- 8 Temmuz 2011
- 731
- 161
- 42
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.601
Transfer gunu sayilmaz tatlim 4nci gunumuz kiz bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer gunu sayilmaz tatlim 4nci gunumuz kiz bugun
Benim hic gebeligim olmadi , betahcg de hic yükselmedi bilmiyorumki bunda cok tetikler yapildi ins tutar bukezindesonuçlar direk negatif miydi yoksa pozitif olup sonradan mı azaldı bhcg
Kiz ne oldu kiz. Iyi birsey diyorum. Yani testi dahada erken yapmis oldun cicim
Yok bee 5. Gün güzel diKiz ne oldu kiz. Iyi birsey diyorum. Yani testi dahada erken yapmis oldun cicim
Ben 10. Gunumde kan testi yaptım 20 çıktı üzüldüm az diye ama doktorum hamilesin dedi iki sonra değerim düşük 9 çıktı kimyasal gebelikmiş umarım bu sefer yüksek çıkar değerlerimiz hepimizinBenim hic gebeligim olmadi , betahcg de hic yükselmedi bilmiyorumki bunda cok tetikler yapildi ins tutar bukezinde
Benim hic gebeligim olmadi , betahcg de hic yükselmedi bilmiyorumki bunda cok tetikler yapildi ins tutar bukezinde
Ben 10. Gunumde kan testi yaptım 20 çıktı üzüldüm az diye ama doktorum hamilesin dedi iki sonra değerim düşük 9 çıktı kimyasal gebelikmiş umarım bu sefer yüksek çıkar değerlerimiz hepimizin
Ben iple çekiyorum cumayıTransfer olacak arkadaşlar burası çok eğlenceli acayip kafalara giriyorsunuz hadi siz de bir an önce olun transferi aramıza katılın
Bildiğim kadarıyla kafein içeren şeyler önerilmiyo çay kahve kola vb ananas hakkında hiç bi fikrim yokkızlar ben çay içiyorum ama limon sıkıp içiyorum çok da içmiyorum kahveyi ise hep çok kremalı içtim yani 3ü bir arada gibi bir şey içtim... bir de bir yerde ananas iyi değil yemek diye duydum. bugün bir avuç kabak çekirdeği yedim ananas da yedim başka ananas yiyen var mı?
Ben sonuncu öğrenene kadar yedim ananas ama dört beş lokma az yani yine de çok güzel çalıştırıyor bağırsakları benimkiler tembeldir zirakızlar ben çay içiyorum ama limon sıkıp içiyorum çok da içmiyorum kahveyi ise hep çok kremalı içtim yani 3ü bir arada gibi bir şey içtim... bir de bir yerde ananas iyi değil yemek diye duydum. bugün bir avuç kabak çekirdeği yedim ananas da yedim başka ananas yiyen var mı?
: ) Mahir ismini cok seviyoruz esimle ben , Hayal kuruyoruz, Eger bebegimiz olursa mahir koyariz die:) yani hayyaller anlicanizmahir ve annesi kim? ben de ikinci sandım ismi görünce.
Oda cok Kötü Ya ins bu seferinde bebeginize kavusursunuz : kac sefer denediniz ?Ben 10. Gunumde kan testi yaptım 20 çıktı üzüldüm az diye ama doktorum hamilesin dedi iki sonra değerim düşük 9 çıktı kimyasal gebelikmiş umarım bu sefer yüksek çıkar değerlerimiz hepimizin
İlk denememizden bir kızımız var :) şimdi bir de oğlumuz olsun diye kıbrısta yaptık tedavimizi yani toplamda üçüncü transferim :)Oda cok Kötü Ya ins bu seferinde bebeginize kavusursunuz : kac sefer denediniz ?
İnşallah bu sefer Mahirinize kavuşursunuz: ) Mahir ismini cok seviyoruz esimle ben , Hayal kuruyoruz, Eger bebegimiz olursa mahir koyariz die:) yani hayyaller anlicaniz
Amin insallah bende Anne Olurum :)Ben almanyada iki kez yaptirdim , ama burasi cok Geri kalmis bu konuda , genetik tarama yasak mesela, internetten Bülent tirasi gördüm Onun icin istanbula geldik 6 7 Ya hazirliklar sürdü , ins olur :)İnşallah bu sefer Mahirinize kavuşursunuz
Benimde arkadasim kibrista yaptirdi hemen hamile oldu , darisi basiniza insallah , neden tr de yaptirdiniz , kibrista nasil avantajlar bilgirseniz Sevinirimİlk denememizden bir kızımız var :) şimdi bir de oğlumuz olsun diye kıbrısta yaptık tedavimizi yani toplamda üçüncü transferim :)
pazartesi bende katiliyorum belirti arayanlar klubuneTransfer olacak arkadaşlar burası çok eğlenceli acayip kafalara giriyorsunuz hadi siz de bir an önce olun transferi aramıza katılın