- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.761
Merhaba kaçıncı denemede oldu kaçıncı gün embryosuyduTesekkur ederim canimm benimm ama oyle 10 gunlugune gebeyim su an anneyim bebegim benimle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kaçıncı denemede oldu kaçıncı gün embryosuyduTesekkur ederim canimm benimm ama oyle 10 gunlugune gebeyim su an anneyim bebegim benimle
Aynen çok kalabalığız ne kadar çok bebeği olmayan var.benim transfer günümde sadece benim doktorumun 8 hastası vardi transfer yapılan
Evet zaman ilerledikçe de artıyor tüp bebek tedavisine ihtiyacı olan çağımızım sorunu artıkAynen çok kalabalığız ne kadar çok bebeği olmayan var.benim transfer günümde sadece benim doktorumun 8 hastası vardi transfer yapılan
Bence degil artık iyi bir değer de gördün kanda bundan sonra kese kalp atışı düşün,ben inatla test yapmicam regl olmazsam ertesi günü gidip yaptıracağım Persembe büyük gün bana bir de daha önce regl olurmuşumKizlar pozitifi aldiktan sonra hergun idrar tesyi yapmam normal mi artış varmi die kontrol etmeden duramiorum
Kizlar pozitifi aldiktan sonra hergun idrar tesyi yapmam normal mi artış varmi die kontrol etmeden duramiorum
Bence degil artık iyi bir değer de gördün kanda bundan sonra kese kalp atışı düşün,ben inatla test yapmicam regl olmazsam ertesi günü gidip yaptıracağım Persembe büyük gün bana bir de daha önce regl olurmuşum
Benim de perşembe adet günüm 26 güne bir oluyorum adetimi.Bence degil artık iyi bir değer de gördün kanda bundan sonra kese kalp atışı düşün,ben inatla test yapmicam regl olmazsam ertesi günü gidip yaptıracağım Persembe büyük gün bana bir de daha önce regl olurmuşum
Yok canım hamilelikte memeler ağrımıyor. Her bünye farklı. Regl gününe kadar vücut hamileymiş gibi davranır. Östrojen ve progesteron tavan yapar. En sonunda vücut bakar ki bebek yok. Östrojeni hızla düşürüp kalınlaşan rahim içi dokusunu dışarı atar. Kısacası zaten her ay hamilelik belirtisi hissederiz :)Canlarım bir hamişlik yaşamış bir bacınız olarak şunu diyeyim memelere güvenmeyin çünkü memeler anca sekiz dokuz aylık hamile olunca ağrıyor bence bu kadar erken ağrıması belirti değil. Ağrıyorsa da ağrımıyorsa da bünyesel ya da ilaçlardan. Ha şu var bu kadar korkup belirti aramamız da yaşadığımız sürecin yıpratıcı oluşu. Olsun istiyoruz ama olmazsa diye de olumsuza alışmaya çalışıyoruz gelgitimiz çok.
ben 2.5 sene emzirdim biliyorum kendi tecrübemdi yazdıklarım kızım 37 aylıkYok canım hamilelikte memeler ağrımıyor. Her bünye farklı. Regl gününe kadar vücut hamileymiş gibi davranır. Östrojen ve progesteron tavan yapar. En sonunda vücut bakar ki bebek yok. Östrojeni hızla düşürüp kalınlaşan rahim içi dokusunu dışarı atar. Kısacası zaten her ay hamilelik belirtisi hissederiz :)
Mesela ben reglden iki gün önce kollarımı zor kaldırıp giyinirim. Öyle çok göğüs ağrım olur ki. Ama emzirirken aşırı sütüm vardı. Onda ağrı olmuyor, gerginlik oluyor sadece.
Yanlış okumuşum canım yazdığını başkasıyla karıştırdım . Yani kişiden kişiye değişiyor. Kızım 6 aylıkken 10 kiloydu :) :) ama göğüs ağrım hiç olmadı.ben 2.5 sene emzirdim biliyorum kendi tecrübemdi yazdıklarım kızım 37 aylık
Canım sen bence beni başkası ile karıştırdın eski mesajlara bak istersen ben kimyasal gebelik hiç yaşamadım. İlk tüp bebekten bir çocuğum var şimdi de o zamandan kalan dondurulmuşlar ile kardeş istiyoruzKimyasal yazmışsın ama kızını demedin. Yani kişiden kişiye değişiyor. Kızım 6 aylıkken 10 kiloydu :) :) ama göğüs ağrım hiç olmadı.
Evet canım düzelttim mesajı, karıştırmışım. İnşallah yine nasip olur. Çok ilginç değil mi ya kızınla aynı zamanda yaratılmıştı bu embriyolar da :)Canım sen bence beni başkası ile karıştırdın eski mesajlara bak istersen ben kimyasal gebelik hiç yaşamadım. İlk tüp bebekten bir çocuğum var şimdi de o zamandan kalan dondurulmuşlar ile kardeş istiyoruz
Benim emzirme sonrası memelerim sönmüş balon gibi :) ama inanılmaz acıyor. Yani şişmedi ama fena acı var.Kızlar bu meme olayı çok karışık valla ama benim ilk tüp denememde 12. Güne kadar beklemiştim evet hiç test yapmadan ve her gün ağlayarak test yaptırıp eve geldim sonuç çıkmamış daha ve göğüslerim tas gibiydi iyi hatırlıyorum sonuç pozitifti O yüzden meme olayına çok takigim ben nedense su an memelerim sisik olsa aha hamileyim dicem
Valla benim de acayip sönük pomba ile hava bassan şişemeyecek gibi yere bakıyorBenim emzirme sonrası memelerim sönmüş balon gibi :) ama inanılmaz acıyor. Yani şişmedi ama fena acı var.
Benim de 18 embriyom vardı. İkisini transfer ettiler, negatif oldu. Embriyoların hiçbirini dondurmadık dediler. Mahvolduk resmen. Aylarca ağladım.@nisandeniz Aynen biliyor musun bunu düşünüyorum transferden beri bilim kurgu filmi gibi nasip olursa kızım abla olacak ama aynı zaman embriyoları
Ben ilk hamile kaldığımda takip etmiştim idrarla. Gün gün koyulaşıyo cidden.Hayır idrar testi ile nasıl anlarsın ilerlediğini ben onu anlamadım ciddi soruyorum var mı böyle bir şey hiç idrarda pozitif görmedim zira