• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
COK tesekkur ederım canım ben eylulde hamıleydım ama kımyasal oldu aslında takvıme gore hamıle kalmıstım ekımde ra verdım adet oldum sımdı yıne basladım yanı ılk denemede aslında tutmustu sonu kotu oldu emın olmak ıcın ovulasyon yapayım dedım bu ay gercekten dogru mu dıe ama hıc uyusmadı
Çok üzüldüm canım meleğin için rabbim inşallah bu ay sana bağışlar bebeğini ya 🙏🏻 bide canım testlerden kaynaklanıyor ya hepsinin hasasligi aynı değil ya

Martilikiz07 canım bak bunlarda benim testim yumurtlamadan önce yumurtlamada bide yumurtlamadan sonra
IMG_20191101_134701.jpg

BEnde hıc bole koyuluk olmadı
Benim döngüm 30 32 gun olabiliyir canım bazen ben takvimde 17. Günü beklerken 19.gun oldu iyiki bu testleri almışım diyorum gerçekten hersey bir vesiledir hepimize vesile olur inşallah bence senin kide salı günü olmuş olabilir ama sen teste devam et canım 🥰

Benim döngüm 30 32 gun olabiliyir canım bazen ben takvimde 17. Günü beklerken 19.gun oldu iyiki bu testleri almışım diyorum gerçekten hersey bir vesiledir hepimize vesile olur inşallah bence senin kide salı günü olmuş olabilir ama sen teste devam et canım 🥰
Takam kuzum edıcemm mutlaka koyulasması gerekırken sılıklessede:)))))

Kiz enfeksiyom engel oluyomus 😂 ben ondna hamile kalamadim demekki 😂 bi düşüğüm var ona kazayla kaldim hemen bi damlayla olmuş 😂😂😂 simdi olmammasi enfeksiyon işte bitti onumuzdeki ay bomba gibi umutlu olcam hergun test yapcam :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Iyi hadi bakalım sen kendini daha iyi bilirsin öyle diyorsan öyle olsun 🥰🤗🤭

Back