- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.901
Bhrzge belirti arayıp kendini yıpratma arkadaşım. İlaçlardan oluyor olanlarda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar. Benim transferden sonra 2-3 gün sıklıkla devam eden kasık batmalarım oldu. Değerim çok yüksek çıkmasına rağmen Göğüslerimde hassasiyet, ağrı sızı yok. Sadece biraz dolgunlaşma ve damarlarında hafif belirginleşme var. Belimde ve sırtımda hiç ağrım olmadı. Hala da yok. Akşamları çok üşümem oluyor. Sonra sıcak basıyor. Transfer sonrası 3 gün daha yoğun olarak bu şekildeydi. Sonra 8. Gün kahverengi bir yerleşme kanaması ile uyandım. 3 damla kadardı. Sadece bir kez oldu. Regl olacak gibi ara ara ağrım oldu. Çünkü normal olan regl tarihim de geldi. Şimdide kasık batmalarım oluyor ara ara. İki gündür de bi koku hassasiyetim var. Midem bulanıyor keskin kokularda. Herkesde farklıdır tabi ki. Bunlar benim yaşadıklarımTüp bebekle hamile kalanların yakaladığı hiç mi belirti yok biraz bizlerle paylaşsanız çok korkuyorum tuttu mu tutmadı mı diye
Ben sana kısaca belirtilerimden bahsedeyim arkadaşim ama tabi aynıları sende veya bir başkasında olacak diye bir şey yok 7.Günde başladı benim belirtilerim gece terlemesiyle başladı ilk su içinde kalıodum geceleri sonra sabah kalktığımda ateş basması ve terleme devam ediyordu. Sonra tansiyonum düşüktü hep beynim dönüyordu böyle baş dönmesi gibi değilde uyuşma gibi değişik bişi. 8. Gün kasıklarım da bir ağrı vardı dedim tutmadı kesin adet oluyorum 10. Güne kadar devam etti hatta hemşireme yazdım hemen çok kötüyüm adet olcam sanki ağrım çok var diye o da ilaçlardan dolayı adet olamayacağımı dinlenmemi söyledi. Bu arada ciddi anlamda kuyruk sokumu ve beraberinde bel ağrım vardı ama kuyruk sokumum daha çok ağrıyordu 11. Gün sabah yataktan bi kalktım kuyruk sokumu ağrısıyla ama öyle böyle değil bide baktım gün içinde yine adet sancıları var sonra buraya girdim baktım ki Ceren test yapmış bana da bi heves geldi hemen gittim erken gebelik testi aldım geldim yaptım bi baktım pozitif sonra birden belirtiler geçti gitti dedim herhalde psikolojik bunlar ama değilmiş bugün yine çok ağrım vardı yorgunluk baş ağrısı yani diyeceğim pozitif olsa bile belirtiler bazen oluyor bazen olmuyor iki gün hiç bişi yoktu bugün yine çok kötüydüm akşama kadar. Ama tabi herşeyin hayırlısı hepimizin hakkında hayırlısı olsun vatana millete bizlere hayırlı evlat olacaklarsa rabbim nasip etsin inşallah sağlıksıylaTüp bebekle hamile kalanların yakaladığı hiç mi belirti yok biraz bizlerle paylaşsanız çok korkuyorum tuttu mu tutmadı mı diye
Bu arada bana ayın 10nuna kese ve kalp atışı için randevu verdiler kızlar 12 Gün zor geçti de şimdi bu 10 gün hiç geçmez
