- 14 Mart 2008
- 6.024
- 5.130
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.421
Merhaba bende bugün transfer oldum ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac tane Embryo transfer oldunuz ve Hangi tüp merkezdesininiz?Merhaba kızlar ben de varım Transferimin dördüncü günü.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah
Belirti mi bilmiyorum ama çok az kasık ve bel ağrım var.. 3. Gün embriyosu bu arada bir tane transfer edildiBelirti var mı canım kaçıncı gün embriyosu
Benim de 3. Gün çok hafif bel ağrısı var test günüm 29u senin de sanırım aynı gün alıcaz sonucuBelirti mi bilmiyorum ama çok az kasık ve bel ağrım var.. 3. Gün embriyosu bu arada bir tane transfer edildi
Çorlu Reyap Hastanesinde tedavi oldum. Yaşım 37 4 yumurtadan sadece 1 tanesi kaliteliydi ve o transfer edildi. Birtanecik embriyomun tutunmasini bekliyorumKac tane Embryo transfer oldunuz ve Hangi tüp merkezdesininiz?
Benim test günüm 30 Ocak sen benden önce vereceksin güzel haberi inşaallahBenim de 3. Gün çok hafif bel ağrısı var test günüm 29u senin de sanırım aynı gün alıcaz sonucu
Hayırlısı olsun canım güzel bekleyişlerMerhaba bende bugün transfer oldum ☺
Evet canım.korku heyecan hepsi bir arada teşekkür ederim. 3.denemem artik ustalastim ama yine de tedirginim.:) nasıl besleniyorsun hep yatıyor musun neler yapıyorsunuz bu süreçte annem geldi bana bakmaya bizde kalacak bugün ev hariç hiç kalkmadım 10 gün rapor aldım şimdilik:)Hayırlısı olsun canım güzel bekleyişler
Evet canım dibine kadar sokuyorum ben hemşire öyle tarif etmişti giriyor aslında ama.zorlamak istemiyorsan çıkan bir damla jeli sur öyle sok daha kolay oluyorKızlar bu crinone jeli nasıl kullanıyorsunuz sonuna kadar sokuluyormus doğrumu bu? Ben en fazla 3 cm sokabildim yaa yanlış mi yapmışım şimdiye dek kutu bitecek neredeyse
Çok zor bir surec her gün bir ton ilaç ve nedense olmayacakmış gibi geliyor.hep negatif olduğu için yine.negatif olacak gibi.Herkese merhaba ne güzel biribirinize yoldaş olmuşsunuz burada. Dört yıl önce ilk tüp bebek demememden bir evladım var. O zaman ki tedaviden dondurulmuştu embiryolarım şimdi onlarla tekrar deneyeceğiz inşallah. İlk seferde sorunsuz geçmişti süreç fakat bu kez bazı değerlerim iyi değil eğer istenen şekilde olursa her şey 24 ocakta transferim olacak. Dilerim hayırlısı ile hepiniz evlat sahibi olursunuz ben de tekrar yaşarım Zorlu süreç Allah yardımcımız ben inanıyorum. kader gayrete aşıktır çok severim bu sözü. Transfer olanlar belirti aramayınız ve belirtilere takılmayınız benim tecrübeme göre kese kalp atışına kadar belirtiler başlamıyor.
Merhaba canim hayirli olsun insallah sorunsuz sekilde transferinde olur sen nerde yaptiriyorsunMerhaba! Benimde pazartesi yumurtalar toplandı toplamda 8 yumurta oldu 7 şimdi döllendi bugün aradılar 5 taneye akalım sanırım inş bir sorun olmaz ise cuma sanırım transferim olur dua edin benim için arkadaşlar
Benim de 24 ocakta transfer olacakHerkese merhaba ne güzel biribirinize yoldaş olmuşsunuz burada. Dört yıl önce ilk tüp bebek demememden bir evladım var. O zaman ki tedaviden dondurulmuştu embiryolarım şimdi onlarla tekrar deneyeceğiz inşallah. İlk seferde sorunsuz geçmişti süreç fakat bu kez bazı değerlerim iyi değil eğer istenen şekilde olursa her şey 24 ocakta transferim olacak. Dilerim hayırlısı ile hepiniz evlat sahibi olursunuz ben de tekrar yaşarım Zorlu süreç Allah yardımcımız ben inanıyorum. kader gayrete aşıktır çok severim bu sözü. Transfer olanlar belirti aramayınız ve belirtilere takılmayınız benim tecrübeme göre kese kalp atışına kadar belirtiler başlamıyor.
Allah yardimcin olsun canim benim ilaclarini duZenli kullan herseyin basi saglikEvet ayrıca benim kalp çarpıntım var. ( bugün transferde kalbim çok hızlı attı şimdi de yokluyor
Off yaa hiç işe yaramadı o zaman benim jeller tutunmayacak mi bebeğim şimdi Çok canım sıkıldıEvet canım dibine kadar sokuyorum ben hemşire öyle tarif etmişti giriyor aslında ama.zorlamak istemiyorsan çıkan bir damla jeli sur öyle sok daha kolay oluyor
Hayirrr neden oyle dusunuyorsun giden gitmistir sen icini ferah tut canim benim ben netten arastirdim ve receteyi okudum eliniz vajinaya degecek sekilde itin yaziyor hic buna takilma bence dedigim gibi giden gitmistirOff yaa hiç işe yaramadı o zaman benim jeller tutunmayacak mi bebeğim şimdi Çok canım sıkıldı
Hayirli olsun canim simdidenMerhaba bende bugün transfer oldum ☺
Yok canım neden kötü düşünüyorsun ki rahim onu almıştır hiç korkma zaten çoğunu geri atiyor o alıp.emmistir hiç korkma.senOff yaa hiç işe yaramadı o zaman benim jeller tutunmayacak mi bebeğim şimdi Çok canım sıkıldı
Allah razı olsun canım sağolHayirli olsun canim simdiden ♥
Tutunacak okduktan sonra her türlü tutunuyor arkadaşım korkma.ama.tutunmayacaksa da pamuklara da sarınıp yatsan dakikasini da geçirmesen ilacın olmuyor sonuçta rahim e yaptın sen o.jeli o.alacsgini aldi ordan