilimiş ve hiç neden yok her şey çok iyi hormonlar testler eşim . Ama olmadı nedensiz . Boşa gitmesine hepimiz çok korkuyoruz ama olacak inan
Kesinlikle . Ve gecicez o imtihani merak etme inanıyoruz .
inşallah canım benimm inşallah :dua: :dua:
zamanını bekliyor bitanem bak gör gelicek öyle bi gelicek ki belki de ikiz olcak çifter çifter :dua:bizimde karnımız kocamannn olcak inşallah :KK9::KK9:

İnşallah ilk denemede tutar ve gerek kalmaz canım her iki durumunda allah hayırlısını versin gönlüne göre olsun. Ben bu gün yumurta toplanması için gidicem nedense içim çok buruk. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi be korkuyorum da. İnşallah her şey yolunda gider 🤲🍀🐞
İnşallah hayırlısıyla tutar çektiğin tüm sıkıntılara deger dondurma ücretine ne kadar verdin canım

inşallah canım benimm inşallah :dua: :dua:
zamanını bekliyor bitanem bak gör gelicek öyle bi gelicek ki belki de ikiz olcak çifter çifter :dua:bizimde karnımız kocamannn olcak inşallah :KK9::KK9:
Yaaa inşallah . Ikiz bebelere isim onerisi diye grup açarız sonra orada buluşuruz . Allahım inşallah

Hanımlar rahim kalınlığıda önemli embriyo yerleşmesi için. Benim son zamanlarda doğru düzgün regl olmadım sanırım böyle olunca bebek tutunmuyormuş her neyse sonra nar suyu denedım hergün bir bardak adetim de çoğalma oldu. Yanlız transfer e kadar içilmesi gerekliymiş sonra rahım kasılması yaptığı için zararı olabilirmiş. Bi bilginiz varmı. 🤔

Hanımlar rahim kalınlığıda önemli embriyo yerleşmesi için. Benim son zamanlarda doğru düzgün regl olmadım sanırım böyle olunca bebek tutunmuyormuş her neyse sonra nar suyu denedım hergün bir bardak adetim de çoğalma oldu. Yanlız transfer e kadar içilmesi gerekliymiş sonra rahım kasılması yaptığı için zararı olabilirmiş. Bi bilginiz varmı. 🤔
İlk defa duydum canım . Doktor mu önerdi sana . Benim adet duznli aslında . O yüzen öyle şeyler araştırmadim. Saraçoğlunun kürleri biliyorum bi tek. 2 aydır uyguluyorum geçen ay soğan bu ay da hayit suyu kullandım ama bakalım adeti beliyoruz sonra tüp bebeğe geçicez

İnşallah hayırlısıyla tutar çektiğin tüm sıkıntılara deger dondurma ücretine ne kadar verdin canım
İnşallah canım. Allah tüm çektiğimiz zorlukları mükâfatlarıdır inşallah. 2000 tl verdik bitti işlem eve geldim sonunda

Çok üzüldüm canım baya büyümüş bi de 4 aylık olmuş . Düşük sebebini öğrenebildiniz mi. Ona göre tedavi uygularlar belki ilaç değiştirirler. Herkese söylüyorum kızlar ama vucudun buna inanması lazım meditasyon dinleyin inanırım kendinizi. Beynimizin biyerleri inanmiyor vücudu buna zorluyor . İnanarak başla ben bunu hakediyorum de . Bence en çok biz hakediyoruz o kadar bekemişiz hala bekliyoruz inşallah allah bizi duyar gönderir bebeklerimizi. Ben inanıyorum olacak
enfeksıyon dedıler :S olacagı varmış rabbim okadar vermış ömrünü napalım.ben mucizelere inanıyorum inşallah hepimiz bu haberi alıcaz birgün :)

enfeksıyon dedıler :S olacagı varmış rabbim okadar vermış ömrünü napalım.ben mucizelere inanıyorum inşallah hepimiz bu haberi alıcaz birgün :)
Amin canım alcaz bencede . Çok dikkat etmek gerekiyor demekki . Olunca kendi evinden başka tuvalete girme bence . En çok ordan kapılıyor . Denizede havuza da girmemek gerekliymiş. Tabi üşütmeyeceksin de . Bunlar bizim için gerçi diğer kadınlar amuda kalksa bişey olmuyor

Ayy inşallah şu an sana tutunuyordur burdan yazarsın hamileyim diye 😍
Canım bugün yumurta toplandı döllenecek tüp bebek merkezinde. Gelecek ay transfer edilecek inşallah. İnşallah o zaman tutunur minnakım ve yazarım burdan hamileyim diye. Ve inşallah hasretle bekleyen herkesten bu güzel haberi alırız

Canım bugün yumurta toplandı döllenecek tüp bebek merkezinde. Gelecek ay transfer edilecek inşallah. İnşallah o zaman tutunur minnakım ve yazarım burdan hamileyim diye. Ve inşallah hasretle bekleyen herkesten bu güzel haberi alırız
Hayırlı olsun tedavin,inşallah güzel haberler alırsın canim.Ağrı oldu mu yumurta toplama işleminden ayılınca.Kaç yumurta toplandığını söylediler mı?

