- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #3.481
Vay vay vay sen çozmussun bu işi. Resmen Master yapmışın as diplomayı duvara! Bundan sonra direk sana geliyorum ovu testleriyle bu ayKızlar oturdum aylak kaldım sabah kendime yumurtlama analizi yaptım ve bingoşahsım adına konuşuyorum yumurtlama günlerim adetle birlikte 14. günden başlıyor 20. güne kadar devam ediyor. Bu aya uyguladığımda doktorun verdiği bilgilerle de örtüşüyor. Yumurtlamanın ilk günü 29 Ekim'e denk gelmiş, dün ya da bugün çatlama olacak, 4'üne kadar da yumurtlama haftası. Resmen işin matematiğini çözdüm
Kilo yapmıyor , aksi halde çok faydalı, sadece hamilelik icin değil. Vücuttaki hücreleri yeniliyor. DNA yapısını koruyor, cilde saça kurbanlara iyi geliyor, sindirim sistemini düzenliyor, kandolasimina yardımcı, beyindeki hücreleri yeniliyor ... falan falan. Kesinlikle kullanın.❤
ilk başlarda şeffaf canımkızlar bu akıntı normalden farklı süt gibi beyaz mı oluyor yoksa şeffafmı
Kızlar oturdum aylak kaldım sabah kendime yumurtlama analizi yaptım ve bingoşahsım adına konuşuyorum yumurtlama günlerim adetle birlikte 14. günden başlıyor 20. güne kadar devam ediyor. Bu aya uyguladığımda doktorun verdiği bilgilerle de örtüşüyor. Yumurtlamanın ilk günü 29 Ekim'e denk gelmiş, dün ya da bugün çatlama olacak, 4'üne kadar da yumurtlama haftası. Resmen işin matematiğini çözdüm
Olsun Kardelen. Sağlıklı bebelerimiz olsun da verelim parasını ne yapalım :)Açıkçası araştırıp iyi bir sigorta yaptırınca avantajlı olacağını düşünüyorum.
Ama tabi eşimden dolayı yaptıramayacağım sanırım :)
Valla hepimiz birbirimizden çok şey öğrenicez!bugün alıyorum kesinlikleee, ben bilmiyordum bu kadar faydasını, yavaş yavaş öğreniyoruz işte her ay yeni bir bilgi
Devam et canım daha pik olmAmis bide kaçıncı günKIzlar selam ovulasyonum carsamba persembe ve bugun bu sekılde anlamadım noluyor???ılk defa yapıyorum oyuzden bılmıyorum takvıme gore yumırtlama carsamba gorunuyordu ama bırda hep sılık
O cizgilerin ikisi de koyu olması gerekmiyor mu yumurtlama olunca ?KIzlar selam ovulasyonum carsamba persembe ve bugun bu sekılde anlamadım noluyor???ılk defa yapıyorum oyuzden bılmıyorum takvıme gore yumırtlama carsamba gorunuyordu ama bırda hep sılık
Evet aynen öyle canım ikisininde aynı koyulukta olması lazimmO cizgilerin ikisi de koyu olması gerekmiyor mu yumurtlama olunca ?
CANım bak kırmızılar adet gunum takvımde 30kım yumurtlama gorunuyorDevam et canım daha pik olmAmis bide kaçıncı gün
Ama bende hıc koyu olmuyorEvet aynen öyle canım ikisininde aynı koyulukta olması lazimm ☺
Ama ovulasyon testlerinden anlamıyorumVay vay vay sen çozmussun bu işi. Resmen Master yapmışın as diplomayı duvara! Bundan sonra direk sana geliyorum ovu testleriyle bu ay
Canım benim takvimimin gösterdiği günden iki sonra yumurtlama oldu 17. Gun gösteriyordu 19. Gün oldu ama sen kaçıncı gün başladın testi yapmayaAma bende hıc koyu olmuyor
Ben bu ay değil fakat gelecek aylarda ümitliyim kendimden kuzumbenim ağzımda bir laf vardır özel hayatımda herkes sinir oluyor ama
"bu dünyada HER ŞEY MATEMATİK sevmeyebilirsiniz ama doğadaki taşların dizilişi bile belirli bir matematiksel düzenle"
Matematiğini çözdüğüne göreeeeee bu ay senden çokça ümitliyim Aslışş
Canım adetten 1hafta sonra tam yumurrtlamanın oldugu gun yaptım sılık cıktıCanım benim takvimimin gösterdiği günden iki sonra yumurtlama oldu 17. Gun gösteriyordu 19. Gün oldu ama sen kaçıncı gün başladın testi yapmaya
Of !!Ama ovulasyon testlerinden anlamıyorum
Devam et canım benimde hep silik cikiyordu yumurtlamanın oldugu günden bir gün önce bile silik cikiyordu ben dedim heralde yumuttlamiyorum ama ertesi gün Bi baktım idrara batırır batırmaz iki çizgi oluverdi bazen geç yunurtluyabiliyoruz benim de bu ay 2 gün geç oldu yumurtlamamCanım adetten 1hafta sonra tam yumurrtlamanın oldugu gun yaptım sılık cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?