- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.861
geçmiş olsun canımSonuç negatif kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canımSonuç negatif kızlar
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.hayırlı uğurlu olsun inşallah. yaradan kucağına almayı da nasip etsin cnm.
Test günün muyduSonuç negatif kızlar
Üzülme canım hayırlısı neyse o olsunSonuç negatif kızlar
3. Gün embriyosu iki tane. Bı sabah hafif bi kanama yaşadım taze kan renginde doktor baktır dedi. Şimdi söyledim merkeze hocaya sorup döneceklerKaçıncı gün embriyosu tekrarlamanı söyledimi doktorun çünkü daha bir hafta olmuş
Bu sabah yazmak istedim . Bı sabah yazmışım3. Gün embriyosu iki tane. Bı sabah hafif bi kanama yaşadım taze kan renginde doktor baktır dedi. Şimdi söyledim merkeze hocaya sorup dönecekler
Hakkında hayırlısı olsun canım. Üzülme diyemem, insan üzülüyor elden bişey gelmesede..Sonuç negatif kızlar
Merhaba canım, bugün 8. günün. 3. Gün embriyolarında daha bugün beta hcg salınmaya başlıyor. İlaçlarını bırakma ve 10. gün tekrarla testini umarım bebişin sana tutunmuştur. Dış kaynaklardan araştırdım zaman çizelgesi şu şekilde:1,27 geldi sonucum salı günü olmuştum transfer daha bi hafta oldu
Canım bir tane kuzun var ona sarıl, ona sahip olamayan bile çok insan var Hayırlısı buymuş, kendini toparlayınca tekrar dener minnoş bir kardeş yaparsın inşallah kızınaSağ olun kızlar. Çok üzülmedim açıkçası. Asıl dünden beri çektiğim vicdan azabı çok kötüydü. Kızımı kucağıma aldığım için düşük yapıyorum sanmıştım. Değer 0 çıktı. Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah.
Canım benimki de negatif çıkınca üzülmeyeceğim diye söz verdim kendime çocuğumuz var neyse ki onlar sağlıkla büyüse de yeterSağ olun kızlar. Çok üzülmedim açıkçası. Asıl dünden beri çektiğim vicdan azabı çok kötüydü. Kızımı kucağıma aldığım için düşük yapıyorum sanmıştım. Değer 0 çıktı. Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah.
Yok yapmadim. Yapsa miydim. O cok korkunc geliyor bana sanki tek basima onun altindan kalkamayacakmisim gibi. Kan testinde en azindan hemsire gorup ariyor :))Bence bekle test gününü. İdrar testi yaptın mi
3. Gün embriyosu iki tane. Bı sabah hafif bi kanama yaşadım taze kan renginde doktor baktır dedi. Şimdi söyledim merkeze hocaya sorup dönecekler
[/QUOİnşallah erken olduğu için değerin düşük çıkmıştır dualarım seninle
inşallah canım. Doğal yolla da hamile kalmıştım. İnşallah yine olur. Sizlerin güzel sonuçlarınızı bekliyorumCanım bir tane kuzun var ona sarıl, ona sahip olamayan bile çok insan var Hayırlısı buymuş, kendini toparlayınca tekrar dener minnoş bir kardeş yaparsın inşallah kızına❤
Yok yapmadim. Yapsa miydim. O cok korkunc geliyor bana sanki tek basima onun altindan kalkamayacakmisim gibi. Kan testinde en azindan hemsire gorup ariyor :))
[/QUOTE
İdrar testi kolay ve elimizin altında ya, nasıl yapmadan durabildi hayret :))
Benimki progestan ampül muadil yani.. hapın aynısı kutusu yazısıprogestan dex ampül mü? Ben de burada hiçbir eczanede ve Samsun’da hiçbir depoda bulamadım. Samsun’da bir eczanede buldum. Kargoya verecekler. Eğer bu ilaçsa zaten yazılmıyor canım parayla alıyoruz
maşallah. benimde 5.gün. ALLAH izin verirse 3şubatta tahlil istediler.Transfer gününü saymazsak 8, senin cnm
amin inşallah cnm. şimdi senden cesaret aldım bende yarın denesem mi ama kötü bir sonuçla karşılaşmaktan da korkmuyor değilim.Çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.