• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIzlar selam ovulasyonum carsamba persembe ve bugun bu sekılde anlamadım noluyor???ılk defa yapıyorum oyuzden bılmıyorum takvıme gore yumırtlama carsamba gorunuyordu ama bırda hep sılık
ahhh kuzucum bende aynı dertten muzdaribim
benımde dündü ama ovulasyonda hiç bişey yok.
yapmaya devam edicem. sende öyle yap.belkide geç yumurtlama olabilir

Devam et canım benimde hep silik cikiyordu yumurtlamanın oldugu günden bir gün önce bile silik cikiyordu ben dedim heralde yumuttlamiyorum ama ertesi gün Bi baktım idrara batırır batırmaz iki çizgi oluverdi bazen geç yunurtluyabiliyoruz benim de bu ay 2 gün geç oldu yumurtlamam
BEnde dıyorumkı carsamba yaptım ve sılık cıktıya(takvıme gore yumurtlama gunuydu)acaba salı mı yumurtladımda carsamba sılık cıktı suan cunku gıtgıde sılıklesmıs bugun yaptıgım acaba erken mı yumurtladım

BEnde dıyorumkı carsamba yaptım ve sılık cıktıya(takvıme gore yumurtlama gunuydu)acaba salı mı yumurtladımda carsamba sılık cıktı suan cunku gıtgıde sılıklesmıs bugun yaptıgım acaba erken mı yumurtladım
O zaman öyle olabilir canım gitgide siliklesytiyse dediğin gibi salı veya çarşamba yumurtlamis olabilirsin sen o günlerde hiç test yapmadin mi

Rica ederim canım ama sen testlerini buaraya atmaya devam et yine arkadaşlarla bizde yardımcı oluruz sana
COK tesekkur ederım canım ben eylulde hamıleydım ama kımyasal oldu aslında takvıme gore hamıle kalmıstım ekımde ra verdım adet oldum sımdı yıne basladım yanı ılk denemede aslında tutmustu sonu kotu oldu emın olmak ıcın ovulasyon yapayım dedım bu ay gercekten dogru mu dıe ama hıc uyusmadı

Back