- 26 Ocak 2012
- 2.305
- 565
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.061
5.gün canım dondurulmuşkaçıncı gün emriyosu peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5.gün canım dondurulmuşkaçıncı gün emriyosu peki
Erken gebelik testi miydi?Kızlar test yaptım ve hiç bişey çıkmadı bugün 6.gundü bi umut var mı sizce
Yok canım normal testErken gebelik testi miydi?
2 gün sonra tekrar yapmalısın çok erken5.gün canım dondurulmuş
Canim normal testte cikmaz ki, erken gebelik testlerinde bile cikmayabilir.. bence sabret, iki uc gun daha bekle illa test yapacaksan canim..Yok canım normal test
Arkadaslar icimizde tup bebek ile anne olan var sanirim, 10. Gun beta hcgnin 97 olmasi iyi mi acaba? Insan rahatlayamiyor iste illa meraklanacak bisey buluyor
Ne bilim KuZum umutsuzlaştım hemenCanim normal testte cikmaz ki, erken gebelik testlerinde bile cikmayabilir.. bence sabret, iki uc gun daha bekle illa test yapacaksan canim..
Tesekkur ederim canim, olcagin onune gecilmiyor, kismetimizde ne varsa o..Çok güzel bir değer daha önce ben aşılama ile kaldığımda 10. gün 56 gibi bir değerdeydi. iyi demişlerdi 1600lere kadar da gayet iyi yükselmişti sonra düşük oldu..
Merhaba arkadaslar, biraz once kan sonuclarini aldik, pozitif ve degerim 97 mis ne hissedecegimi bilemiyorum, pazartesi tekrar kan verecegim, degerin artmasi gerekiyor..
simdi de yeni test beklenecek, hayirlisi
esim cok heyecanlandi ben ise cok sogukkanliydim, hic bir sey diyemedim, sanirim soktayim
Bugun hem cuma hem de yeni ay, hepimiz icin dileklerimi gonderecegim evrene❤ Umarim hepimizin guzel haberlerini almak nasip olur bizlere
Tesekkur ederim canim.. ilk iki transferimden farkli olarak biraz atesim cikti.. bir de rahmim sanki asagiya cekiliyor gibi hissediyordum ara ara.. yerlesme kanamasi olmadi.. goguslerimde de siskinlik oldu ama bu diger iki tranferde de vardi.. ilk defa donmus embriyo transferi yapildi, taze transferden cok daha rahatti acikcasi..
Çok erken canım. Test için 12 gün sonrasını veriyorlar. Umutsuz olma.Kızlar test yaptım ve hiç bişey çıkmadı bugün 6.gundü bi umut var mı sizce
BencNe bilim KuZum umutsuzlaştım hemen
benim besinci gun embriyosu birinci kalite idi canim.. ama taze transferde vucudumuz, rahmimiz ve psikolojimiz cok yorgun oluyor.. kalite ile ilgili de bir suru hikaye var olumlu sonuclanan.. ben ilkinde iki tane koydurdum ama ikinci ve simdiki transferimde tek koydurdum.. ben tek koydurma taraftariyim acikcasi..Hayırlı uğurlu olsun inşallah değeriniz çok güzel artar. Bebeğinizi sağ sağlim alırsınız kucağınıza. :) benimde 3 negatif denemem var. Şubat başında ilk defa dondurulmuş embriyo transfer olucam. Diğerleri hep taze transfer ve 2 embriyoydu. Bunun tek olması birde 2. Kalite olması korkutuyor beni. Sizin nasıldı kalitesi
İdrar testi mi yaptın yine canım ? Kan tahliline kadar her gün yapican herhal Senin 5. Gün Embriyosu degilmiydi? yarın kan tahlili yaptırabilirsin benceKızlar test yaptım ve hiç bişey çıkmadı bugün 6.gundü bi umut var mı sizce
Umut dolu capcanlı olmana bayılıyorum ya komik hatunsun bence hissettim benİdrar testi mi yaptın yine canım ? Kan tahliline kadar her gün yapican herhal Senin 5. Gün Embriyosu degilmiydi? yarın kan tahlili yaptırabilirsin bence
Erken daha bunu bilir bunu söylerim canım umut etmeye aynen devamKızlar test yaptım ve hiç bişey çıkmadı bugün 6.gundü bi umut var mı sizce
Öyleymişim kuzum çevremdekiler de öyle söyler Teşekkür ederim bu aradaUmut dolu capcanlı olmana bayılıyorum ya komik hatunsun bence hissettim ben
canım umutsuzluğa kapılma 6.günde çıkıcak olsaydı doktorlar o günde yaptırmamızı söylerdi umutsuzluk yok :) kan testi kesin sonuç verir idrar testlerinde az da olsa yanılma payı vardır canım unutma sakın üzme kendiniNe bilim KuZum umutsuzlaştım hemen
6/7/8 günlerde kanda pozitifi görenler varmişÇok erken canım. Test için 12 gün sonrasını veriyorlar. Umutsuz olma.
Valla beni dün sıkı sıkı tembihlediler 12.günden önce test yapma diye6/7/8 günlerde kanda pozitifi görenler varmiş