- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 39
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.101
Kabızlık çok zor ve ben de olacağım sanırım hiç yapmak istemiyorum şu an sinir pis bir şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gün embriyosuMerhaba benim transferimin 9. Gunu idi bugün az once idrar testi yaptım ama negatif
Canım akşam idararı ile yapmışsın hem o da etkili derler sabah idararı daha yoğun olurmuşMerhaba benim transferimin 9. Gunu idi bugün az once idrar testi yaptım ama negatif
Kayısı üzüm karıştırıp hoşaf yaptım o bile nafile. Ananas yedim, kabak çekirdeği yedim. Ceviz kuru üzüm hiç bişey fayda etmiyor.Aaa zorlama sakın varsa eğer iki tane kuru kayısı yiyip bir bardak su iç hemen etki ediyor canım
Elimden gelen herşeyi yapıyorum ama nafile. Bilmiyorum ne olacak. Allah güzel sonuç almayı nasip etsin.Kuru kayısı falan yesen canım. Kabız olmamaya dikkat et diyorlar genelde
Progestan yapıyor. Garip, geçen transferde yapmamıştı diye hatırlıyorum.Kabızlık çok zor ve ben de olacağım sanırım hiç yapmak istemiyorum şu an sinir pis bir şey
Merhabalar, bize kabız olursan dovalac şurup içebilirsin dedi siz bir doktorunuza sorun ama Bülent Tıraş herkese yazdığına göre kullanılabiliyorKayısı üzüm karıştırıp hoşaf yaptım o bile nafile. Ananas yedim, kabak çekirdeği yedim. Ceviz kuru üzüm hiç bişey fayda etmiyor.
Gezmekten biaey olmaz avrupada. 2 gun istirahat sonra ise don diorlar. KorkmaKızlar bugün 4. Gün ben 7000 adım atmışım delirdim galiba ne yapmışım da o kadar gezmişim başım da ondan ağrıdı aferin bana yaa offf
Valla canım benim de idrar negatif çıktı 5.gun embriyosu 7.gun bugün Var mı bi umut bilmiyorum4. Gün embriyosu idi hala pozitif olma ihtimali vardır inşallah
Inşallah vardır rabbimden ümit kesilmezValla canım benim de idrar negatif çıktı 5.gun embriyosu 7.gun bugün Var mı bi umut bilmiyorum
Duphalac olacak oMerhabalar, bize kabız olursan dovalac şurup içebilirsin dedi siz bir doktorunuza sorun ama Bülent Tıraş herkese yazdığına göre kullanılabiliyor
Tesekkurler arkadasim, hepimiz icin insallahHayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah. Rabbim nasip etsin hepimize.
Duphalac candır bak o da kankalarımızdanDuphalac olacak o
Canım idrar testini sabah kalkınca yapmak daha iyi. 8 saat falan tuvalete gitmeden daha iyi oluyorMerhaba benim transferimin 9. Gunu idi bugün az once idrar testi yaptım ama negatif
Canım hayırlı olsun ne zaman test yap dediler aynı gün transferimizKuzular bugün benim transferim yapıldı, 2 tane 3. gün embriyosu çok heyecanlıyım, sürekli yatmadım arada kalktım mutfağa tuvalete gittim bakalım artık
4 şubatta dediler ama o kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum senin ne zaman canım? Kaç tane hangi gün transferi oldun?Canım hayırlı olsun ne zaman test yap dediler aynı gün transferimiz