Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi sen baya degerlendirmisisn
Valla benim umudumnyok zaten soyledim surekli bakalim
Çok çalıştım inşallah tutar ya
Belli olmaz kız diorum yumurtlama zamanını degerlendirdiysen olur nie olmasın
Koca 30 gun sadece 7 guncuk yapmisiaz
Önemli olan ilişki sayısı deil hangi gunler birliktelik olduğu canim tamammi

Çok çalıştım inşallah tutar ya
Belli olmaz kız diorum yumurtlama zamanını degerlendirdiysen olur nie olmasın

Önemli olan ilişki sayısı deil hangi gunler birliktelik olduğu canim tamammi
Biliyorum kuzucumda enfeksiyon yeni gecti kasim ayina bomba gibi giricem y

yumurtlamayi yakaladığın günden mi yoksa çatladıgi günden mi sayıyorsun canım bende bu ay ilk defa kullandığım için pek fazla bilmiyorum
Yumurtlamayi gordugum gunden canim bende ilk defa ama cok arastiriyorum deli gibi

Hahahaha yoklama var desene

Aaaa bu kadar faydası olduğunu bilmiyordum ne iyimiş

Ben fiyat çok uygun diye denemek istedim. Yoksa yüksek rakamlara bende yaptırmazdım

Ay kız deli oldum ben alıp koyucam.bebisi içine ay ne bu umutsuzluk ya aaaa
Kiz enfeksiyom engel oluyomus ben ondna hamile kalamadim demekki bi düşüğüm var ona kazayla kaldim hemen bi damlayla olmuş simdi olmammasi enfeksiyon işte bitti onumuzdeki ay bomba gibi umutlu olcam hergun test yapcam

Kimselye konusamadiklarimi konusmak icin burdayiz canim dokun icinizi her konuya acigiz,

Kızlar oturdum aylak kaldım sabah kendime yumurtlama analizi yaptım ve bingo şahsım adına konuşuyorum yumurtlama günlerim adetle birlikte 14. günden başlıyor 20. güne kadar devam ediyor. Bu aya uyguladığımda doktorun verdiği bilgilerle de örtüşüyor. Yumurtlamanın ilk günü 29 Ekim'e denk gelmiş, dün ya da bugün çatlama olacak, 4'üne kadar da yumurtlama haftası. Resmen işin matematiğini çözdüm

Su 4 gunu iyi degerlendir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…