- 29 Mart 2013
- 125
- 182
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.241
Bitmeyecek ki stresin, iki gün sonraya kadar yükselecek mi stresin baslayacak bu sefer. :) dusuk cikarsa hele daha cok stres yapacaksın. 7 gün sabretmissin zaten 4 gün daha sabret:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anormalim kabul ve uzaylıHayir normal olan seninki basta 2 gun yatmali. sonra normal hayat
Ben anormalim kabul ve uzaylı
Çok teşekkür ederim Allahım sizlerede nasip etsin kucaklarımız dolsunTebrik ederim arkadasim, saglikla kavusman dilegiyle❤
Al benden de o kadar ilk iki gün dikkat ettim sonra kaldığım yerden aynen hayata devam iyi mi kötü mü bilmiyorum test günü belli olcak bakalımSizleri böyle görünce kendimden korkuyorum ben gayet normal hayatıma devam ediyorum hiç yatmıyorum.disari da cikiyorm.ben çok mu rahat davranıyorum ya
Ben kasım ayında da bir deneme yapmıştım ondaki ile bunun arasında fark olarak adete yakın rahmim çok ağrırdı bıçakla çizik atıyor gibi Ve içim bulanırdı bunda yaşamadım iki gündürde gece terliyorum transferden sonra iki günde uyku hali vardıArkadasim bisey hissettinmi, yoksa belirti Yokmuydu ?
Dün hastanede de yatırmadılar ve doktorum tavuk gibi yatma sen ne yaparsan yap bir şey değişmeyecek dedi.Ben de yatmadım sadece hastanede bir saat yattım. Sonra çarşıda biraz dolandık eşimle yemek yedik eve geldim normal işlere devam ettim etmekteyim. Şimdi iğneyle kendim araba ile gideceğim.
Hangi tüp merkezdesiniz? Allah tamamina erdirsinBen kasım ayında da bir deneme yapmıştım ondaki ile bunun arasında fark olarak adete yakın rahmim çok ağrırdı bıçakla çizik atıyor gibi Ve içim bulanırdı bunda yaşamadım iki gündürde gece terliyorum transferden sonra iki günde uyku hali vardı
Sanırım senin pozitif çıktı. İlk adım tamam. Gerisi daha heyecanlı. Hayırlı olsun.Kizlar gebelik testi pozitif olunca kesinmi sizce
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah. Rabbim hepimize nasip etsin.Çok teşekkür ederim Allahım sizlerede nasip etsin kucaklarımız dolsun
O nasıl bir konuşma yaa sensin tavuk deseydinDün hastanede de yatırmadılar ve doktorum tavuk gibi yatma sen ne yaparsan yap bir şey değişmeyecek dedi.
Cok korkuyorum hersey beli olsun ole anlatirin cnm cok sagolSanırım senin pozitif çıktı. İlk adım tamam. Gerisi daha heyecanlı. Hayırlı olsun.
Progestan gecikiyo biraz onu bilmiyorum cnmKızlar benim normalde yarın adet günüm doğal siklus uyguladı bana doktor sadece crinone jel ve dondurulmuş embriyo eğer tutmadıysa ben yarın olur muyum çok düzenli adetim bu arada
İlk denemem de kullanmama rağmen adet olmuştum o yüzden merak ettimProgestan gecikiyo biraz onu bilmiyorum cnm
Ankara Centrum tüpbebek merkezi Recai papuçcuHangi tüp merkezdesiniz? Allah tamamina erdirsin ❤
Bende oldu çekilme batma tarzıKizlar tutunduktan sonra kasikta agri olabilirmi
Progestan rahim duvarını kalınlaştırıyor. Jelde aynı görevi görüyorsa olacağını sanmam canım. Ben geçen sefer tutmadığını öğrenip ilaçları bıraktım. 10 gün sonra adet oldum. Rahim kalınlığıyla alakalı çünkü adet olma durumu.Kızlar benim normalde yarın adet günüm doğal siklus uyguladı bana doktor sadece crinone jel ve dondurulmuş embriyo eğer tutmadıysa ben yarın olur muyum çok düzenli adetim bu arada