İlk defa duydum canım . Doktor mu önerdi sana . Benim adet duznli aslında . O yüzen öyle şeyler araştırmadim. Saraçoğlunun kürleri biliyorum bi tek. 2 aydır uyguluyorum geçen ay soğan bu ay da hayit suyu kullandım ama bakalım adeti beliyoruz sonra tüp bebeğe geçicez
Doktorlar zaten ne soğan suyunu önerir ne hayıtı nede nar ı. Bende saraçoğlu dan baktım nar suyuna rahmi kalınlaştırıyormuş. Transfer öncesi başlıcam yine. Kendi kendimize yapıyoruz bişeyler ama umarım zararı yoktur🤷‍♀️😊ay biara ne okuyorsam içtim 😁 hayırlısı bakalım. Tedavi sürecine giren arkadaşlar transfer olan arkadaslar yazsın bizde bilgi sahibi olalım önden 👍

Hayırlı olsun tedavin,inşallah güzel haberler alırsın canim.Ağrı oldu mu yumurta toplama işleminden ayılınca.Kaç yumurta toplandığını söylediler mı?
Sağol canım inşallah. İnşallah 🤲🍀🐞Ağlayarak uyudum ağlayarak uyandım 🙂 fazla duygusalım sanırım. Uyandığımda ağrı oldu ama uzun sürmedi 1 saat kadar sonra geçti. Ama doktora giderken sabah karnım çok gergindi 22 yumurta olnuş inşallah döllenir ve yaşarlar. Yarın haberi gelecekmiş söylediklerine göre haber bekliyorum. Nolur dua edin güzel haber alayım.

Sağol canım inşallah. İnşallah 🤲🍀🐞Ağlayarak uyudum ağlayarak uyandım 🙂 fazla duygusalım sanırım. Uyandığımda ağrı oldu ama uzun sürmedi 1 saat kadar sonra geçti. Ama doktora giderken sabah karnım çok gergindi 22 yumurta olnuş inşallah döllenir ve yaşarlar. Yarın haberi gelecekmiş söylediklerine göre haber bekliyorum. Nolur dua edin güzel haber alayım.
Dualarımız seninle canım. Iyi yumurta toplanmış..O duygusallık hormon ilaçlarından oluyormuş, sanırım şişlik de ilaçlardan oluyormuş..Ben normalde duygusal bir insanım, kesin ben de ağlarım..Ben 3 kere kürtaj oldum ,uyandığımda hafif adet ağrısı oluyordu,kurtajdan daha zor değildir inşallah.

Dualarımız seninle canım. Iyi yumurta toplanmış..O duygusallık hormon ilaçlarından oluyormuş, sanırım şişlik de ilaçlardan oluyormuş..Ben normalde duygusal bir insanım, kesin ben de ağlarım..Ben 3 kere kürtaj oldum ,uyandığımda hafif adet ağrısı oluyordu,kurtajdan daha zor değildir inşallah.
Yani bilmiyoeum ama daha zor olacağını sanmıyorum . Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. İnşallah kolaylıkla atlatırsın. Bende hepimiz için dua ediyorum 🍀🐞

İnşallah canım çok dua ediyorum hepimize şimdi de sana daha çok. şimdi sen bekliyorsun heyecanla . İnşallah yaşarlar ve hamile kalırsın

Doktorlar zaten ne soğan suyunu önerir ne hayıtı nede nar ı. Bende saraçoğlu dan baktım nar suyuna rahmi kalınlaştırıyormuş. Transfer öncesi başlıcam yine. Kendi kendimize yapıyoruz bişeyler ama umarım zararı yoktur🤷‍♀️😊ay biara ne okuyorsam içtim 😁 hayırlısı bakalım. Tedavi sürecine giren arkadaşlar transfer olan arkadaslar yazsın bizde bilgi sahibi olalım önden 👍
Bence de tedavi surecine girenler yazsınlar biz de öğrenelim ben mayis 25 yada 26 gibi başlıcam iğnelere. :KK52:Yazarım size de . O kürler yokmu o kürler acı ekşi kokulu ama hepsini bal gibi içtim bebeğim olacak diye . Herkese yarayan bize yaramadı napalm . Nasibimiz tüp bebekte demekki . Gelsin bakalım mucizelerimiz :KK36:

İnşallah canım çok dua ediyorum hepimize şimdi de sana daha çok. şimdi sen bekliyorsun heyecanla . İnşallah yaşarlar ve hamile kalırsın
Sağol canım. Bende dua ediyorum işimiz rast gitsin. Yüzümüz gülsün. Kucağımız genişlerimizle dolsun. Aminnnnn🍀🐞🤲

Back