- 26 Ocak 2012
- 2.305
- 565
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.181
Evet canım arayacakları bi sürü insan vardı ole düşününSAAt 11 gibi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım arayacakları bi sürü insan vardı ole düşününSAAt 11 gibi mi
Aradılar zaten iki tane eşleşmiş sabah deyince ilaçlara başladım oh şükürler olsun rabbimeEvet canım arayacakları bi sürü insan vardı ole düşünün
Evet öyle değişik biseyler oluyor Benim ömrüm beklemekle geçti zaten onu da beklerim kuzumVaaaay yedi gün süper arkadaşım apoletlerin baya yukarıda kıdemlisin artık bence de iki gün sonra kanda çıkar senin ama dokuzu bekleyen 12 yi de bekler derim yine de sen crinone kullanıyorsun değil mi onun fazlası
pembe olarak geri geliyor kan değil canım
amin kuzuÇok korkmuştum çok allAhım sen umut ver rabbim hayırlı ile olsun emeklerim boşa çıkmasın
Beni 10:30 ve 11 de aramislardi kuzum 12ye kadar bekle aramazlarsa sen ararsın ama ararlar merak etme Sana diyecekler ki ; Yumurtaniz döllendi, herşey yolunda yarın kontrolumu sağlayıp tekrar sizi arayacağımSAAt 11 gibi mi
Canım günaydın kan verdin miiHayirli olsun ❤ Bugun bende vercem ama cok korkuyorum Bugün Kacinci gününüz?
Uyuşuk ben Yazana kadar aramışlar bileBeni 10:30 ve 11 de aramislardi kuzum 12ye kadar bekle aramazlarsa sen ararsın ama ararlar merak etme Sana diyecekler ki ; Yumurtaniz döllendi, herşey yolunda yarın kontrolumu sağlayıp tekrar sizi arayacağım
Kizlar artik belirti aramayalim gercekten belirtisi yok. Tutunma kanamasi kesin belirti oda herkesde olmuyor
Yok daha deil , Aksam vercem ,Canım günaydın kan verdin mii
Evde testvyapan yokmy
Vallah canim kisiden kisiye degisir. Benim ilk transfer gunu ve ertesi gun oldu sonra tabi yok oldu. Hic durmadan kanamasi ztn iyi dglTutunma kanaması 3. Gün mü? Bende 3. gün kahverengi akıntı oldu 4. Gün yok oldu..
Ben dün yaptım ben de bişey çıkmadı
Benim 5.günüm. 5.gün embriyosu. Evde 6 ve üzeri hcgyi saptayan erken gebelik testi var. Ama yapmıycam. Cesaretim yok.Evde testvyapan yokmy
Erken gebelikt testinde genelde cikiyor. Aama tabi sem bilirsin. Erken davranmamak daha iyiBenim 5.günüm. 5.gün embriyosu. Evde 6 ve üzeri hcgyi saptayan erken gebelik testi var. Ama yapmıycam. Cesaretim yok.
Ben yapmadım kuzum yapmayı da düşünmüyorum valla tam teslimiyet benimki Rabbim ol derse olur.. Napim delirem mi? O hazırlamistir en güzeliniBen dün yaptım ben de bişey çıkmadı
Olmaz inşallah canım kan sulandırıcı hap kullanıyor musun onu almaya devam et bence. Rabbim yardımcınız olsun çok zor bir akşamdı deprem bölgesi için gerçekten Allah beterinden korusunAklima geldigince sabah 6 ama ben vurmadim aksam 8de vuruyordum diye insallah birsey olmaz kayserideyiz canim cok hissettik bizde bina salladı baya