2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar lekelenme varmı sizde de? Şaştım kaldım öğlen geldi ilk. Sonra 15.30 gibi çok açık kahverengimsi gelmiş yine pedime. Şimdi sildim yine çok açık kahve geldi. Bugün dışarıda çıkmıştım hep oturdum tuvalet harici hareket etmedim. Yinede korku sardı. 😔
İnşallah bebeğim benimledir ve değerim yükseliyodur.
Benim ilk transferim de sürekli olarak lekelenme vardı çok dikkat et ve dinlen çünkü uzun sürmesi iyi değil bence. en son lekelenmenin yerini minik pıhtılı şekilde koyu kahverengi akıntıya bıraktı ve düşük oldu tabi yoğun bir ağrıyla bol bol dinlen stres yapma sakın

İnşallah canım. Korktum bugün halada korkuyorum. Doktor ufak tefek lekelenmeleri ciddiye almıyoruz adet kanamasına dönecek olursa problem demiş, değerinde güzel dediler ama korkuyorum. Cuma gidicem kan için. İnşallah sağlıkla ilerler. 2 kez minik leke geldi hem pede hem peçeteye.

Canim muhtemelen yerlesmedir icini ferah tut. Insallah cuma günü güzel haberlerle dönersin

merhaba arkadaslar bana da nolur dua edin bugun 3. gün embriyo 2 transferin 6. günündeyim. Sabah cook bel ağrım oldu şimdide bel ağrım gecti adet olacakmıs gibi hissediyorum ve korkuyorum sürekli aklım orada.. kasık ve bacak ağrımla oturuyorum. benim adet dönemim değişmiştir 2 ay gecici menopoz oldum transferden önce benim çikolata kistim var da. Pozitif olan arkadaşlar sizinde varmıydı böyle hisleriniz bize de dua edin dayanamayıp cumartesi kesin kan vericem 9. günüm oluyor. Heyecanlıyım bu ilk denemem

Kızlar benim cuma günü test günüm daha önce iki kez negatif oldu şimdi yine öyle olucak diye çok korkuyorum ne gibi belirtiniz oldu yada hiç belirti olmadan pozifi gördünüz bu arada 5 gün aa kalitedeydi histereskopide oldum geçen ay çok heyecanlıyım

Hangi merkezde yaptırdın? iki negatif aldıktan sonra 3. Denemeyi başka bir merkezde mi yaptın?

merhaba arkadaslar bana da nolur dua edin bugun 3. gün embriyo 2 transferin 6. günündeyim. Sabah cook bel ağrım oldu şimdide bel ağrım gecti adet olacakmıs gibi hissediyorum ve korkuyorum sürekli aklım orada.. kasık ve bacak ağrımla oturuyorum. benim adet dönemim değişmiştir 2 ay gecici menopoz oldum transferden önce benim çikolata kistim var da. Pozitif olan arkadaşlar sizinde varmıydı böyle hisleriniz bize de dua edin dayanamayıp cumartesi kesin kan vericem 9. günüm oluyor. Heyecanlıyım bu ilk denemem
Benim romatizma ağrısı gibi ağrım oldu kalçalardan bacaklara sızım sızım bi ağrı kuyruk sokumum çok ağrıdı gece terlemesi oldu 4/5 gün adet olcak gibi sancılarım vardı

Hangi merkezde yaptırdın? iki negatif aldıktan sonra 3. Denemeyi başka bir merkezde mi yaptın?
Ben antalyada yaşıyorum ilkini ankarada batuhan özmen yaptı 2 antalyada memorialde yaptım yine aynı merkezde devam ediyorum dondurulmuşlarım vardı bakalım hayırlısı

Tamam canım çok sağol. İlk deneyim olduğu için malum tecrübesizim. Aşılamalarda da erken adet oldum. Bunu da öyle sandım

Ne zaman test günün...
Lütfen idrar testi yapma canım ...
Benden sana tavsiye...
Rahat ol rabbime dua et..
Meryem süresini oku ve dinle...
Inşallah güzel haberler verirsin bizlere...

Benim ilk transferim de sürekli olarak lekelenme vardı çok dikkat et ve dinlen çünkü uzun sürmesi iyi değil bence. en son lekelenmenin yerini minik pıhtılı şekilde koyu kahverengi akıntıya bıraktı ve düşük oldu tabi yoğun bir ağrıyla bol bol dinlen stres yapma sakın
Valla geldim uzandım. Uyumuşum. Kalktım baktım ne uyurken gelmiş, ne lavaboda bişey geldi. Çok şükür. Cumaya kadar evden çıkmak çok hareket etmek yok artık bana.

Ben antalyada yaşıyorum ilkini ankarada batuhan özmen yaptı 2 antalyada memorialde yaptım yine aynı merkezde devam ediyorum dondurulmuşlarım vardı bakalım hayırlısı

Eğer bu da negatif olursa ya istanbul ya ankara'da devam etmenizi öneririm. Büyük şehirlerde bu işin rengi farklı.. Ona emin olun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X