- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.408
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #3.461
Çok çalıştım inşallah tutar yaIyi sen baya degerlendirmisisn
Valla benim umudumnyok zaten soyledim surekli bakalim
Önemli olan ilişki sayısı deil hangi gunler birliktelik olduğu canim tamammiKoca 30 gun sadece 7 guncuk yapmisiaz
Biliyorum kuzucumda enfeksiyon yeni gecti kasim ayina bomba gibi giricem yÇok çalıştım inşallah tutar ya❤
Belli olmaz kız diorum yumurtlama zamanını degerlendirdiysen olur nie olmasın
Önemli olan ilişki sayısı deil hangi gunler birliktelik olduğu canim tamammi
Yumurtlamayi gordugum gunden canimyumurtlamayi yakaladığın günden mi yoksa çatladıgi günden mi sayıyorsun canım bende bu ay ilk defa kullandığım için pek fazla bilmiyorum
HahahahaKızlar kasım ayının adet takviminizde bi dolu bi boş en az 15 gün değerlendirilmiş olması lazım bugünden itibaren çalışmalara başlayınn
Didoş bence ödev olarak verelim haftada bir adet takvimi ekran görüntüsü isteyelim bak bu kızlar kocalarını salmasın
Insallahhhhhhh hamilesindir de sana kapak olur hıhBiliyorum kuzucumda enfeksiyon yeni gecti kasim ayina bomba gibi giricem y
Bende kullanıyorum bende d vitamini folik asit ve kalsiyum karışımı bir yan etkisi olmadıya kızlar folik asit kullanıp yan etki yapan oldumu hiç
Zor deil ama sitresli canım yap yap sitresine deyiyor bu testlerle hamile kalan çok insan varZor ve stresli bi süreç mi bu ovu takibi? Bende bu ay yapicam ilk kez.
Aaaa bu kadar faydası olduğunu bilmiyordum ne iyimişKilo yapmıyor , aksi halde çok faydalı, sadece hamilelik icin değil. Vücuttaki hücreleri yeniliyor. DNA yapısını koruyor, cilde saça kurbanlara iyi geliyor, sindirim sistemini düzenliyor, kandolasimina yardımcı, beyindeki hücreleri yeniliyor ... falan falan. Kesinlikle kullanın.❤
Hahhaaa hic sanmiyorumInsallahhhhhhh hamilesindir de sana kapak olur hıhtammiiii
Ay kız deli oldum ben alıp koyucam.bebisi içine ay ne bu umutsuzluk ya aaaaHahhaaa hic sanmiyorum
Ben fiyat çok uygun diye denemek istedim. Yoksa yüksek rakamlara bende yaptırmazdımSanırım bende haftasonunu bekliyorum, işlerin yoğun olması sebebiyle çok yoruldum bu hafta.
İçeriği iyiymiş eğer reklamlarını iyi yaparlarsa ulaşacağını düşünüyorum. Gerçi bir çok kişi böyle bir sigortadan habersiz.
Eşimle konuştum bu konuyu, pek yanaşmıyor sigorta işine.
Ne zaman olacağı ne olacağı belirsiz olduğu için sanırım gereksiz görüyor şuan, bende üstelemedim.
Kiz enfeksiyom engel oluyomusAy kız deli oldum ben alıp koyucam.bebisi içine ay ne bu umutsuzluk ya aaaa
Evet kuzum daha çok çok seye faydası varAaaa bu kadar faydası olduğunu bilmiyordum ne iyimiş
Hadi insallah bakalımZor deil ama sitresli canım yap yap sitresine deyiyor bu testlerle hamile kalan çok insan var
Kimselye konusamadiklarimi konusmak icin burdayizVay arkadaş! Allahım sen nelere kaaaaadirsin!!!!Hemen yakın arkadaşımla yatak odası muhabbeti yapamazken, dünyanın her yerinden kızlarla dip muhabbet yapıp bide yoklama veriyorum bunca fedakarlığın üzerine DOGACAKSİN BEBEK KAÇIŞ YOK!!!!!
Su 4 gunu iyi degerlendir kuzumKızlar oturdum aylak kaldım sabah kendime yumurtlama analizi yaptım ve bingoşahsım adına konuşuyorum yumurtlama günlerim adetle birlikte 14. günden başlıyor 20. güne kadar devam ediyor. Bu aya uyguladığımda doktorun verdiği bilgilerle de örtüşüyor. Yumurtlamanın ilk günü 29 Ekim'e denk gelmiş, dün ya da bugün çatlama olacak, 4'üne kadar da yumurtlama haftası. Resmen işin matematiğini çözdüm
Açıkçası araştırıp iyi bir sigorta yaptırınca avantajlı olacağını düşünüyorum.Ben fiyat çok uygun diye denemek istedim. Yoksa yüksek rakamlara bende yaptırmazdım
Ya bende araştırıyorum da bazıları yumurtlama gününden Bazıları çatlaması gördüğün günden sonra diyor o yüzden kafam karıştıYumurtlamayi gordugum gunden canimbende ilk defa ama cok arastiriyorum deli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?