2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu bu tupbebekciler yok 3 yum toplandi yok 1 emBryon oldu birseyler soyluyorlar ama kanityok labrativari gostermiyorlar kanit yok biseyyok bir kadin bana bazen basarisiz olduklari anlasilmasin diye dondurulan embryo sayisinì uyduruyorlar dedi .siz hic suphelenmedinizmi gercekten ne topladilar ne dollendi hersey muallak
Ne anlamda uyduruyorlar yani benim ikinci tüp bebek transferim oldu ilkinde oğlumu kucağıma aldım o zaman 10 toplantı 7si dollendi dendi 1i kullanıldı 6si donduruldu bu sene kardeş için gittiğimde halen 6 dondurulmuş olduğunu söylediler yani değişen yoktu 2ye ayırdılar 2sini cozdurduler eger olmazsa diğer kalanları sonraki tedavide kullanırız dediler

bebeği tutunanlar transferden sonra ne zaman kaşık ağrılarınız olmaya basladi benim ilk hamileligimde 5. gün başlamıştı ağrılarım şuan 3. gün hafif bir karin ağrım var sadece

Bişey sormak istiyorum şimdi bwnim negatif olırsa spnraki süreç nası olcak dondueulmuş için canım ne yapmam gerwkiyo tekrar rapormu çıkıyo ücret nekadar üniversite hastanesi benim hittiğim belki sen özele gitmişimdir ama en azından sürecten bahsedermisin
Evet cnm benim özel rapor olayını bilmiyorum. Ama dondurulmuş da doktor iki ay dinlenme veriyor normalde benim daha geç oldu dış gebelik dolasıyla. Adetin 3. Günü çağırdı sulu ultrason çekildi bebeğin tutunacağı yeri bi ince çubukla uyarı verdirdi tutunmayı kolaylaştırıyor diye bide 3. Gün estrofeme başladım bir hafta sonra kontrole gittim estorofeme devam dedi 10 gün sonraya tekrar randevu verildi gittim transfer günü belli oldu diğer iğne ve ilaçlara başlamam gereken günler belli oldu sonra transfer. Dondurulmuş daha kolay bi süreç daha az yıpratıcı. Ama inşallah senin buna gerek kalmaz da pozitif sonucunu bizlerle paylaşırsın. Ne zaman kan vereceksin bu arada

Annemde kafamı yiyodu spermler karışırmı diye ben onı bile aklıma getirmedim güvenmediğin merkeze gitme herşey resmi olarak kanıtlı isterswn evrakları sana verirler bana anlatan emriyolog elindekilere bakarak anlatt bi kopyasını istesem verirdi aklıma gelmedi öle bişe ama benimde il gün 10 yumurta döllicez demişti transfer günü iki tane daha iyi giden embriyo vardı onlarıda dölledik dedi toplam 16 toplanmıştı hiç swnin gibi düşünmeidn
Sanirim ben paranoyak oldum😝😬😬😬

Sıkma canını iyi düşün Ne güzel pozitif görsün bide bwni düşün daha onuda göröedim canım ben cok inanıyorum arrmış olcak senin
İnşallah arkadaşım inşallah 🙏🏻
Ben transfer den beridir geceleri uykuya dalmakta sorun yaşıyorum cnm stres kaynaklı tamamen zor bir süreç içindeyiz
Bugün anneme dedim bu hamileler çok uyuyordu hani bende hiç uyku yok dedim kafama çok takıyorum hayır doktor gebesin dedi Daha neden böyleyim anlamıyorum içimde kocaman bir sıkıntı
B Birumutbekleyen Almiraa Almiraa Kelebekkk. Nasilsiniz naptiniz bakem
Hoşgeldinn 😍 valla bıraktığın gibi stres topuyuz 😃

İnşallah arkadaşım inşallah 🙏🏻

Bugün anneme dedim bu hamileler çok uyuyordu hani bende hiç uyku yok dedim kafama çok takıyorum hayır doktor gebesin dedi Daha neden böyleyim anlamıyorum içimde kocaman bir sıkıntı

Hoşgeldinn 😍 valla bıraktığın gibi stres topuyuz 😃
Bende oyleyim. Korkular gitmiyo

Evet cnm benim özel rapor olayını bilmiyorum. Ama dondurulmuş da doktor iki ay dinlenme veriyor normalde benim daha geç oldu dış gebelik dolasıyla. Adetin 3. Günü çağırdı sulu ultrason çekildi bebeğin tutunacağı yeri bi ince çubukla uyarı verdirdi tutunmayı kolaylaştırıyor diye bide 3. Gün estrofeme başladım bir hafta sonra kontrole gittim estorofeme devam dedi 10 gün sonraya tekrar randevu verildi gittim transfer günü belli oldu diğer iğne ve ilaçlara başlamam gereken günler belli oldu sonra transfer. Dondurulmuş daha kolay bi süreç daha az yıpratıcı. Ama inşallah senin buna gerek kalmaz da pozitif sonucunu bizlerle paylaşırsın. Ne zaman kan vereceksin bu arada
İnşallah pazartesi gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X