- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.821
test yaptınız mı sizi merak ettimGünaydın kizlaaaarrr güzel umutlu bir gün olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test yaptınız mı sizi merak ettimGünaydın kizlaaaarrr güzel umutlu bir gün olsun
Hadi hayırlı haberler canımBende sağlık ocağında iğne yaptırırken kanda verdim. 8.gün bugün. Yarın öğlene anca çıkar ama olsun.
Doktoruma sordum her gun iki ampul dedi canim senin gibiCanım bebişin için sabır ben de ilk transferde her gün iki tane vuruluyodum hemşire saatlerine dikkat et aynı zamanlarda yapmaya çalış demişti bana
8.gün canımHadi hayırlı sonuçlarla gel canım Bugün kaçıncı günündü?
Canım bebişin için sabır ben de ilk transferde her gün iki tane vuruluyodum hemşire saatlerine dikkat et aynı zamanlarda yapmaya çalış demişti bana
Benim de 7. Günüm bugün ama test günümden önce yapmıcam:)8.gün canım
Boşver yapma. Yapınca ayrı telaş oluyor. Ben yaptım erken diye kana bile çağırmadılar. 11.gün ver kanını dediler.Benim de 7. Günüm bugün ama test günümden önce yapmıcam:)
Canım sen idrarda pozitif gördükten sonra kan vermedin değil mi?Boşver yapma. Yapınca ayrı telaş oluyor. Ben yaptım erken diye kana bile çağırmadılar. 11.gün ver kanını dediler.
Evet gününde istiyorlar dediğin gibi bende geçen sefer yapmıştım sonra değerim düştü sonra çıktı sonra bekledik derken kimyasal oldu çok üzüldükBoşver yapma. Yapınca ayrı telaş oluyor. Ben yaptım erken diye kana bile çağırmadılar. 11.gün ver kanını dediler.
Bence de yapma canım. Benim dünden beri lekelenmem var. Hemşire dün kan vermemi söylemişti. Bir gün daha bekledim. Ona göre yatacağım. Kızım hiç yatırmıyor. Yemeği, oyunu, temizliği derken. Eğer hamileysen eve tam gün yardımcı çağıracağımBenim de 7. Günüm bugün ama test günümden önce yapmıcam:)
Yok canım, bugün verdim işte. Aslında ben 6.gün öğleden sonra öğrendim itiraf ediyorum. Bugün 8.günüm.Canım sen idrarda pozitif gördükten sonra kan vermedin değil mi?
Kaç çıkmıştı ilk?Evet gününde istiyorlar dediğin gibi bende geçen sefer yapmıştım sonra değerim düştü sonra çıktı sonra bekledik derken kimyasal oldu çok üzüldük
6.gün belli oldu yani ? e maşallah o zaman :)Yok canım, bugün verdim işte. Aslında ben 6.gün öğleden sonra öğrendim itiraf ediyorum. Bugün 8.günüm.
Valla doğru diyorsun canım lekelenme bende de var ama üstelik annem bakıyor bana doğru dürüst kalkmıyorum bile kahverengi geldi 3 gün üst üste ama şimdi iyiyim bugün yok bakalım korkma canım Allah’a emanetler ne diyelim rabbim ol derse olacakBence de yapma canım. Benim dünden beri lekelenmem var. Hemşire dün kan vermemi söylemişti. Bir gün daha bekledim. Ona göre yatacağım. Kızım hiç yatırmıyor. Yemeği, oyunu, temizliği derken. Eğer hamileysen eve tam gün yardımcı çağıracağım
Ben kimseyi meraklandırmayım söyleyipte diye söylemedim. 6.gün öğlen yaptım ucuz testlerden çıkmıştı. Sadece pozitif çıkması bişey ifade etmiyor ne yazık ki. Korkular bitmiyor..6.gün belli oldu yani ? e maşallah o zaman :)
Evet canım. Erkenden öğrenmek istiyoruz ama ilk günlerde embriyolar tutunup sonra hamilelik devam etmeyebiliyor. Her şeye hazırlıklı olmak lazımBen kimseyi meraklandırmayım söyleyipte diye söylemedim. 6.gün öğlen yaptım ucuz testlerden çıkmıştı. Sadece pozitif çıkması bişey ifade etmiyor ne yazık ki. Korkular bitmiyor..
Aynen öyle canım maalesef.Evet canım. Erkenden öğrenmek istiyoruz ama ilk günlerde embriyolar tutunup sonra hamilelik devam etmeyebiliyor. Her şeye hazırlıklı olmak lazım
İlaçlar kullanılırken regl olunmuyor canım. Test günü negatif olursa doktor ilaçları bıraktırıyorGizli saklı testler ortaya çıkıyor benim de 6. Günüm ama yapmayacağım regl bekliyorum olmazsam kan testine gidicem hadi tüm yapanlar söylesin net şüpheli belirtilerinizi alalım bir de