- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 28
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.441
Aynen inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz ya ne kadar güzel bu sefer bebislerimizi konusuzur hayali bile güzelDayanin hersey bebek icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz ya ne kadar güzel bu sefer bebislerimizi konusuzur hayali bile güzelDayanin hersey bebek icin
Yumurtlama ile alakalı canım benimde öyleydi sonra geçti bi kaç gün çok ağrı çektim yumurta catlayincada ağrı yapıyor bebek rahime yerlesirkende ağrı yapıyor yumurtlamadan 5 6 gün sonra engeç 8 9 gün sonra yerlesiyormus bebek onuda gözlemle ağrıların nasıl yerleşmede sanırım yumurtlama kadar ağır sanci olmuyor bir tık daha az ağrıyorBende şuan onu yaşıyorum 4 gün önce yunurtlamaydi 2 gün sürdü dün çatladı ama benim 3 günüdür kaşık agrim çok ya oturamıyorum bile o yüzden neden acaba
Insallah canimAynen inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz ya ne kadar güzel bu sefer bebislerimizi konusuzur hayali bile güzel
Tamam canım bakım ağrılar ne kadar devam edecekYumurtlama ile alakalı canım benimde öyleydi sonra geçti bi kaç gün çok ağrı çektim yumurta catlayincada ağrı yapıyor bebek rahime yerlesirkende ağrı yapıyor yumurtlamadan 5 6 gün sonra engeç 8 9 gün sonra yerlesiyormus bebek onuda gözlemle ağrıların nasıl yerleşmede sanırım yumurtlama kadar ağır sanci olmuyor bir tık daha az ağrıyor
Ay hadi insallah!!! Amin kuzum aminAynen inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz ya ne kadar güzel bu sefer bebislerimizi konusuzur hayali bile güzel
yumurtlama gününü ve sonrasını degerlendirmedinmiki canım onlsri degerlendirdiysen de yeter dier gunler onemli deilAynn katlanicaz bu ay zaten bizim hep bos gevti yumurtlamada 2 gun degerlendirdik okadar atesim düşmeye basladi adet gelicek belli oldu
Benim hala ağrılarım var ama gebeliğe yormadan önce belki üşüttüm falan die düşünüyorum çünkü çıkmazsa üzülürümTamam canım bakım ağrılar ne kadar devam edecek
Sen ovu takibi mi yapmistin canım bu ayBenim hala ağrılarım var ama gebeliğe yormadan önce belki üşüttüm falan die düşünüyorum çünkü çıkmazsa üzülürüm
Ooooo çok iyiymiş bu!!!! Artık bu kadar uğraşın sonunda Bebişin olmadı lazimyumurtlama gününü ve sonrasını degerlendirmedinmiki canım onlsri degerlendirdiysen de yeter dier gunler onemli deil
Hiç belli olmaz ben ısıya güvenmiyorum değişebilir anlık
Ben bu ay ayın 8 , 14 , 19 ,21 , 22 , 24 ,25 ,26 ,27 , 30 ,31 ini değerlendirdim artık yeter dinlenme zamanı
Evet canim ilk ovu takibim bu ay 24 25 de yumurtladım 25 akşamı çatladıSen ovu takibi mi yapmistin canım bu ay
Iyi sen baya degerlendirmisisnyumurtlama gününü ve sonrasını degerlendirmedinmiki canım onlsri degerlendirdiysen de yeter dier gunler onemli deil
Hiç belli olmaz ben ısıya güvenmiyorum değişebilir anlık
Ben bu ay ayın 8 , 14 , 19 ,21 , 22 , 24 ,25 ,26 ,27 , 30 ,31 ini değerlendirdim artık yeter dinlenme zamanı
Anladım. Canım yumurtlamadan ne kadar zaman geçtiEvet canim ilk ovu takibim bu ay 24 25 de yumurtladım 25 akşamı çatladı
Çok yoruldum umarım inşallah tutmuştur ❤ tutmamışsa bi sıkıntı var die düşünücemOoooo çok iyiymiş bu!!!! Artık bu kadar uğraşın sonunda Bebişin olmadı lazim
8. Gunum bugün canım regl 7 kasımAnladım. Canım yumurtlamadan ne kadar zaman geçti
Zor ve stresli bi süreç mi bu ovu takibi? Bende bu ay yapicam ilk kez.Evet canim ilk ovu takibim bu ay 24 25 de yumurtladım 25 akşamı çatladı
Aynen kesinlikle bende oyle yapicam bi dolu bos yumurtlamada ustuste herkesi hamile istiyorumKızlar kasım ayının adet takviminizde bi dolu bi boş en az 15 gün değerlendirilmiş olması lazım bugünden itibaren çalışmalara başlayınn
Didoş bence ödev olarak verelim haftada bir adet takvimi ekran görüntüsü isteyelim bak bu kızlar kocalarını salmasın
yumurtlamayi yakaladığın günden mi yoksa çatladıgi günden mi sayıyorsun canım bende bu ay ilk defa kullandığım için pek fazla bilmiyorum8. Gunum bugün canım regl 7 kasım