Ben sana kısaca belirtilerimden bahsedeyim arkadaşim ama tabi aynıları sende veya bir başkasında olacak diye bir şey yok 7.Günde başladı benim belirtilerim gece terlemesiyle başladı ilk su içinde kalıodum geceleri sonra sabah kalktığımda ateş basması ve terleme devam ediyordu. Sonra tansiyonum düşüktü hep beynim dönüyordu böyle baş dönmesi gibi değilde uyuşma gibi değişik bişi. 8. Gün kasıklarım da bir ağrı vardı dedim tutmadı kesin adet oluyorum 10. Güne kadar devam etti hatta hemşireme yazdım hemen çok kötüyüm adet olcam sanki ağrım çok var diye o da ilaçlardan dolayı adet olamayacağımı dinlenmemi söyledi. Bu arada ciddi anlamda kuyruk sokumu ve beraberinde bel ağrım vardı ama kuyruk sokumum daha çok ağrıyordu 11. Gün sabah yataktan bi kalktım kuyruk sokumu ağrısıyla ama öyle böyle değil bide baktım gün içinde yine adet sancıları var sonra buraya girdim baktım ki Ceren test yapmış bana da bi heves geldi hemen gittim erken gebelik testi aldım geldim yaptım bi baktım pozitif sonra birden belirtiler geçti gitti dedim herhalde psikolojik bunlar ama değilmiş bugün yine çok ağrım vardı yorgunluk baş ağrısı yani diyeceğim pozitif olsa bile belirtiler bazen oluyor bazen olmuyor iki gün hiç bişi yoktu bugün yine çok kötüydüm akşama kadar. Ama tabi herşeyin hayırlısı hepimizin hakkında hayırlısı olsun vatana millete bizlere hayırlı evlat olacaklarsa rabbim nasip etsin inşallah sağlıksıyla
Evet cnm inşallah hayırlısıyla bu duyguyu yaşarız hepimizhem kese hem kalp atışı mı inanıyoruumm!! ikisi birden.
Ay benim tırnaklarım normaldede çabuk uzar saç sefadan tırnak cefadan derler şaka bi yana benim birde çok fazla bacak ağrım vardıBen de bir belirtimden bahsetmek istiyorum. Yolda yürürken etraftaki insanlar kaykayla geçiyor gibi geliyordu halbuki yürüyorlardı ama kaykayla geçiyor gibiydi sonra bir bakıyordum ki normal yürüyorlardı böyle de değişik bir belirti bir de tırnaklarınız çok çabuk uzuyorsa da olabilir o da bir belirti olabilir bence yani
Gökalp öner çok başarılı. Bizim ikizlerimiz oldu sayesinde
Ben de Kayseri’de yaşıyorum kocaman bi çikolata kistim var ilk Gökalp beye gttim ben de direk aşılama dedi tabi ki tutmadı bıraksam 2. Aşılamayı yapacaktı ben başka doktorlara gttim sonra da hepsi aşılama hiç bi şekilde tutmaz zaten boş yere zaman ve para kaybı dedi direk tüp bebek olmalısın dediler ben de Gökalp beye çok kızıorum bu konuda şuan Acıbadem çağlar hocaya gdiorum çok memnunumHayırlı olsun Gökalp bey beni ilk aşılamada tutturan doktor ancak TSH 6.5'a cikmisti gebelik olusunca, öncesinde de yüksekti carpintim oluyor demistim kendisine ama önemsemedi.. yaşım da ileriydi karadenizliyim dememe rağmen hiç de troidden şüphelenmedi. Bu konuda onu cok ihmalkar buluyorum.. ona bagladik biz düşüğü ama belki de değildir.. yine de dikkat etmesi gerekirdi. biraz bunlardan biraz da baska sebeplerden basarisiz oldugu cok fazla vaka da var siz şanslısınız demek ki...
