- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 33
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.861
241di 12. Gün cnm iki gün önce işte bugün 960 olmuşBi önceki değerin kaçtı canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
241di 12. Gün cnm iki gün önce işte bugün 960 olmuşBi önceki değerin kaçtı canım?
İnşallah canım rabbimden tek duamSaol cnm sende yarın haber ver inşallah güzelce yükselmiştir
Oh maşallah. Güzel katlanmış. Böyle devam eder inşallah. Salı günü kan vericem bende bakalım. İnşallah katlanmıştır.241di 12. Gün cnm iki gün önce işte bugün 960 olmuş
Benimde 9.gün oldu. Uzan dinlen. Çok şükür geçti tekrar olmadı benim.Kızlar transferimin 8.günü sabah gebelik testinde pozitifi gorduk ve şimdi kahverengi lekelenmem var neden acaba?
Kızlar sonuç şimdi çıkmış. 11. gün, değer 2906
Benimde sonucum 960 kızlar katlanmış çok şükür
Kızlar transferimin 8.günü sabah gebelik testinde pozitifi gorduk ve şimdi kahverengi lekelenmem var neden acaba?
Özele gerek yok canım. Herhangi bi hastane acilinde yaptırabilirsin. Banada salı dediler. Bekleyim bi daha kan vermek durumunda kalmayım diyorum. Minikoma lazım o kanlar.Ay darısı banaaa... pazartesi ama dayanamayıp yarın özelde yaptırma fikri şu an oluştu bende
Canım tam 8. Günümde sabah uyandığımda kahverengi lekelenmem vardı. Yerleşmeydi sanırım. Seninde öyle olabilirJelden ötürü de olabilir yoğun mu rengi nasıl çok koyu siyaha yakınsa düşük belirtisi. Progesteron iğne ve dinlenme verebiliriler. Sadece fikir prof değilim bu konuda hemşirelere sorun nerede yaptırmmıştınız??
Kahverengi sümüklü bir akıntıydı jel kullanmıyorum.Jelden ötürü de olabilir yoğun mu rengi nasıl çok koyu siyaha yakınsa düşük belirtisi. Progesteron iğne ve dinlenme verebiliriler. Sadece fikir prof değilim bu konuda hemşirelere sorun nerede yaptırmmıştınız??
Canım tam 8. Günümde sabah uyandığımda kahverengi lekelenmem vardı. Yerleşmeydi sanırım. Seninde öyle olabilirKahverengi sümüklü bir akıntıydı jel kullanmıyorum.
Adet olacakmışım gibi bir ağrı ve sümüksü kahverengi akıntıydı bilemedim bakalim artik...inşallah bir sıkıntı yoktur.Canım tam 8. Günümde sabah uyandığımda kahverengi lekelenmem vardı. Yerleşmeydi sanırım. Seninde öyle olabilir
Ikiz demek çift kese görünürİkiz mi demek bu değer çok yüksek değil mi? Hayırlı olsun
Kalp atışları olurmu canım ben daha öncekinde doğuma kadar msjlastik hatta bazıları ile doğumdan sonra bile özel msjlastikKızlar bişey diycem lütfen kalp atışlarını duyana kadar dağılmayalım :)
Yerleşme canım sadece bir defa oluyor o lekeCanım tam 8. Günümde sabah uyandığımda kahverengi lekelenmem vardı. Yerleşmeydi sanırım. Seninde öyle olabilir
dur daha nereye bebek gazı konusacagizKızlar bişey diycem lütfen kalp atışlarını duyana kadar dağılmayalım :)
Hayırlısı olsun inşallah canım rabbim devamını getirsinOh maşallah. Güzel katlanmış. Böyle devam eder inşallah. Salı günü kan vericem bende bakalım. İnşallah katlanmıştır.