2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bu da bir muamma işte
çünkü negatif olduğunda gününde olan da var günü geçen de hatta erken gelen bile okudum Forumlarda 😣
Benim de adete altı gün kala oldu transferim kısa senin gibi adet döngüm beklemedeyim
Ya zaten ben bu kısa döngü olayına takığım 3 senedir açıklanamayan infertilite deseler de ben luteal faz kısalığı diye kendime teşhis koyup duruyorum🤪 yurtdisi da dahil gittigim cesitli doktorlarin hicbiri bu kısalığı sallamadı ama olsun😂 bakalım o zaman ikimizde nasıl olacak, yani tabi inşallah pozitif olur da bu sorunun kendimizdeki cevabını hiiiiç öğrenmeyiz🙏🏻

Merhaba arkadaşlar şu listeyi yenilesek mi kim hamile kim değil çıksa ortaya kim sırası geliyor beklerken daha heyecanlı olur ne dersiniz

Kızlar progestan 50 igneyi siz kac ampul vuruldunuz her gun bana transferden sonra 2 ampul yapildi bide saati onemli mi

Kızlar çevremdeki tüüüm arkadaşlarım ilk doğal denemeyle hamile kalan insanlar, yani ceket atsan tutan cinsten😂 benim gibilerin bu kadar olduğunu bilmiyodum valla😬 bu arada bazılarınız adet gününüzden bahsetmişsiniz de transferden sonraki. Şimdi benim adet döngüm kısadır yani 24-25 gün. 20. Gün gbi transferim olacağına göre eğer tutmassa 5 gün sonra adet mi olcam yani😱 yoksa bu aldığımız ilaçlar normal döngüyü farklılaştırırmı? çok mu cahilce bir soru oldu😂
Canım merak etme ben yeni adetimin başlayacağı ilk gün transfer oldum. Acıbadem Maslak bu şekilde ilerliyor, progestan kullandığın sürece adet olmazsın. Vücutta progestan sıfırlandığında rahim duvarı dökülmeye başlıyor

A Arayanbulur Evet canım geçen hafta yine aradım laboratuvarı. Hiç dondurmadık dediler. Emin misiniz, üç yıl önce de öyle demiştiniz ama dondurulmuş dedim. Üste çıkmaya çalıştı. İnanamadı anlattıklarıma. Bu sefer kesin falan dedi.
Sağlıklı embriyo varsa size sormaları gerekmiyor mu.Gerci Yillar evvel ben de fakültede yaptırdığımda embriyolarimi heba etmişlerdi.

Ya zaten ben bu kısa döngü olayına takığım 3 senedir açıklanamayan infertilite deseler de ben luteal faz kısalığı diye kendime teşhis koyup duruyorum🤪 yurtdisi da dahil gittigim cesitli doktorlarin hicbiri bu kısalığı sallamadı ama olsun😂 bakalım o zaman ikimizde nasıl olacak, yani tabi inşallah pozitif olur da bu sorunun kendimizdeki cevabını hiiiiç öğrenmeyiz🙏🏻
Ben sebepsiz diye bir şeye inanmıyorum.sebebi vardır ama doktorlar me olduğunu bilmiyordur.evlendigimde ilk ay ogluma hamile kaldim ve cok sukur yasiyor.sonra kardes yapalim dedik.yillarca kaç doktora gittiysem sebepsiz dedi.en son gittiğim doktor sezeryan yaran iyilesmrmis içerden o engelliyor dedi.biz bulamadigimuzda sebebsiz infertilite deriz demisti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X