Aynı sıkıntılar bendede var hele şu ateş beni maaf etti bende diyorum adetmi olcam acaba ilaç kullanıyorum diye olamıyom ateş yapıo gram olumlu düşünemiyorum ne zorlu bir süreçYa bende hem sırt hem boyun ağrısı var ara ara bacaklarıma vuruo bazen Ateş basıo şuan farklı hissettiğim şeyler bunlar bi de karnım şişti baya gaz problemi var ya ilaçların etkisi mi acaba diyorum bilmiorum Aa sen baktırmışın süper inşallah katlanır benim 10. Gün pazartesi ben de o gün öğrencim var mı yok mu inşallah seninki de katlanır Allah gönlünüze göre versin inşallah herkesin
Sıkma canını iyi düşün Ne güzel pozitif görsün bide bwni düşün daha onuda göröedim canım ben cok inanıyorum arrmış olcak seninDün gece de uyuyamadım şimdi de uyuyamıyorum... sonucum gayet iyi geldi ama bu umutsuzluk ne olacak böyle anlamadım yarın tekrar kan vereceğim katlanmış olmasını rabbimden diliyorum hatta yalvarıyorum ama nedense sıkıntı var içimde hiç rahat değilim çok korkuyorum çok olumsuzum neden böyle
Ben transfer den beridir geceleri uykuya dalmakta sorun yaşıyorum cnm stres kaynaklı tamamen zor bir süreç içindeyizDün gece de uyuyamadım şimdi de uyuyamıyorum... sonucum gayet iyi geldi ama bu umutsuzluk ne olacak böyle anlamadım yarın tekrar kan vereceğim katlanmış olmasını rabbimden diliyorum hatta yalvarıyorum ama nedense sıkıntı var içimde hiç rahat değilim çok korkuyorum çok olumsuzum neden böyle
Bukadar belirsizlik içinde sıkıntı içinde bence bu aşamalarıda düşünüp kemdimizi yemememiz lazımYahu bu tupbebekciler yok 3 yum toplandi yok 1 emBryon oldu birseyler soyluyorlar ama kanityok labrativari gostermiyorlar kanit yok biseyyok bir kadin bana bazen basarisiz olduklari anlasilmasin diye dondurulan embryo sayisinì uyduruyorlar dedi .siz hic suphelenmedinizmi gercekten ne topladilar ne dollendi hersey muallak
Bitek bunu dusunen benmiyim hic akliniza gelmiyomuBukadar belirsizlik içinde sıkıntı içinde bence bu aşamalarıda düşünüp kemdimizi yemememiz lazım
Benim 16 toplamıştı sanırım 10 tanesi döllenmişti 2 tanesi iyi kalite de değildi 8 tane kaldı 2si ilk transferde transfer edildi düşük olunca 6 embriyodan 2 si daha transfer edildi şimdi 4 kaldıYahu bu tupbebekciler yok 3 yum toplandi yok 1 emBryon oldu birseyler soyluyorlar ama kanityok labrativari gostermiyorlar kanit yok biseyyok bir kadin bana bazen basarisiz olduklari anlasilmasin diye dondurulan embryo sayisinì uyduruyorlar dedi .siz hic suphelenmedinizmi gercekten ne topladilar ne dollendi hersey muallak
dert edilecek başka şeylerimiz vardır belki ondan aklımıza gelmemiştirBitek bunu dusunen benmiyim hic akliniza gelmiyomu
Bişey sormak istiyorum şimdi bwnim negatif olırsa spnraki süreç nası olcak dondueulmuş için canım ne yapmam gerwkiyo tekrar rapormu çıkıyo ücret nekadar üniversite hastanesi benim hittiğim belki sen özele gitmişimdir ama en azından sürecten bahsedermisinBenim 16 toplamıştı sanırım 10 tanesi döllenmişti 2 tanesi iyi kalite de değildi 8 tane kaldı 2si ilk transferde transfer edildi düşük olunca 6 embriyodan 2 si daha transfer edildi şimdi 4 kaldı
Annemde kafamı yiyodu spermler karışırmı diye ben onı bile aklıma getirmedim güvenmediğin merkeze gitme herşey resmi olarak kanıtlı isterswn evrakları sana verirler bana anlatan emriyolog elindekilere bakarak anlatt bi kopyasını istesem verirdi aklıma gelmedi öle bişe ama benimde il gün 10 yumurta döllicez demişti transfer günü iki tane daha iyi giden embriyo vardı onlarıda dölledik dedi toplam 16 toplanmıştı hiç swnin gibi düşünmeidnBitek bunu dusunen benmiyim hic akliniza gelmiyomu