- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.221
Daha beli degil canimGözünüz aydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha beli degil canimGözünüz aydın
Canım Noldu bişey mi olduVallah canim ben erken konusmaknistemiyorum 30ndan once bisey yazmicam . Psikolojim alt ust.
Hayir ama erken konusup uzulmek istemiyorum.. beklemedeyim.Canım Noldu bişey mi oldu
Tamam canımHayir ama erken konusup uzulmek istemiyorum.. beklemedeyim.
Teşekkür ederim darısı hepinize inşallah 5.gün 2embriyo 183 çıktı değerim ve 5.deneme
[/QUOTE
Ya Allahim ne güzel Hayirli ugurlu olsun , ins darisi bekleyen herkesin basina
Arkadasim bisey hissettinmi, yoksa belirti Yokmuydu ?Merhaba arkadaşlar;
Sizleri sessizce takip ediyordum 16 ocakta transferim oldu bugün 9.günüm sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördük arkasından kan testine gittik elhamdulillahi rabbilaleminn pozitif sizlerede moral olsun diye paylaşmak istedim bu yolda emek harcayan herkesin kucağını Rabbim doldursun inşallah
Rabbim herkesin yuzunu guldurur insaallahTamam canım
Belirti arama canim yokArkadasim bisey hissettinmi, yoksa belirti Yokmuydu ?
Sen ne yaptın canım test günün degil mi bugün? Hadi güzel haberler ver bizeArkadasim bisey hissettinmi, yoksa belirti Yokmuydu ?
Evet hadi senden de güzel haber bekliyoruzSen ne yaptın canım test günün degil mi bugün? Hadi güzel haberler ver bize
Allah gönlünüze göre versin inşallah...Kızlar merhaba benimde bugün transferim oldu 5. Gün embriyosu ve iki adet embrio yerleştirildi benim için dua edin lütfen
Sizleri böyle görünce kendimden korkuyorum ben gayet normal hayatıma devam ediyorum hiç yatmıyorum.disari da cikiyorm.ben çok mu rahat davranıyorum yaKızlaaar transderden sonra ilk kez dışarı çıktım eşimin zoruyla Evde penguen gibi yürüyordum bakalım dışarıda nasıl olcek.. Ev iyiydi yaa kendimi uzaylı gibi hissediyorum günler sonra
Hayir normal olan seninki basta 2 gun yatmali. sonra normal hayatSizleri böyle görünce kendimden korkuyorum ben gayet normal hayatıma devam ediyorum hiç yatmıyorum.disari da cikiyorm.ben çok mu rahat davranıyorum ya
Benim de oyle ilk uc gun kasiklarda hissedilir sızlamalar vardı. 4. Gün dedim mi bitti. Böylesi mo makbul acaba :)Ben sadece crinone jel kullanıyorum baska bişey Yok ama 3 çok fena oldum şimdi hiç bişey Yok
Şu an kaçıncı günündesin pekiBenim de oyle ilk uc gun kasiklarda hissedilir sızlamalar vardı. 4. Gün dedim mi bitti. Böylesi mo makbul acaba :)
Benim de 7.gün bugün yarın kan testi vericemBugun 5. Gün