2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar belim ağrıyor ve kasıklarda batma var.korkuyorum.kotu bir durum yoktur inşallah. 🤲🤲🤲
Boynunuzda ve sırtınızda da ağrı var mı acaba bende de var ağrılar karnım da çok ağrıyor tuttu mu acaba artık beklemekten kafayı yicem 🙄🥺

Tüp bebekle hamile kalanların yakaladığı hiç mi belirti yok biraz bizlerle paylaşsanız çok korkuyorum tuttu mu tutmadı mı diye :KK43:
Canım benim önce de oldu bel ağrısı.kan tahlilim sonucu 75 cıktı dün.korkuyorum katlanmaz diye pzt bir daha bakılacak.insallah senin bebişlerin yüksek rakamlarla tutunur da sağlıkla gelişirler 🤲🤲🤲

Canım benim önce de oldu bel ağrısı.kan tahlilim sonucu 75 cıktı dün.korkuyorum katlanmaz diye pzt bir daha bakılacak.insallah senin bebişlerin yüksek rakamlarla tutunur da sağlıkla gelişirler 🤲🤲🤲
Ya bende hem sırt hem boyun ağrısı var ara ara bacaklarıma vuruo bazen Ateş basıo şuan farklı hissettiğim şeyler bunlar bi de karnım şişti baya gaz problemi var ya ilaçların etkisi mi acaba diyorum bilmiorum🤔 Aa sen baktırmışın süper inşallah katlanır benim 10. Gün pazartesi ben de o gün öğrencim var mı yok mu inşallah seninki de katlanır Allah gönlünüze göre versin inşallah herkesin 🤲

Doktora ne zaman gidicez simdi? Merkezden arayip bilgi de vermediler henuz. Ben de 15 subatta gitsem duyulur heralde diye dusundum. Transfer sonrasi 27. Gün olacak
Ben salı günü kan için gidicem. Her şey yolunda giderse 1400 1500 gibi bi değer çıkması lazım Allahın izniyle. Tüp bebek doktoruma kese için baktırırım haftasonuna gelmeden diye düşünüyorum.

Ya bende hem sırt hem boyun ağrısı var ara ara bacaklarıma vuruo bazen Ateş basıo şuan farklı hissettiğim şeyler bunlar bi de karnım şişti baya gaz problemi var ya ilaçların etkisi mi acaba diyorum bilmiorum🤔 Aa sen baktırmışın süper inşallah katlanır benim 10. Gün pazartesi ben de o gün öğrencim var mı yok mu inşallah seninki de katlanır Allah gönlünüze göre versin inşallah herkesin 🤲
Amin canim🤲🤲sende inşallah pzt günü güzel sonuçlar alacan.👶👶👶

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X