2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de 7. Günüm bugün ama test günümden önce yapmıcam:)
Bence de yapma canım. Benim dünden beri lekelenmem var. Hemşire dün kan vermemi söylemişti. Bir gün daha bekledim. Ona göre yatacağım. Kızım hiç yatırmıyor. Yemeği, oyunu, temizliği derken. Eğer hamileysen eve tam gün yardımcı çağıracağım

Bence de yapma canım. Benim dünden beri lekelenmem var. Hemşire dün kan vermemi söylemişti. Bir gün daha bekledim. Ona göre yatacağım. Kızım hiç yatırmıyor. Yemeği, oyunu, temizliği derken. Eğer hamileysen eve tam gün yardımcı çağıracağım
Valla doğru diyorsun canım lekelenme bende de var ama üstelik annem bakıyor bana doğru dürüst kalkmıyorum bile kahverengi geldi 3 gün üst üste ama şimdi iyiyim bugün yok bakalım korkma canım Allah’a emanetler ne diyelim rabbim ol derse olacak 🤲

Ben kimseyi meraklandırmayım söyleyipte diye söylemedim. 6.gün öğlen yaptım ucuz testlerden çıkmıştı. Sadece pozitif çıkması bişey ifade etmiyor ne yazık ki. Korkular bitmiyor..
Evet canım. Erkenden öğrenmek istiyoruz ama ilk günlerde embriyolar tutunup sonra hamilelik devam etmeyebiliyor. Her şeye hazırlıklı olmak lazım

Gizli saklı testler ortaya çıkıyor 😅benim de 6. Günüm ama yapmayacağım regl bekliyorum olmazsam kan testine gidicem hadi tüm yapanlar söylesin 😉net şüpheli belirtilerinizi alalım bir de
İlaçlar kullanılırken regl olunmuyor canım. Test günü negatif olursa doktor ilaçları bıraktırıyor

Kızlar ben 21. Transfer olmuştum. Bugün kaçıncı gün oluyor ? Sabah iğneye gittim nasıl yağmur var ankarada. Baya ıslatıyor sağanak değil. Şemsiyem yok. İğneden çıktım yürüye yürüye giderken bir tane bile eczane göremedim. Erken gebelik alacaktım. Bugün iğne olurken iğnemin birini (cam tüpü) yanlışlıkla düşürüp kırdım. Elimde 1 tane kaldı. Bu arada merkezden aramışlar duymamışım. Hemen geri aradım dedim iğnem kırıldı, test gününe kadar yetecek kadar yazmışlardı. Dedim yarın test yapsam olur mu 9. Gün. Olur dediler ama bize gelin buyrun bekliyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X