Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vay vay vay sen çozmussun bu işi. Resmen Master yapmışın as diplomayı duvara! Bundan sonra direk sana geliyorum ovu testleriyle bu ay

bugün alıyorum kesinlikleee, ben bilmiyordum bu kadar faydasını, yavaş yavaş öğreniyoruz işte her ay yeni bir bilgi

benim ağzımda bir laf vardır özel hayatımda herkes sinir oluyor ama
"bu dünyada HER ŞEY MATEMATİK sevmeyebilirsiniz ama doğadaki taşların dizilişi bile belirli bir matematiksel düzenle"
Matematiğini çözdüğüne göreeeeee bu ay senden çokça ümitliyim Aslışş

bugün alıyorum kesinlikleee, ben bilmiyordum bu kadar faydasını, yavaş yavaş öğreniyoruz işte her ay yeni bir bilgi
Valla hepimiz birbirimizden çok şey öğrenicez! Harika bi platform burası 2 haftadır bir sürü topik okudum , ben bildigin cahilmişim yani , iki ünü diplomasını uçak yap at İnan birbirimizden aldığımız bilgileri deneyim yanılıp tecrübe etmek bile güzel bence. sevdim hepinizi kızlar hersey icin çok teşekkürler

ayyy döner yedım nasıl susadım varya
yemekte tam corba içeçektim amannnnnnnn bunuda içemem diye bıraktım.
ama saatı şaşmasın 14:30 da yapayım ben
hergün farklı saatte olmasın,net anlayabileyim

KIzlar selam ovulasyonum carsamba persembe ve bugun bu sekılde anlamadım noluyor???ılk defa yapıyorum oyuzden bılmıyorum takvıme gore yumırtlama carsamba gorunuyordu ama bırda hep sılık

Eklentiler

• F339195A-597E-430E-8E4F-91BA304C7D23.jpeg
    89,4 KB · Görüntüleme: 39
Ben bu ay değil fakat gelecek aylarda ümitliyim kendimden kuzum

Canım adetten 1hafta sonra tam yumurrtlamanın oldugu gun yaptım sılık cıktı
Devam et canım benimde hep silik cikiyordu yumurtlamanın oldugu günden bir gün önce bile silik cikiyordu ben dedim heralde yumuttlamiyorum ama ertesi gün Bi baktım idrara batırır batırmaz iki çizgi oluverdi bazen geç yunurtluyabiliyoruz benim de bu ay 2 gün geç oldu yumurtlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…