- 26 Ocak 2012
- 2.305
- 565
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.121
Ya ben çamaşır suyu testi yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsunFena deprem oldu arkadaşlar. Rabbim beterinden korusun hiç böyle deprem görmemiştim
Yaaa o zaman tek çare dupalac şurupKayısı üzüm karıştırıp hoşaf yaptım o bile nafile. Ananas yedim, kabak çekirdeği yedim. Ceviz kuru üzüm hiç bişey fayda etmiyor.
Olmadı yarın aldırayım eşime. Deli olcam, kendime o kadar kızıyorum ki tuvalete gittiğim için.Yaaa o zaman tek çare dupalac şurup
Gecmis olsun canim..Fena deprem oldu arkadaşlar. Rabbim beterinden korusun hiç böyle deprem görmemiştim
Geçmiş olsunKızlar depremi hissettiniz mi illerinizden cok korktum Allah beterinden saklasın cok zordu yuksek binadan inmek
Hayirli uugurlu olsun Allah tamamini erdirsin darisi hepimizin basina ins Kacinci gün embryosuydu?Merhaba arkadaslar, biraz once kan sonuclarini aldik, pozitif ve degerim 97 mis ne hissedecegimi bilemiyorum, pazartesi tekrar kan verecegim, degerin artmasi gerekiyor..
simdi de yeni test beklenecek, hayirlisi
esim cok heyecanlandi ben ise cok sogukkanliydim, hic bir sey diyemedim, sanirim soktayim
Bugun hem cuma hem de yeni ay, hepimiz icin dileklerimi gonderecegim evrene❤ Umarim hepimizin guzel haberlerini almak nasip olur bizlere
Fena deprem oldu arkadaşlar. Rabbim beterinden korusun hiç böyle deprem görmemiştim
Ben Ankarada olduğum için hissetmedim. Çok geçmiş olsun kızlar, rabbim beterinden korusun.Kızlar depremi hissettiniz mi illerinizden cok korktum Allah beterinden saklasın cok zordu yuksek binadan inmek
Yanlış değilsem embriyoların gün gün durumunu paylaşmıştınız sayfada bulamadım sizde varsa bana atabilir misiniz?Tek gitmem ama kim denk gelir bilmiyorum annem mi kayinvalidem mi keske esim olsaydi
Tesekkur ederim canim, dondurulmus besinci gun embriyosuydu.. darisi burdaki herkesin basina insallahHayirli uugurlu olsun Allah tamamini erdirsin darisi hepimizin basina ins ❤Kacinci gün embryosuydu?
Beş şubat dediler canım dondurulmuş 5. Gün embriyosu bir tane4 şubatta dediler ama o kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum senin ne zaman canım? Kaç tane hangi gün transferi oldun?
Geçmiş olsun arkadaşım neredesiniz çok sallanmış inşallah hasar ve kayıp yokturFena deprem oldu arkadaşlar. Rabbim beterinden korusun hiç böyle deprem görmemiştim
Geçmiş olsun yaa ben hiç hissetmedim nerelerde hissedildi? Çorlu'dayım benFena deprem oldu arkadaşlar. Rabbim beterinden korusun hiç böyle deprem görmemiştim
Yanlış değilsem embriyoların gün gün durumunu paylaşmıştınız sayfada bulamadım sizde varsa bana atabilir misiniz?
Biz kayserideyiz siddetli hissettikGeçmiş olsun yaa ben hiç hissetmedim nerelerde hissedildi? Çorlu'dayım ben