• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar oturdum aylak kaldım sabah kendime yumurtlama analizi yaptım ve bingo :KK59: şahsım adına konuşuyorum yumurtlama günlerim adetle birlikte 14. günden başlıyor 20. güne kadar devam ediyor. Bu aya uyguladığımda doktorun verdiği bilgilerle de örtüşüyor. Yumurtlamanın ilk günü 29 Ekim'e denk gelmiş, dün ya da bugün çatlama olacak, 4'üne kadar da yumurtlama haftası. Resmen işin matematiğini çözdüm :KK76::KK76::KK9::KK9::rolleyes:
Vay vay vay sen çozmussun bu işi. Resmen Master yapmışın as diplomayı duvara! Bundan sonra direk sana geliyorum ovu testleriyle bu ay :KK70: :halay::KK55::KK55:

Kilo yapmıyor , aksi halde çok faydalı, sadece hamilelik icin değil. Vücuttaki hücreleri yeniliyor. DNA yapısını koruyor, cilde saça kurbanlara iyi geliyor, sindirim sistemini düzenliyor, kandolasimina yardımcı, beyindeki hücreleri yeniliyor ... falan falan. Kesinlikle kullanın. 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

bugün alıyorum kesinlikleee, ben bilmiyordum bu kadar faydasını, yavaş yavaş öğreniyoruz işte her ay yeni bir bilgi :KK70:

Kızlar oturdum aylak kaldım sabah kendime yumurtlama analizi yaptım ve bingo :KK59: şahsım adına konuşuyorum yumurtlama günlerim adetle birlikte 14. günden başlıyor 20. güne kadar devam ediyor. Bu aya uyguladığımda doktorun verdiği bilgilerle de örtüşüyor. Yumurtlamanın ilk günü 29 Ekim'e denk gelmiş, dün ya da bugün çatlama olacak, 4'üne kadar da yumurtlama haftası. Resmen işin matematiğini çözdüm :KK76::KK76::KK9::KK9::rolleyes:

benim ağzımda bir laf vardır özel hayatımda herkes sinir oluyor ama :KK71:
"bu dünyada HER ŞEY MATEMATİK sevmeyebilirsiniz ama doğadaki taşların dizilişi bile belirli bir matematiksel düzenle"
Matematiğini çözdüğüne göreeeeee bu ay senden çokça ümitliyim Aslışş :KK36:

bugün alıyorum kesinlikleee, ben bilmiyordum bu kadar faydasını, yavaş yavaş öğreniyoruz işte her ay yeni bir bilgi :KK70:
Valla hepimiz birbirimizden çok şey öğrenicez! 🥰😍 Harika bi platform burası 👍🏼👍🏼 2 haftadır bir sürü topik okudum , ben bildigin cahilmişim yani , iki ünü diplomasını uçak yap at ✈️ 🤦‍♀️ İnan birbirimizden aldığımız bilgileri deneyim yanılıp tecrübe etmek bile güzel bence. 😊😊 sevdim hepinizi kızlar hersey icin çok teşekkürler ❤️❤️

ayyy döner yedım nasıl susadım varya
yemekte tam corba içeçektim amannnnnnnn bunuda içemem diye bıraktım.
ama saatı şaşmasın 14:30 da yapayım ben
hergün farklı saatte olmasın,net anlayabileyim

KIzlar selam ovulasyonum carsamba persembe ve bugun bu sekılde anlamadım noluyor???ılk defa yapıyorum oyuzden bılmıyorum takvıme gore yumırtlama carsamba gorunuyordu ama bırda hep sılık

Eklentiler

• F339195A-597E-430E-8E4F-91BA304C7D23.jpeg
    F339195A-597E-430E-8E4F-91BA304C7D23.jpeg
    89,4 KB · Görüntüleme: 39
benim ağzımda bir laf vardır özel hayatımda herkes sinir oluyor ama :KK71:
"bu dünyada HER ŞEY MATEMATİK sevmeyebilirsiniz ama doğadaki taşların dizilişi bile belirli bir matematiksel düzenle"
Matematiğini çözdüğüne göreeeeee bu ay senden çokça ümitliyim Aslışş :KK36:
Ben bu ay değil fakat gelecek aylarda ümitliyim kendimden kuzum :-)

Canım adetten 1hafta sonra tam yumurrtlamanın oldugu gun yaptım sılık cıktı
Devam et canım benimde hep silik cikiyordu yumurtlamanın oldugu günden bir gün önce bile silik cikiyordu ben dedim heralde yumuttlamiyorum ama ertesi gün Bi baktım idrara batırır batırmaz iki çizgi oluverdi bazen geç yunurtluyabiliyoruz benim de bu ay 2 gün geç oldu yumurtlamam

Back